Πώς να κάνω μια πτώση του ανθρώπου στην αγάπη με σας

Η αγάπη είναι ένα 4 λέξη γράμμα,? Η οποία για κάποιο λόγο έχω ποτέ δεν είχε κλίση προς την κατεύθυνση. ? Τότε ξαφνικά, δεν ξέρω γιατί? Ακόμη και η αναφορά του ονόματός του με πήρε ντροπαλός. ? Ήταν αυτή η αγάπη; ? Νομίζω πως ναι. ? Δεν είναι μόνο ότι,? Ξέρω αυτό. ? Αλλά τότε, από το μπλε,? Εγώ δεν τον βρω κοντά. ? Και, για την πρώτη φορά,? Καρδιά μου αισθάνθηκε φόβο,? Τώρα, αυτός έχει φύγει,? Το φως στην καρδιά μου είναι χαμηλός,? Που κάποτε έντονα έλαμψε,? Θα έχει, άραγε, ποτέ πίσω; ? Για να ξαναγεμίσετε τη χαρά, που τώρα λείπει; ? Η απάντηση στο ερώτημα αυτό, το ξέρω, δεν? Θα έχω πάντα την αγάπη κάποιον ο ίδιος, εγώ δεν ξέρω. ? Γιατί, το μόνο που ξέρω στα σίγουρα,? Είναι ότι η αγάπη έρχεται με τον πόνο,? Και δεν ξέρω, αν μπορώ να αγαπώ ποτέ ξανά!
Αυτό το ποίημα αυτό γράφτηκε από ένα κορίτσι πληγωμένος όταν συνειδητοποίησε ότι ο άνθρωπος που αγαπούσε, δεν αγαπούν την πίσω! Τι παρωδία και το καταλαβαίνω απόλυτα τη δύσκολη θέση του κοριτσιού από αυτό το ποίημα. Παρ 'όλα αυτά, υπάρχουν τρόποι με τους οποίους δεν χρειάζεται να καταλήξουμε γραπτώς ποιήματα όπως αυτούς. Υπάρχουν τώρα (που είναι γνωστό ότι οι γυναίκες), διάφοροι τρόποι για να κάνετε μια ερωτεύονται με σας!
Πώς να κάνει ένα ερωτεύονται με σας; Απάντηση # 1 - καραμέλα ματιών
Είναι πολύ σημαντικό για όλες τις γυναίκες να ξέρουν ότι, αν και οι άνδρες δεν είναι σούπερ ρηχά, θα πρέπει να προσελκύονται από τα πιο όμορφη κορίτσια, τα κορίτσια που τους αρέσει να δουν και να δει με. Έτσι, αν θέλετε του ανθρώπου σας για να πέσει για σας, θα πρέπει να ταράξουν τα γη που στέκεται επάνω. Γι 'αυτό, θα πρέπει να είναι ελκυστικός σε αυτόν. Αυτό δεν σημαίνει ότι φοράτε αποκαλυπτικό, προκλητικό ή σέξι ρούχα. Αυτό σημαίνει απλά, ότι μπορείτε να βρείτε το τέλειο ισορροπία μεταξύ του τι σας κάνει να φανείτε σούπερ πανέμορφη και την ιδέα του ελκυστική.
Πώς να κάνει ένα ερωτεύονται με σας; Απάντηση # 2 - Στερεώστε το Broken
Συχνά υπάρχουν ορισμένες ατέλειες σε μας, ότι μπορεί να λειτουργήσει ως σύνολο διακοπτών διαπραγμάτευση για τους άνδρες. Πιο συχνά, στη συνέχεια, δεν έχουμε δεν γνωρίζουν αυτά τα ελαττώματα. Έτσι, κάνετε μια μικρή έρευνα και ανάπτυξη και να μάθετε ποιες είναι αυτές οι διακόπτες ασχοληθεί στην περίπτωσή σας. Έτσι, αυτό μπορεί να σημαίνει να πάρει κάποια ορμονική θεραπεία ακμής, πηγαίνει μέσα για εγχώριες θεραπείες ακμής ουλή ή να γνωρίζει πώς να κάψετε λίπος στο στομάχι. Αυτό έχει δύο φορές την έννοια, θα σας βελτιώνοντας την προσωπικότητά σας, γενικά, καθώς, καθιστώντας τον εαυτό σας πιο ελκυστική για τον άνθρωπο που αγαπάς.
Πώς να κάνει ένα ερωτεύονται με σας; Απάντηση # 3 - Πάρτε Μικρές Talking
Συχνά, οι γυναίκες δεν μπορούν να ψιλοκουβέντα (δόξα σε σας, αν είστε!). Ως εκ τούτου, χάνει ευκαιρίες για να μιλήσετε με τον άνθρωπο που τους αρέσει. Θυμηθείτε, εάν λοξοτομεί να σου μιλήσω, θα πέσει λοξοτομεί στην αγάπη με σας. Έτσι, συγκεντρώνουν δεξιότητες για ψιλοκουβέντα, πέρασμα του μια γραμμή περιστασιακά. Αυτό θα τον κάνει να γνωρίζει την ύπαρξή σας, καθώς επίσης, τον κάνει λίγο άνετα μαζί σας. Πιό έτσι, εάν επικοινωνία σας με αυτόν ξεκινά μέσα από ψιλοκουβέντα, οι πιθανότητες να έχετε ψάξιμο όταν έχετε πραγματικά μια συνομιλία μαζί του, έχουν σχετικά μικρότερη.
