Καθαρισμός σε DVD Player

Μια πλειοψηφία τους ανθρώπους γύρω την υδρόγειο δική και χρησιμοποιήστε ένα DVD player για ψυχαγωγία τους. Έχει καταστεί ένα από τα σημαντικά συσκευή στο σπίτι ενός ατόμου δικό. Αλλά, όπως είναι μια ηλεκτρονική συσκευή, ενδέχεται να δώσει κάποια τεχνικά προβλήματα με τον καιρό. DVD συντήρησης παίκτης έχει να θεωρείται πολύ σημαντική για την καλή λειτουργία της διάταξης. Εάν δεν λάβει την κατάλληλη φροντίδα της, και δεν αναλαμβάνει τη συντήρησή του σε τακτά χρονικά διαστήματα, δεν θα λειτουργεί όπως αναμένεται, και τελικά ζωή της θα πάρει μικρότερη. Είναι επομένως απαραίτητο να διατηρηθεί ένα DVD player καθαρισμού χρονοδιάγραμμα, το οποίο δεν κάνει μόνο ο παίκτης διαρκέσει για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, αλλά και μας επιτρέπει να παρακολουθήσετε DVD τις ταινίες χωρίς τη δυνατότητα διακοπής λόγω δίσκο παρακάμπτοντας ή ασαφείς ποιότητα εικόνας.
Είστε υποτιθέμενοι το σχαπενγε το DVD player από μέσα καθώς από έξω. Καθαρισμός το από το έξω είναι πολύ απλή ωστόσο καθαρισμός το εσωτερικό αποτελεί δύσκολο έργο και χρειάζεται να γίνει πολύ επιφυλακτικά χωρίς επιζήμιες το εσωτερικό συνιστώσες. Γενικά, το εσωτερικό προσελκύει περισσότερο ρύπο και τη σκόνη σε σύγκριση με τα εξωτερικά στοιχεία. Με τη βοήθεια ορισμένων προϊόντων οικιακής και περιοδικής συντήρησης, μπορείτε να κρατήσετε DVD player σας ομαλά χωρίς οποιαδήποτε προβλήματα.
Συμβουλές για Καθαρισμός Συσκευής Αναπαραγωγής DVD
Εξωτερική Cleanup? Θα πρέπει να καθαρίσετε το εξωτερικό του DVD-Player, χρησιμοποιώντας κάποια οικιακά προϊόντα όπως το «οινόπνευμα» και «ανθρακούχο νερό». Ρίχνουμε μισό φλιτζάνι του ενός ή του άλλου σε ένα μικρό μπολ, βουτιά ένα πανί χωρίς χνούδι στο μπολ, πιέστε το έξω, και απαλά σκουπίστε την εξωτερική επιφάνεια. If είναι there σκόνη και βρωμιά οποιοδήποτε corners και σχισμές where the cloth not μπορεί να φτάσει souse μάκτρο cotton in οινόπνευμα or ανθρακούχο νερό and clean accordingly. Απλά εξασφαλίζουν ότι το βαμβάκι δεν προέρχεται από το στυλεό, να καταργήσετε τυχόν ρύπους γύρω από τις ρωγμές και άλλα ανοίγματα.
Εσωτερικών Cleanup? Όταν σημειώνουμε ότι ο DVD δεν είναι φόρτωση, είναι παρακάμπτοντας, ή υπάρχει μια κλιτική στον ήχο και βίντεο ποιότητας του DVD-Player, απλά πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να σαρώνουν το εσωτερικό του παίκτη. Σάρωσης το εσωτερικό πλείστον αφορά καθαρισμό ένα φακό player DVD που διασφαλίζει ότι το DVD εκτελείται ανάγνωση αξιοπρεπώς από τον παίκτη. Ο ευκολότερος και πιο προτιμητέα λύση για να γίνει αυτό είναι την αγορά ενός καθαρισμού φακών δίσκο. These καθαρισμού δίσκοι είναι εφικτοί σε οποιοδήποτε τοπικό ηλεκτρονικό κατάστημα, και συχνά θεωρείται ως το πρώτο βήμα αντιμετώπισης προβλημάτων στην επισκευή ένα DVD player.
Αν είστε σκέψης καθαρισμό DVD player σας πολύ καλά δεξιά από το εσωτερικό, θα χρειαστεί να το διαλύσουν και καθαρίστε το πολύ προσεκτικά. Γυρίστε ξανά και αναζητήστε βίδες και την ταινία που θα εξασφαλίζει την υπόθεση από κοινού. Βγάλτε τις βίδες και ανυψώνει την ταινία για να εκθέσουν στο εσωτερικό στοιχεία του παίκτη. Καθαρίστε τις εσωτερικές επιφάνειες και τα μέρη, εκτός από το φωτεινό έντυπη πράσινη κυκλώματος, με μία γάζα βαμβάκι εμποτισμένο με οινόπνευμα. After την καθαρισμένη επιφάνεια να στεγνώσει, επανασυναρμολογήσετε προσεκτικά ο παίκτης πίσω από κοινού.
Καθαρισμός ένα DVD player sporadically βοηθά να κρατήσει μακριά τα τεχνικά προβλήματα, με αποτέλεσμα την ομαλή λειτουργία της για μεγάλο χρονικό διάστημα.