Συγκατοίκηση Πριν από το γάμο

Εάν αντιμετωπίζετε ένα δίλημμα, για το αν συμβίωση πριν από το γάμο είναι μια καλή ιδέα, τότε την αξία της συζήτησης των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων πριν πάμε μπροστά. Λίγο περισσότερη σκέψη ποτέ δεν θα βλάψει. Μια σχέση περνά από διάφορα στάδια, καταλήγοντας τελικά σε γάμο, ελπίζω, για πολλούς.
Μερικοί προτιμούν μια ζωντανή στη σχέση, που είναι μια σχέση με δεν δεσμεύει κανέναν, όπως στο γάμο. Είτε θέλετε να πάτε για τα ζώντα ή εικονικών γάμων, σύμφωνα με μένα, θέματα συμβατότητας είναι οι ίδιες και στις δύο. Συγκατοίκηση πριν το γάμο είναι μια άλλη φάση που πολλά ζευγάρια αποφασίζουν να περάσουν πριν από πραγματικά να βυθίζει σε έγγαμο βίο.
Για πολλούς η επιλογή της συμβίωσης πριν από το γάμο είναι φτιαγμένο από την ευκολία και για πολλούς είναι κάτι σαν δοκιμαστική λειτουργία πριν από το γάμο. Οι αποκλίνουσες απόψεις σχετικά με τη συμβίωση πριν το γάμο. Ωστόσο, τα άτομα που δεν έχουν ποτέ πραγματικά να περάσει από τη συμβίωση πριν από το γάμο μπορεί να δώσει μόνο μια άποψη η οποία είναι θεωρητικό χαρακτήρα, και όχι την πρακτική εμπειρία. εξ ολοκλήρου την απόφαση του σας.
Εδώ, θα συζητήσουμε ορισμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της συμβίωσης πριν από το γάμο, για το διάβασμα σας. Μπορεί να σας βοηθήσει στο να καταλήξει σε απόφαση για το εάν ή να μην πάει για αυτό.
Πλεονεκτήματα της Συγκατοίκηση Πριν από το γάμο
Δεδομένου ότι σε μια σχέση, στην αρχική φάση, και οι δύο άνθρωποι αναρωτιούνται, τι θα ήταν σαν να ζουν μαζί με το άλλο πρόσωπο. Όντας με ένα άτομο όλη την ώρα ή χρονολόγηση το άτομό του και ζει με το πρόσωπο που είναι δύο πολύ διαφορετικά πράγματα.
Έτσι, το καλύτερο πράγμα για συγκατοίκηση πριν το γάμο είναι ότι μπορείτε να ξέρετε τι το άλλο πρόσωπο είναι πραγματικά ήθελα, αυτό είναι αληθινή φύση του / της θα αποκαλυφθούν σε σας. Θα πάρετε να ξέρετε την πραγματικότητα της ζωής μαζί και ο σκληρός ερωτήματα που θέτει. Θα γνωρίζετε, πόσο καλή είναι η σύντροφός σας είναι στην κατανομή ευθυνών και πώς ενθουσιασμό που κάνει σχετικά με αυτό το έργο πράγμα.
Είναι ένα είδος προεπισκόπηση του τι είδους έγγαμου βίου μπορείτε πραγματικά να περιμένουμε. Το ζευγάρι θα γνωρίσει την ιδιοσυγκρασία, τις ανασφάλειες του άλλου, συν και πλην σημεία με περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτή η εμπειρία της συμβίωσης πριν από το γάμο, θα ενισχύσει, είτε και να δηλώσουν την απόφασή σας να παντρευτούν ή να σας αναγκάζουν να επανεξετάσουμε. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι καλό να έχουν αυτή την προεπισκόπηση πριν να ληφθούν τα γαμήλιους όρκους.
Μπορεί να λύσει πολλά πρακτικά προβλήματα. Το ζεύγος μπορεί να εξοικονομήσει κόστος του ενοικίου και του κόστους μεταφοράς, εάν ζήσουν μαζί. Όπως βλέπετε, είμαι για συγκατοίκηση πριν το γάμο! Αν υπάρχει κατανόηση μεταξύ εσάς και το σύντροφό σας, τα πράγματα σίγουρα θα λειτουργήσει.
Μειονεκτήματα της Συγκατοίκηση Πριν από το γάμο
Το σημαντικότερο είναι πως Con συγκατοίκηση πριν το γάμο μπορεί να σκοτώσει τον ενθουσιασμό του να παντρευτεί. Ο γάμος μπορεί να φαίνεται σαν μια απλή τυπική μετά από αυτό. Οι στατιστικές δείχνουν ότι τα ζευγάρια που περνούν από τη συμβίωση πριν από το γάμο, είναι πιο επιρρεπή σε διαζύγιο. Ωστόσο, οι στατιστικές μπορεί να είναι παραπλανητική καθώς μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για ένα ζευγάρι να καταλήξουμε σε απόφαση διαζυγίου.
Κοινωνία συνοφρυώματα επάνω στους ανθρώπους που ζουν μαζί χωρίς τον γάμο. Ο βαθμός στον οποίο αυτό ενοχλεί πραγματικότητα θα είναι ευθέως ανάλογη προς πόσο φροντίζετε για το τι σκέφτεται η κοινωνία! Ανεξάρτητα από το αν ζουν μαζί μετά τον γάμο ή πριν από το γάμο, τα προβλήματα είναι πάντα θα είναι εκεί και στις δύο περιπτώσεις.
Για να συνοψίσω όλα κάτω, στατιστικά στοιχεία και οι απόψεις είναι εκεί έξω, αλλά αυτό που νιώθεις είναι σωστό, πρέπει να πάτε για αυτό, όπως σας τη ζωή του μετά από όλα! Αυτό που έχει σημασία τελικά είναι το πόσο καταλαβαίνετε και φροντίδας για τον άλλον. Εάν υπάρχει ανοχή για τις ανεπάρκειες και τον σεβασμό του άλλου ένας για τον άλλο, μαζί με αυτό το σημαντικό συστατικό που ονομάζεται αγάπη άνευ όρων, θα έχετε μια μεγάλη σχέση στα σίγουρα!