Μωβ Αμπέλου Πάθος

Purple αμπέλου πάθος, επιστημονική name είναι incarnata Passiflora, αποτελεί ένα ημι tropical αμπέλου που καλλιεργείται ευρέως σε όλο τον κόσμο με μεγάλη άσκηση. Υπάρχουν περισσότερα από 500 είδη του μοβ λουλούδι πάθους, ορισμένοι από αυτούς που φέρουν εδώδιμους καρπούς. Purple αμπέλου λουλούδι πάθος καλλιεργείται επίσης ως φαρμακευτικό φυτό για την χρησιμότητά του, στη θεραπεία του ύπνου και ως κατασταλτικό σε πολλές νευρικές διαταραχές. Το άλλο όνομα του μοβ λουλούδι πάθος Maypop. Περιέχει μικρά berrylike λουλούδια, που είναι γνωστή ως Granadilla.
Πορφυρό λουλούδι πάθος δείχνει ορισμένες χριστιανικές πεποιθήσεις που σχετίζονται με τη σταύρωση και είναι επίσης συναφείς με ρομαντισμό. Λέγεται ότι το πορφυρό χρώμα από αυτά τα λουλούδια που οι προσκυνητές επίγνωση του πάθους και πάθη του Ιησού Χριστού. Η καλλιέργεια της αμπέλου λουλούδι πάθους, όπως μια εξωτερική διακόσμηση των φυτών, έχει πραγματικά βόυιξε τα τελευταία χρόνια. Είναι απέραντα εμφανίζονται σε αίθρια των σπιτιών και είναι επίσης μια τέλεια εγκατάσταση για την κρεμαστά καλάθια. Χρησιμεύουν ως την ιδανική εξωτερική μονάδα σε όλα σχεδόν τα είδη της ατμοσφαιρικής κατάστασης, που είναι ο κύριος λόγος πίσω από τη δημοτικότητά τους.
Μοβ λουλούδι αμπέλου Πάθος? KingdomPlantae? DivisionMagnoliophyta? ClassMagnoliopsida? SubclassRosidae? OrderMalpighiales? FamilyPassifloraceae? GenusPassiflora
Μωβ Αμπέλου Πάθος
Το πορφυρό λουλούδι αμπέλου πάθος είναι καλλωπιστικό φυτό, που πραγματικά βοηθά στην ενίσχυση της εξωτερικής ατμόσφαιρα ενός σπιτιού. Αυτά τα λουλούδια βρίσκονται σε τροπικές περιοχές όπως η αμερικανική Μεξικό, τη Βενεζουέλα, τη Βραζιλία και το Περού. Μερικά από τα κόκκινα λουλούδια πάθος είναι scented και ότι είναι σε μεγάλο βαθμό χρησιμοποιείται στην κατασκευή αρωμάτων. Τα λουλούδια είναι ροζ, λεβάντα σε έντονο μοβ χρώμα με ήπιο άρωμα που προσελκύει πολλά πουλιά. Είναι ένα must για κάθε φυτό κήπου πεταλούδα. Κηπουρική μωβ αμπέλου πάθος είναι εύκολο, αν γνωρίζετε το βασικό χαρακτηριστικό της μονάδας.
Emplacement και Φως? Το πορφυρό αμπέλου πάθος απαιτεί εν μέρει σκιερό στην πλήρη ηλιόλουστο περιβάλλον, αλλά το μυαλό σας, δεν είναι εξαιρετικά ισχυρό φως του ήλιου. Έτσι, ο καλύτερη πρόταση είναι να τους παρέχουμε με μερική σκιά. Purple αμπέλου πάθος είναι εξαιρετικά ταχέως αναπτυσσόμενες και κατάκλισης είδος της αμπέλου. Έτσι εάν θέλετε να καλλιεργήσετε τα έξω, βεβαιωθείτε ότι έχετε τις εγκαταστάσεις στην πέργκολα και κοντά σε μερικές περιφράξεις σύνδεσμο αλυσίδας, βραχόκηπους ή τουλάχιστον μια τσιμεντένια επιφάνεια. Ορισμένα είδη των αμπελιών πάθος καταλληλότερη για να φυτευτούν ως φυτά δοχείο για εσωτερική κηπουρική. The περιοχές με άφθονο φως του ήλιου και υγρό περιβάλλον παρέχουν καλύτερες συνθήκες για την ανάπτυξη της πορφύρας αμπέλια πάθος.