Πώς να κάνει ένα ερωτεύονται μαζί σας; Απάντηση # 4 - Ασφάλεια
Για να κάνετε μια ερωτεύονται με σας, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αισθάνεται ασφαλής γύρω σας. Η ανασφάλεια και ο εκφοβισμός μπορεί να είναι επιζήμια για το επιθυμητό ζωή αγάπης σας. Έτσι, αποκαλύπτουν σε αυτόν (με πλήρη μυστικότητα) μερικά λάθη ή βλάκας ups που ενδέχεται να έχουν κάνει. Με αυτό τον τρόπο, θα βρεθεί για σας καλύτερη. Αμέσως, θα παρατηρήσετε τις συζητήσεις να γίνει λίγο πιο οικεία. Παρ 'όλα αυτά, απέχουν από τη διενέργεια του την αίσθηση σαν να είσαι ένα τέρας. Έτσι, αποκαλύπτουν πολύ λίγο σε έναν χρόνο. Πάρα πολλά λάθη μπορούν να van αγάπη σας πηγαίνουν προς την αντίθετη κατεύθυνση.
Πώς να κάνει ένα ερωτεύονται με σας; Απάντηση # 5 - Side πειράζει
Όλες οι γυναίκες έχουν περισσότερες έδρες από ένα. Δεν σας λέω να προσποιηθεί, να έχετε κατά νου. Σας ζητώ να δείξει την ευνοϊκότερη πλευρά. Όπως και αν είναι σε χαριτωμένος, δείτε στη συνέχεια, λατρευτός και ζεστή πλευρά σας γι 'αυτόν. Ή, αν είναι σε ερωτύλος, τότε δοκιμάστε μερικές pick up γραμμές για τα κορίτσια πάνω του, μια στο τόσο. Αυτό, θα τον κάνει να σας δούμε σε ένα διαφορετικό φως. This τράνταγμα σε αλλαγή της αντίληψης, μπορούν να τον κάνει να έλκονται από εσάς. Από τη στιγμή που προσελκύεται σε σας, και υπάρχουν τρόποι για να πείτε σε έναν τύπο που του αρέσει, μπορείτε να τον κάνει να ερωτευτεί με σας. Παρόλα αυτά, θέλω να επαναλάβω, δεν προσποιούνται ότι είναι κάτι που δεν είναι, απλά ας δούμε ό, τι καλύτερο!
Πώς να κάνει ένα ερωτεύονται με σας; Απάντηση # 6 - Στην ανάγκη, πράγματι,
Να είστε εκεί για τον όταν είναι πραγματικά ανάγκη από κάποιον, συναισθηματικά. Αυτό θα σφυρηλατήσει έναν συναισθηματικό δεσμό μεταξύ των δυο σας. Πάντα θυμηθείτε, οι άνδρες μπορούν να έλκονται από μια γυναίκα αποκλειστικά για φυσική πτυχή, αλλά θα ερωτευτεί μια γυναίκα με τους οποίους έχουν έναν συναισθηματικό δεσμό. Πιό έτσι, εάν αρχίσει να συνηθίσει τη συναισθηματική υποστήριξή σας, δεν θα είναι σε θέση να φανταστώ τη ζωή χωρίς εσάς, κάνοντας τον να συνειδητοποιήσει ότι είσαι τέλεια γι 'αυτόν. Επιπλέον, αυτό θα τον κάνει να ερωτευτεί με σας. Έτσι, αν έχει χάσει μόνο μια προαγωγή, ή απλά να χάσει ένα παιχνίδι μπέιζμπολ, να τον εκεί στην άνεση και την ευθυμία τον.
Γενικά, οποιοδήποτε μέσο που χρησιμοποιείτε για να κάνετε μια ερωτεύονται με σας, να θυμάστε ότι προσποίηση θα τον πάρει για να σας για την ώρα, δεν πάντα. Έτσι, να είμαι ειλικρινής μαζί του. Πιό έτσι, θυμηθείτε ότι οι άνδρες, όπως οι γυναίκες που είναι θηλυκό, δεν αδύναμο. Σιγουρευτείτε ότι δεν διέρχονται αυτή η λεπτή γραμμή. Βρείτε συμβουλές για απελπιστικά ανύπαντρες γυναίκες, αν αυτό είναι ό, τι χρειάζεστε. Επιπλέον, δεν προσκολληθούν στον άνθρωπο, τότε θα απωθήσει από σας, βεβαιωθείτε ότι είστε κοντά, αλλά αδιάφορος! Αυτό είναι που υπογράφει. Όλα τα καλύτερα για αίσιο τέλος σας!