Beach γαμήλια ενδυμασία: Casual Φορέματα Γάμος στην παραλία

Έτσι έχετε αποφασίσει να λάβει όρκους σας σε ένα τροπικό παράδεισο »με το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα παραλία στο φόντο. Λοιπόν, δεν είστε η μόνη επιλογή για ένα συναρπαστικό γάμο στην παραλία. With την τάση της γάμους παραλιών catching on, έχουν όλο και περισσότερα ζευγάρια επέλεξε ένα casual γάμο στην παραλία, πάνω από τα διακοσμητικά στοιχεία και την τυπικότητα ενός παραδοσιακού γάμου σε μια εκκλησία. Και γιατί όχι; Παραλία γάμους, ενώ παράλληλα θα δίνει μια εικόνα του έρωτα και πάθους, είναι πραγματικά αρκετά βολικό, απαιτώντας ελάχιστες οργάνωση γάμων και διακοσμήσεις.
Τα αισθήματα της χαλάρωσης και της άνεσης που προσφέρεται για έναν γάμο παραλιών, θα πρέπει να αντικατοπτρίζεται στην νυφικά που θα επιλέξετε. Ενώ οι παραδοσιακές ποδιές μπορούν να φανούν καλύτερα σε ένα εσωτερικό χώρο, ένα μακρύ τρένο και ένα πέπλο δεν μπορεί να είναι η ιδανική γαμήλια ενδυμασία παραλία. Άλλωστε, η οποία νύφη θα ήθελα άμμου το φόρεμα της και της πέπλο πνέει γύρω σαν παίρνει όρκους; Έτσι, επιλέξτε ένα φόρεμα που θα ταιριάζουν με τα casual, φυσικά, που-πίσω ρύθμιση του παραλία. συχνά Beach casual νυφικά υιοθετούνται ολοένα και περισσότερο από το σύγχρονο ζευγάρια, που είναι σε θέση να σκεφτούν έξω από το κουτί. Τούτου λεχθέντος, θα είναι επίσης σημαντικό να θυμόμαστε ότι η νύφη θα πρέπει να αισθάνονται ιδιαίτερη και όμορφες στο όλες τις σημαντικές ημέρες. Το βλέμμα δεν θα πρέπει μόνο να είναι ελκυστική και κομψή, αλλά είναι κάτι που η νύφη θα φέρει μακριά αυτοπεποίθηση. Ακολουθεί μια ματιά σε μερικά από τα άτυπης νυφικών παραλία, κατάλληλο για την casual γάμους παραλία.
Φορέματα για Γάμος στην παραλία? Υπάρχει ένα πλήθος από στυλ γάμο παραλιών φορέματα διαθέσιμα. Οι περισσότερες από τις ενδυμασίες γάμο παραλιών έχει ένα ανεμοδαρμένο να στρέφονται προς αυτήν, με τα φανταχτερά υφάσματα featherweight και η ροή σιλουέτες. Ο δημοφιλής επιλογές για τις νύφες, είναι το στυλ που έχουν είτε στράπλες λαιμό ή μακαρόνια και τα λουριά halter, μαζί με υφάσματα όπως το λευκό σατέν ή σιφόν. Για εκείνους που ενεργούν για μια της Χαβάης γαμήλια ιδέα θέμα παραλιών, μια ανέμελη νυφικό παραλία μπορεί να είναι ένα χαριτωμένο φόρεμα εκτύπωσης ή της Χαβάης μπουρνούζι. Τα φορέματα είναι είτε βραχυπρόθεσμα ή μήκους τσαγιού, με κάποια έχοντας μόλις μια υπόδειξη της αμαξοστοιχίας, για μια ανέμελη αριθμό. Οι περισσότεροι από αυτούς διαθέτουν και τα αντίστοιχα γλυφές λεπτομέρειες ή καθαρή συμψηφισμού, για να προσθέσετε ένα όμορφο, λεπτομερή ματιά στο νυφικό. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά σημεία που θα πρέπει να εξετάσει κατά την επιλογή των τέλειο νυφικό στολή, που ταιριάζει το στυλ πηλίκο σας.
Υλικά για να επιλέξετε: Αν και η μετάξια και σατέν μπορεί να μοιάζει μεγάλος, συνιστάται να επιλέξετε υφάσματα όπως τα υφάσματα κρεπ, σαρμέζ, Duchesse σατέν, δαμασκηνό, σιφόν και ψευδαίσθηση δίχτυα, να ξεφύγουν από την υγρασία και τη ζέστη.
Επιλέγοντας ένα Κολακευτικά Fit: περικοπές Choose που είναι κολακευτικό για το σωματότυπό σας. Τούτο ισχύει για αυτούς με λιγότερο από το τέλειο σχήμα, ως προσαρμοσμένες φόρεμα θα φανεί πάντα καλύτερη από μια φαρδιά or άμορφο νυφικό.
Χρώμα και Διακόσμηση: Δεδομένου ότι είναι μια περιστασιακή υπόθεση, κρατήστε το καλλωπισμούς στο ελάχιστο. Ενώ τα περισσότερα από τα φορέματα είναι λευκά, θα μπορούσατε επίσης να επιλέξουν τα απαλά παστέλ χρώματα or προσπαθήσουμε για κάποιο πράσινο μέντας ή γαλάζιου ξεσκόνισμα, στην περιοχή φούστα του φορέματος.
Επιλέγοντας τα σωστά εξαρτήματα: Ενώ οι περισσότερες νύφες να αποφασίσει να πάει χωρίς παπούτσια, θα μπορούσατε να επιλέξετε να φορέσει ένα κομψό ζευγάρι σαγιονάρες ή ακόμα και ένα ζευγάρι σανδάλια strappy, όπως τα γαμήλια παπούτσια σας. Μια ανεπίσημη γάμος είναι ιδανικά χωρίς ένα πέπλο, έτσι αντ 'αυτού θα μπορούσαν να επιλέξουν άλλα αξεσουάρ για τα μαλλιά, όπως λουλούδια ή αδαμάς κατάσπαρτος barrettes ή μια ζώνη για τα μαλλιά. Τέλος, η ομάδα με ωραία, απλά κοσμήματα από μαργαριτάρια, διαμάντια και διάφορα είδη πολύτιμων λίθων.
Ανδρικά Παραλία Γάμος Ενδυμασία: Η παραλία γαμπρός γαμήλια ενδυμασία πρέπει να είναι κατάλληλα για την άτυπη υπόθεση. Τα καλύτερα ρούχα παραλία γάμο για τους άνδρες είναι παντελόνι σεντόνια, πουκάμισα σεντόνια και ταιριάζει.
Υπάρχουν πολλά καταστήματα ένδυσης και μπουτίκ που έχουν μια συλλογή γαμήλια ενδυμασία παραλίας διαθέσιμες. Μπορείτε επίσης να προσπαθήσει να βρει άτυπη νυφικά σας παραλία σε απευθείας σύνδεση. Όποια και αν είναι η επιλογή σας, χρησιμοποιήστε παραλία συμβουλές μου ενδυμασία γάμου, να είστε βέβαιοι να δούμε μεγάλη και να απολαύσετε την ημέρα σας στο μέγιστο.