Διακόσμηση Πίνακας δεξίωσης γάμου

Ενώ σχεδιάζει μια δεξίωση γάμου υπάρχουν μια σειρά από πράγματα που πρέπει να έχουμε κατά νου. Παρόλο που η τελετή του γάμου παραμένει το κεντρικό σημείο κάθε περίπτωση, η διακόσμηση του χώρου υποδοχής καθυστερεί στις μνήμες όχι μόνο το ζευγάρι, αλλά και τους καλεσμένους στο γάμο. Υπάρχουν πολλοί δημιουργικοί τρόποι για να ντύσει επάνω το γάμο τους πίνακές σας υποδοχή. Αυτό θα πρέπει ιδανικά να γίνεται έχοντας κατά νου το γαμήλιο θέμα, το χρώμα και το στυλ. Αν θέλετε πνευματώδης και παιχνιδιάρικες διακόσμηση για το τραπέζι υποδοχής ή μια κομψή και σικ εμφάνιση, υπάρχουν πολλές δημιουργικές ιδέες για τη δημιουργία μια όμορφη ταμπλό για την υποδοχή. Έτσι, εάν είστε διακόσμηση ενός πίνακα κεφάλι για καθίσματα η νύφη, γαμπρός και το νυφικό συμβαλλόμενο μέρος ή ένα ιδιαίτερο πίνακα αγάπη μου για λίγο το ζευγάρι του γάμου, εδώ είναι μερικές γαμήλιες ιδέες διακόσμησης υποδοχή πίνακα που θα απολύτως αγάπη.
Πίνακας Διακόσμηση για τη δεξίωση γάμου
Γάμος Δεξιώσεις Πίνακας Διακόσμηση: Πίνακας λινά: Απλή ή αυτοσχέδια, κομψό ή υπερβολικές, τα λινά τραπέζι γάμου πρέπει να επιλεγεί με βάση το γαμήλιο θέμα. Παρά το γεγονός ότι, αν φαίνονται ασήμαντες αλλά ο τραπεζομάντηλα και καλύπτει είναι πολύ ένα σημαντικό κομμάτι της διακόσμησης τραπέζι γάμου. Κι εσύ δεν χρειάζεται να επιλέξετε ένα απλό λευκό πανί τραπέζι. Αντ 'αυτού επιλέγουν την τολμηρή, κομψά, πολυτελή, περίπλοκα, vintage ή κροσσώδης λινά πίνακα. Θα μπορούσατε να περιλαμβάνει πανιά πίνακα με μπορντούρες δαντέλες, φανταχτερά σχέδια και περίτεχνα σχέδια. Ομοίως, όμορφα διπλωμένα και πιέζεται χαρτοπετσέτες προσθέτουν μια κομψή νότα στο τραπέζι. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε κρίκους για πετσέτες για να ταιριάζει με το θέμα της εκδήλωσης ή απλώς τυλίξτε ένα μεταξωτό αυξήθηκε γύρω από μια πετσέτα ή χρησιμοποιήστε διακοσμητικές χάντρες, όπως το δαχτυλίδι.
Γάμος Δεξιώσεις Πίνακας διακοσμήσεις: Centerpieces: Τα κεντρικά γάμος είναι το πιο σημαντικό διακοσμητικό στοιχείο, ενώ σχεδιάζει τις διακοσμήσεις πίνακα για γαμήλιες δεξιώσεις. Παρά το γεγονός ότι, floral ρυθμίσεις είναι δημοφιλής ως κεντρικά τεμάχια, μπορούν να κάψετε μια τρύπα στην τσέπη σας. Αντ 'αυτού, κοσμούν αποτελεσμάτων τους πίνακες, οι πίνακες των τροφίμων και τους πίνακες δώρο με εξαιρετική και μοναδική κεντρικά τραπέζι γάμου. Κεριά είναι μια δημοφιλής εναλλακτική λύση ως το κεντρικό διακόσμηση. Use επιπλέοντα κεντρικά κεριά ή εκλεπτύνει λεπτός ή άξονες να δημιουργήσει μια όμορφη ατμόσφαιρα.
Γάμος Δεξιώσεις Πίνακας Διακόσμηση: ψεκάζει: Μπορείτε να ορίσετε μια λαμπερή διάθεση με τονισμό τα σχόλια πίνακες με ακρυλικό κρυστάλλους πάγου ή πασπαλίζουμε ροδοπέταλα χαρτί. Αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους ή σε συνδυασμό με τα κεντρικά. Use λάμψη ή ορισμένα από αυτά τα καταπληκτικά μεταλλικών κομφετί σχήματα που υπάρχουν σε μεγάλη χρώματα, για να τονιστούν τα διακοσμήσεις πίνακα. Αν είναι ένας γάμος θέμα, όπως ένας γάμος πτώση τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φθινόπωρο τα φύλλα χαρτιού για να διακοσμήσουν το τραπέζι ή κοχύλια για ένα γαμήλιο θέμα παραλία.
Γάμος Δεξιώσεις Πίνακας διακοσμήσεις: Φωτιστικά: Ενσωμάτωση πηγές φωτισμού στη διακόσμηση πίνακα μπορούν να προσθέσουν μια αφή της κομψότητας και μια ρομαντική ατμόσφαιρα στη δεξίωση γάμου. Χρησιμοποιήστε κεριά tealight σε μικρά αγγεία κρύσταλλο ή επιπλέοντα κεριά ως εμφάσεις κεντρικό. Η τοποθέτηση φωτιστικών εξωτερικών χώρων συμβαλλόμενο μέρος, όπως φώτα σχοινί ή σε σχήμα λουλουδιού φώτα string, εκατέρωθεν του πίνακα μπορεί να κάνει μια μεγάλη διακοσμητική προσθήκη.
Γάμος Δεξιώσεις Πίνακας διακοσμήσεις: Τόπος Κάρτες: Τοποθετήστε τις κάρτες δεν πρέπει απλώς να έχει λειτουργικό σκοπό. Μοναδικά σχέδια και ευέλικτο κάτοχοι καρτών τόπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ομορφύνει τα τραπέζια. Χρησιμοποιήστε ένα όμορφα, γλυφές χρυσός κάτοχος της κάρτας μέρος για ένα παραδοσιακό γάμο ή ένα flip flop ή αστερίας κάτοχος της κάρτας μέρος για έναν γάμο στην παραλία. Για ένα γάμο πτώση επιλέξετε ένα κλασικό σφενδάμνου κάτοχο θέση. Χρησιμοποιήστε κάρτες θέσεων σχεδιάζει εκφράζουν μοναδικά προσωπική αίσθηση του στυλ σας και δημιουργεί μια μόνιμη εντύπωση στους καλεσμένους σας για τα επόμενα χρόνια.
Με πολλές μεγάλες ιδέες στο γατάκι σας είναι αρκετά εύκολο να πάει πετώ στη θάλασσα με τις διακοσμήσεις τραπέζι γάμου δεξίωση. Ωστόσο, το πράγμα που θυμάται είναι, για να κρατήσει το κομψό και οικονομικό διατηρώντας τον προϋπολογισμό στο μυαλό, για ένα μαγευτικό σκηνικό γαμήλια δεξίωση.