Ομπρέλες ηλίου Προστασίας

Ποιος θα ήθελε να κινηθεί γύρω από τον ήλιο; Θερμότητας οδηγεί σε αφυδάτωση και να εξαντληθεί συναίσθημα. Επιπλέον, χάλκινα επίσης άσχημα από το δέρμα σε λίγα λεπτά που διαρκεί μέρες για να επιστρέψει στο κανονικό χρώμα. Σίγουρα, κανείς δεν θέλει ένα ηλιακό έγκαυμα. Υπάρχει όμως κάτι περισσότερο από μαυρίσματος που συμβαίνει στο δέρμα μας, όταν είναι εκτεθειμένα στον ήλιο. Το φως του ήλιου περιέχει τις επιβλαβείς υπεριώδεις Α (UVA) και υπεριώδους Β (UVB) ακτίνες που είναι μια πιθανή αιτία του καρκίνου του δέρματος. Ως εκ τούτου, επαναλαμβανόμενη έκθεση στις υπεριώδεις ακτίνες είναι πολύ επιβλαβής. Παρόλο που δεν μπορείτε να σταματήσετε την εκπομπή της υπεριώδους ακτινοβολίας από τον ήλιο, μπορείτε τουλάχιστον να προσπαθούν να τους αποφύγουν να φτάσει το δέρμα σας. Αναρωτιέστε πώς; Κυρ ομπρέλα προστασίας είναι η απάντηση. Αυτοί είναι οι καλύτερες από αυτές να αποφύγει τις ακτίνες του ήλιου σας επηρεάζουν και να διατηρήσουν υγιή και όμορφο δέρμα σας. Η κανονική βροχή και δεν δίνουν προστασία από τις ακτίνες του ήλιου, αλλά τα προστατεύουν από τον ήλιο ομπρέλες φτιαγμένο για να εξυπηρετήσει το σκοπό αυτό.
Οι γυναίκες φέρνουν γενικά καπέλα, φουλάρια, γιλέκα ή ομπρέλες για να προστατεύσουν το δέρμα τους από την ηλιακή ακτινοβολία. Προηγουμένως, που μεταφέρουν τη βροχή ήταν βολικό καθόλου, αλλά το αναδιπλούμενο προστατεύουν από τον ήλιο ομπρέλες, διαθέσιμες σήμερα μπορεί εύκολα να stashed στην τσάντα σας. Το καλύτερο πράγμα για αυτούς είναι ότι κρύβουν το δέρμα σας χωρίς καταστρέφει το στυλ σας. Ανοίξτε αυτούς και δεν χρειάζεται να καλύψει όμορφα μαλλιά σας ή όμορφο ντύσιμο σας.
Ας δούμε τις διαθέσιμες επιλογές σε ήλιο ασφαλή ομπρέλες:
Μικρές Αντηλιακό ομπρέλες: Αν δείτε το φάσμα των διαθέσιμων σε μικρές Κυρ UV ασφαλή ομπρέλες ταξιδιού, θα σας απλά έκπληξη και σίγουρα προβληματισμένοι για το οποίο ένας να αγοράσει. Πολλές επιλογές είναι διαθέσιμες από άποψη χρωμάτων, σχεδίων και μεγεθών. Μπορείτε να αγοράσετε μια ουδέτερη χρώμα ή εκείνον που ταιριάζει τσάντα σας και να έχουν μια μοντέρνα ματιά. Όντας μικρό σε μέγεθος, μπορείτε να φιλοξενήσει τα πάντα στην τσάντα σας. Μπορείτε επίσης να πάρετε ομπρέλα the καλύπτει, η οποία μπορεί να κρεμαστεί προς άσκηση ιδίας σας ή στην κατοχή σαν μια σφεντόνα τσάντα με τη συμβολοσειρά που συνδέονται με το κάλυμμα.
Μεγάλες Αντηλιακό ομπρέλες: Παρόλο που τα μικρότερα ομπρέλες προστασία από τον ήλιο προτίμησαν λόγω του μεγέθους και του βάρους τους, οι μεγάλες ομπρέλες για τον ήλιο δεν είναι λιγότερο δημοφιλή. Αυτές ευρύ ομπρέλες προτιμώνται κυρίως επειδή μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν για δύο άτομα. Επίσης, πολλά εξ αυτών τη δυνατότητα να προσδίδει τους σε καρέκλες παραλία.
