Φτηνές θέσεις για να συνταξιοδοτηθούν

Συνταξιοδότηση σηματοδοτεί το τέλος της διάρκειας ζωής του ατόμου. Ωστόσο, τούτο δεν σημαίνει ότι ένα σταματά ακριβώς τη διασκέδαση. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι από μας κοιτάζουν μέχρι αυτή τη φορά ως ημέρες ξοδεύονται στην ειρήνη και την άνεση, την επιδίωξη του χόμπι για τους οποίους ο ένας δεν έχει το χρόνο κατά τη διάρκεια της ταραχώδες πρόγραμμα της εργασίας ετών. Ψάχνετε για φτηνές θέσεις για να αποσυρθεί είναι μια αυξανόμενη τάση. Από τα πολλά προσιτές θέσεις, χώρες όπως η Κούβα, η Μαλαισία, Παναμά, το Μεξικό, την Ουγγαρία και την Κόστα Ρίκα είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των ατόμων ως φθηνό μέρη για να μείνετε μετά τη συνταξιοδότηση. Ας ρίξουμε μια ματιά σε σημαντικά πράγματα για να εξετάσει ενώ αναζητούν προσιτές θέσεις για να αποσυρθεί, so ότι κάνετε στο έπακρο τον χρόνο και την προσπάθεια που δαπανήθηκε επένδυση για συνταξιοδότηση.
Τι να ψάξει σε Φτηνές θέσεις για να συνταξιοδοτηθούν
Κλίμα: Ένα δεν είναι ελεύθεροι να επιλέξουν τον τόπο κατοικίας του κατά τη διάρκεια των ετών υπηρεσίας του. Το έργο είναι ο μοναδικός παράγοντας αποφασίζουν όσον αφορά τη χώρα ή την πόλη ζει στην ανησυχεί. Ωστόσο, μετά τη διεξαγωγή ελεύθερων από την εν λόγω καταναγκασμό οι περισσότεροι άνθρωποι δείχνουν μια κλίση προς την κατεύθυνση που ζουν σε ένα μέρος με ευνοϊκό κλίμα. Σκεφτείτε μέρη που έχουν καλό κλίμα με ηλιόλουστες ημέρες και μια μέτρια βροχόπτωση.
Κόστος ζωής: Μερικοί άνθρωποι εργασία ακόμη και μετά τη συνταξιοδότησή τους. Ωστόσο, αυτό μπορεί να μην συμβαίνει με τις περισσότερες συνταξιούχους. Καθώς δεν υπάρχει ενεργή πηγή εισοδήματος για αυτούς τους ανθρώπους, που αναζητούν μια θέση που είναι φθηνότερο από χώρα καταγωγής τους, είναι η πιο συντηρητική προσέγγιση για να ψάξουν για θέσεις για να συνταξιοδοτηθούν. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι όλες οι προσπάθειες ενός τεθεί σε προσωπικό οικονομικό σχεδιασμό για συνταξιοδότηση είναι να χρησιμοποιήσουμε σωστά. Έτσι, τα περισσότερα άτομα προτιμούν ανέξοδες θέσεις για να συνταξιοδοτηθούν, όπου θα είναι σε θέση να εξασφαλίσει την άνεση στα παλαιότερα έτη τους.
