Γιατί οι άνθρωποι Bully

Θάρρος είναι φωτιά, και ο εκφοβισμός είναι καπνός. - Benjamin Disraeli.
Ο εκφοβισμός είναι μια πράξη με ένα πρόσωπο όταν το κάνει επίτηδες κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει βλάβη στους άλλους. Αυτό μπορεί να γίνει με λεκτική παρενόχλησης, σωματική επίθεση, ή οποιαδήποτε άλλη ολέθριο μεθόδους καταναγκασμό σαν χειραγώγησης. Μερικά από τα πιο κοινές μεθόδους εκφοβισμού είναι ανάθεσης αστεία ονόματα και με τις ονομασίες αυτές, μιλώντας και γράφοντας βρώμικα πράγματα για τους ανθρώπους, δεν τους επιτρέπουν να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, θέτοντας σε κίνδυνο τους, και καθιστώντας τους να αισθάνονται άβολα και φοβισμένοι. Εκφοβισμός περιλαμβάνει λαμβάνοντας επίσης και επιζήμια stuff ή ιδιοκτησίας τους, σωματικά αυτούς επίθεση, και καθιστώντας τα κάνετε πράγματα που απλά δεν αποδεκτές στην κοινωνία.
Όταν σκεφτόμαστε εκφοβισμού, γενικά σκεφτούμε τις νταής σε ημέρες σχολείο, το οποίο περιλαμβάνεται απειλούν να χτυπήσουν κάποιον, μετά το σχολείο παίρνει πάνω. Ωστόσο, ο εκφοβισμός μπορούν να λαμβάνουν διάφορες μορφές και μπορεί να συμβεί οπουδήποτε? Είτε στο δημόσιο ή κολλέγιο. Εκφοβισμού στην εργασία και παρενόχληση κυβερνοχώρο είναι επίσης ορισμένες περιπτώσεις την έρχονται επάνω σήμερα. Σύμφωνα με μελέτη, δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος νταής άνθρωποι. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους κάνουν. Πολύ συχνά, υπάρχουν αρκετοί παράγοντες και τους λόγους για τους οποίους κάποιοι άνθρωποι μετατρέπονται σε νταήδες.
Αν θέλετε να μάθετε γιατί οι άνθρωποι νταή, απλά διαβάστε μπροστά.
Λόγοι για τους οποίους άνθρωποι Bully
Πολλοί νταής ατόμων, προκειμένου να προσελκύσει την προσοχή από τους άλλους. Θέλουν πάντα να είναι στο limelight, και κάνει καλή εντύπωση επί άλλων ιδιώτες. Τέτοια συμπεριφορά μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε ένα μεγάλο αγώνα, εάν το πρόσωπο που παίρνει εκφοβισμού είναι ένας ο οποίος κατά κανόνα είναι ο πόλος έλξης. Σίγουρα δεν είναι καλό πράγμα, ιδίως αν η παρενόχληση λαμβάνει χώρα σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον.
Ένα πρόσωπο που φοβερίζει και άλλοι επειδή μπορεί να νομίζουν ότι είναι πολύ ανώτερο από αυτά. Μπορεί να εξετάσει υπεροχή όσον αφορά την ευφυΐα, την κοινωνική θέση, οικονομική κατάσταση, και ορισμένα παρόμοια στοιχεία. Στην περίπτωση αυτή, ο εκφοβισμός μπορούν να γίνουν με το να είναι αγενής και ακόμη και ξυλοδαρμό άλλων. Συνήθως, οι άνθρωποι που νταής είναι άτομα από καλά-να κάνουν οικογένειες.
Μερικοί άλλοι νταής άνθρωποι επειδή θέλουν απεγνωσμένα κάτι που δεν μπορούν να επιτύχουν ή να αποκτούν, κάτι που έχουν άλλα άτομα, όπως επισημαίνει μελέτη ή ηλεκτρονικά gadgets. Ένα πρόσωπο μπορεί επίσης νταής να γίνει περισσότερο δημοφιλής στην τοποθεσία του. Such φοβερίζει φόρμα γενικά ομάδες και συλλόγους αγώνα και να δημιουργήσει ενόχληση στο κοινό. Νταής θα μπορούσε ακόμη και προσπαθούν να αποδείξουν με τους φίλους του ότι είναι το αφεντικό και εξουσία επί άλλων ατόμων.
Μια πλειοψηφία των ανθρώπων που φοβερίζει λόγω ψυχικής τους κατάστασης. Έχουν είτε κάποιο πρόβλημα στον δρόμο τους σκέψης ή νοοτροπία, ή έχουν κάποια κοινωνική ανασφάλεια. Θα ήθελα να φανώ αγενής και αντάρτης προς τους άλλους. Η ζήλια είναι επίσης ένας από τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι νταής. Προσπαθούν να τιμωρήσει και να βλάψουν άλλους τους οποίους ζηλεύουν περίπου για διάφορα ή ακόμα έναν λόγο.
Ο εκφοβισμός είναι μια συμπεριφοριστική ζήτημα που χρειάζεται να αντιμετωπιστεί σοβαρά. Συνεχής έκθεση σε εκφοβισμού μπορούν να έχουν ακραίες συνέπειες στην σωματική όσο και πνευματική υγεία ενός ατόμου και μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στην αυτοκτονία. Ελπίζω ότι μετά την ανάγνωση του παραπάνω άρθρο που μπορεί να έχεις μια ιδέα του γιατί οι άνθρωποι νταής.