Μαζί με τακτική χρήση, UV προστατευτικά ομπρέλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε παραλίες, κήπους και για άλλες υπαίθρια αποχρώσεις Κυρ επίσης.
Garden Ομπρέλες ηλίου: Α γραφικό κήπο, με αριθμό των δένδρων και ένα πανέμορφο ξύλινο fence είναι ένα ιδανικό μέρος για να περνούν τον ελεύθερο χρόνο και χαλαρώσετε. Τι γίνεται όμως αν θέλετε να διαβάσω ένα μυθιστόρημα γύρω από το τραπέζι καφέ στον κήπο σας και τον ήλιο απευθείας είναι υπερυψωμένο; Θα απορρίψτε πιθανώς αυτό ιδέα και προτιμούν να μείνετε σπίτι. Αντ 'αυτού, γιατί να μην βάλω επάνω μια ομπρέλα κήπο; Αυτό είναι ένα must-have στον κήπο σας. Μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί από τη διάθεσή του στην τρύπα κέντρο ενός πίνακα αίθριο, που εξασφαλίζεται στη βάση. Μπορείτε να πάτε για ένα πράσινο χρώμα για να συμπληρώνει την εμφάνιση του κήπου σας. These ομπρέλες κήπου ήλιο είναι αρκετά ευρεία ώστε να καλύψει κατάλληλα ένα τραπέζι και τις καρέκλες γύρω.
Παραλία Κυρ Ομπρέλες: Μια UV προστατευτική ομπρέλα παραλία είναι ουσιώδης για όλους τους εραστές παραλία. Αυτές είναι διαθέσιμες σε φορητές ποικιλίες, επιτρέποντάς σας να μεταφέρουν εύκολα στην παραλία και είναι ειδικά σχεδιασμένα για να δημιουργηθεί στην άμμο. Αυτές είναι επίσης αντιανεμικό και ως εκ τούτου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αντιστροφής. Έτσι απλά χαλαρώστε στην αγαπημένη σας παραλία και να παραμείνει προστατεύεται από τη ζέστη και τον άνεμο.
Εξωτερική Ομπρέλες ηλίου: Umbrella Τέντα 'Ηλιου είναι απαραίτητη σε πολλά μέρη όπως καφετέριες, εστιατόρια, καντίνες, βεράντα, κλπ. Το σετ επίπλων patio είναι ελλιπής χωρίς μια ομπρέλα ηλιακής προστασίας. These ομπρέλες έρχονται με λαβές οποία επιτρέπει εύκολη ρύθμιση ύψους. Μπορούν επίσης να τοποθετηθούν σε ένα τραπέζι αίθριο ή απευθείας στο δάπεδο να παρέχουν τη σκιά ακριβώς σε μια σειρά από καρέκλες. Αυτές είναι επίσης διαθέσιμα με διακοσμητικά άκρα που ενισχύουν την εμφάνιση της ομπρέλας, καθώς και τον τόπο. Οι Ομπρέλες αίθριο συνήθως επιλέγεται ανάλογα με τον εξωτερικά του τόπου όπου πηγαίνει να χρησιμοποιηθούν.
The ομπρέλα προστασία από τον ήλιο κάθε τύπου έρχεται σε διάφορα χρώματα, μεγέθη και σχήματα όπως στρογγυλά, τετράγωνα, καρδιά, κλπ. Έχουν ένα αντιανεμικό πλαίσιο και μερικά είναι αδιάβροχο, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην βροχές πάρα πολύ. Το ποσό της προστασίας από τον ήλιο κάθε ένα παρέχει, ποικίλλει ανάλογα με το υλικό και το χρώμα του. Μπορείτε να αγοράσετε εκείνο που ταιριάζει τις ανάγκες σας. Use ομπρέλες αντηλιακής προστασίας και δεν έχουν αλιευθεί στη βλαβερών ακτινών UV.