Ιατρική Βιομηχανία: Το επόμενο πράγμα που περιλαμβάνονται στον κατάλογο πρέπει να είναι η ιατρική βιομηχανία του τόπου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, με δεδομένο το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια παλιό ηλικία είναι επιρρεπής σε διάφορες ιατρικές καταστάσεις. Έλεγχος μια θέση για την παράμετρο αυτή γίνεται ακόμη πιο κρίσιμο όταν κάποιος ψάχνει σε φθηνές θέσεις για να συνταξιοδοτηθούν. Στην περίπτωση που υπάρχουν ειδικές ιατρικές απαιτήσεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν, ελέγξτε εάν η χώρα έχει την τεχνογνωσία για την αντιμετώπιση σε επείγοντα ιατρικά περιστατικά παρόμοιας φύσης. Τα καλύτερα μέρη για να συνταξιοδοτηθούν είναι αυτοί με τις καλές ιατρικές εγκαταστάσεις. After όλα αυτά η άνεση θα σας αρέσει αν δεν είσαι υγιή και κατάλληλα;
Ασφάλεια: Μπορεί να γίνει το σπίτι σας είναι ακριβώς δίπλα στην παραλία όπου μπορείτε να καθίσετε και να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα ή μια βόλτα στο κρύο άμμο τα βράδια. Αλλά όλα αυτά τα αξιοθέατα δεν θα πρέπει να ληφθεί υπόψη και την πτυχή της ασφάλειας ενός τόπου. Σκεφτείτε χώρες να συνταξιοδοτηθούν όπου το ποσοστό της εγκληματικότητας είναι χαμηλό και οι υπηρεσίες ασφαλείας είναι άμεση και αποτελεσματική. Ωστόσο, δελεαστικός μια θέση μπορεί να είναι, αποφεύγει να αγοράζει ένα σπίτι όπου υπάρχει πιθανότητα να είναι θύμα ληστείας κάθε φορά που θα βγείτε στο σκοτάδι της συμμαχίας. Προτιμήστε περιοχές όπου υπάρχουν ομογενείς από την πατρίδα σας. Εξασφαλίστε ότι ζείτε σε κατοικημένες περιοχές, όπου η βοήθεια είναι πιο άμεσα διαθέσιμη από ερημωμένη θέσεις.
Ερωτήσεις προς την Διεύθυνση πριν αποφασίσει για μια θέση για να αποσυρθεί:? Είναι μια αστική κοινότητα που σας ενδιαφέρει, αυτό θα σας δώσει τα οφέλη του αστικού κέντρου, όπως εστιατόρια, εμπορικά κέντρα και την υψηλή πυκνότητα πληθυσμού; Ή είσαι ακόμα λαοί χώρα στην καρδιά που θα προτιμούσαν μια ζωή πιο ήσυχη, κοντά στη φύση χωρίς πάρα πολλοί άνθρωποι γύρω; ? Τι είδους σπίτι θέλεις μετά τη συνταξιοδότηση; Έχετε προβλέψει διασκεδαστικό οικογένεια και τους φίλους σας ή σκοπεύετε να ζήσουν μια ήσυχη ζωή; Στην περίπτωση, αυτή είναι η πιθανότερη εκδοχή, ένα μικρό σπίτι θα αρκούσε. ? Πόσο κοντά θέλετε να είστε με τους αγαπητούς σας; Στην περίπτωση που σκοπεύετε να παρακολουθήσουν σημαντικά γεγονότα στην οικογένεια και σκέφτεστε να συνταξιοδοτούνται σε κάποια ξένη χώρα, να εξασφαλίζει ότι τα ταξίδια εντός και εκτός της χώρας, δεν είναι μια μεγάλη ταλαιπωρία. ? Θέλετε να ζήσουν σε μια κοινότητα συνταξιοδότησης ή σε μια κανονική γειτονιά με τις οικογένειες από όλα τα κοινωνικά στρώματα; ? Όλα αυτά τα ζητήματα αξίζουν να αντιμετωπίζονται ως μία δεν μπορεί να είναι σε θέση να πάρετε όλες τις εγκαταστάσεις που επιθυμεί, όταν αναζητούν ένα οικονομικό θέσεις για να συνταξιοδοτηθούν. Προσπαθήστε να είστε σαφείς για ό, τι θέλουν και δεν μπορούν να είναι απολύτως μη λάβει. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα χώρο με τις εγκαταστάσεις αξίζει την τιμή του.
Οι θέσεις που προτείνονται στην αρχή του άρθρου είναι η πλέον προτιμώμενη φτηνές θέσεις για να συνταξιοδοτηθούν, όπως διαπίστωσε δημοφιλείς έρευνες. Ωστόσο, υπάρχουν περισσότερες θέσεις ότι μπορεί κανείς να εξερευνήσει. Επίσης, αυτό που ταιριάζει ένας δεν μπορεί να είναι σωστό σύμφωνα με τις απαιτήσεις του άλλου. Το καλύτερο προσέγγιση είναι στη λίστα των αναγκών και των προτεραιοτήτων του και αναζήτηση κατάλληλων θέσεων για να αποσυρθεί σύμφωνα με τον προϋπολογισμό και τις προτιμήσεις του καθενός. Εν πάση περιπτώσει, έναρξη συνταξιοδότησης σχεδιασμός εκ των προτέρων, δεδομένου ότι είναι τα πρώτα πουλί που πιάνει το σκουλήκι ...