Χώμα και την υγρασία? Purple αμπέλια πάθος require μέση ποσότητα νερού, που τροφοδοτούνται σε τακτική βάση. Βεβαιωθείτε ότι η μονάδα έχει διεισδύσει μέχρι το σύνολο των προγενέστερων τροφοδοτείται νερό πριν το πότισμα και πάλι. Το pH του εδάφους πρέπει να είναι ελαφρώς αλκαλικό, ελαφρώς όξινο και πιο προτίμηση ουδέτερο. Ενώ η φύτευση μωβ χρήση αμπέλου πάθος, 2 μέρη τύρφη αναμιγνύεται σε 2 μέρη loam + 1 μέρος της άμμου.
Γονιμοποίηση και μεταφύτευση? Το πορφυρό αμπέλια πάθος χρειάζεται λιπάσματα σε τακτική βάση και, πιθανότατα, κάθε 30 ημέρες. Χρησιμοποιήστε ένα καλής ποιότητας λίπασμα με pH ισορροπία κάπου στο ενδιάμεσο 2-1-3. Όπως προαναφέρθηκε, το μωβ άνθη πάθος είναι εξαιρετικά αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς τα φυτά, ως εκ τούτου απαιτούν χρόνο μεταφύτευση, κατά το μήνα Σεπτέμβριο που είναι η έναρξη της καλλιεργητικής περιόδου τους. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, το χρονοδιάγραμμα νερού πρέπει να ρυθμίζεται ανάλογα με τη θερμοκρασία στην περιοχή σας. Το πορφυρό αμπέλια πάθος γενικά διατηρήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο νερό με θερμοκρασία 90C. Κοπή των φύλλων είναι πολύ σημαντικό με την έναρξη της άνοιξης.
Διάδοση και συλλογή σπόρου? Οι Purple αμπέλια λουλούδι πάθους που διαδίδονται από την κατανομή των αντισταθμιστικών οφελών, μοσχεύματα και από τους σπόρους που σπέρνονται απευθείας στο έδαφος ή απλά από layering εδάφους. Που προορίζονται για σπορά οι σπόροι, αφαιρέστε το σαρκώδη μέρος στα ανοικτά των σπόρων προς σπορά και αφήστε τους σπόρους στεγνώσει εντελώς πριν από την σπορά it. When που μεταδίδονται στο φθινόπωρο, το πορφυρό αμπέλια λουλούδι πάθους δώσει καλύτερα αποτελέσματα. Purple φρούτα του πάθους εμφανίζονται μετά πρώτους 2-3 μήνες της ανθοφορίας, τα φρούτα είναι κιτρινωπά και μαλακό χαρακτήρα. Πλήρως ωρίμανσης σπόροι είναι καφέ χρώματος και πρέπει να καθαριστεί το συντομότερο δυνατό. Για την ενίσχυση της θαμνώδη δομή του μοβ αμπέλου πάθος, να κορυφογραμμές γύρω από το εργοστάσιο, στην πρώτη περίοδο της άνθησης του.
Αν είστε αγοράζοντας το εργοστάσιο του από την αγορά, να τους κάνουν ότι έχετε πάρει το φυτό με σαφή και υγιή φυλλώματα και με καλή ρίζες. Μετά την ως άνω εξήγησε οδηγίες κηπουρικής, σίγουρα θα να σας δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα με μοβ αμπέλου πάθος. Θα πρέπει επίσης να υπενθυμίσουμε, ότι η πρόσληψη ορισμένων τμημάτων του πορφυρού αμπέλια πάθος μπορούν να είναι τοξικές, ιδίως για τις έγκυες γυναίκες.
Μοβ λουλούδι αμπέλου πάθος είναι ένα μεγάλο καλλωπιστικό φυτό αν προσπαθείτε να δοξάσει τον κήπο λουλουδιών σας. Να φυτέψουν ένα πορφυρό αμπέλου πάθος να επαληθεύσει τη δήλωση μου και να μου πείτε τη γνώμη σας!