Πώς στην Wind κοπτική μηχανή Συμβολοσειρά

String Μπορντούρας? Υπάρχουν μια σειρά από ξακρίσματος string που διατίθενται στην αγορά. Αυτές οι «βοηθοί», μπορούν να φθάσουν ακόμη και τα πιο απρόσιτα μέρη και να λάβει καλή φροντίσει για όλες τις ανάγκες εξωραϊσμού για τον κήπο σας. String ξακρίσματος διευκολύνει πολλές δραστηριότητες όπως το κλάδεμα, κόψιμο παρτέρια λουλουδιών, τακτοποιεί και το επίπεδο των άκρων, χτύπημα και καθαρά, βοηθούν στην καλλιέργεια και ούτω καθεξής. Έτσι, της μιας πολυλειτουργικής συσκευής, την εξοικονόμηση του κόστους πολλά εργαλεία κήπου. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών στην αγορά και ως εκ τούτου, μεγάλη σύγχυση, ενώ αγοράζοντας ένα trimmer συμβολοσειράς. Οι πιο κοινοί τύποι σε χρήση είναι οι αέριο χλοοτάπητα, που χρησιμοποιείται για μεγάλες τοπία, ηλεκτρικό trimmer string που μπορεί να ενσύρματο και ασύρματο trimmer εγχόρδων. Έλεγχος για την διάθεση σχόλια trimmer συμβολοσειράς, στην τοπική διαφήμιση και τη διαβούλευση με τους υπάρχοντες χρήστες.
Η σωστή συντήρηση του χλοοτάπητα string, συνεπώς, υψίστης σημασίας. Όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση προβλημάτων string τρίμμερ, θα πρέπει να είστε πολύ έμπειρα με τις απαιτήσεις της εργασίας. Μια τέτοια πτυχή είναι περιέλιξης ή κουρδίζεται κοπτική μηχανή string. Πρόκειται για μια πολύ εύκολη διαδικασία και σας κερδίζουν πολλά χρήματα. Έτσι, το επόμενο φορά που θα βγείτε έξω για αντικατάσταση, να πάρει απλά ένα μεγάλο πακέτο της στοιχειοσειράς, αντί ολόκληρου του πηνίου με την εκκαθάριση σε αυτό.
Πώς στην Wind κοπτική μηχανή String;? Διάλυση κοπτική μηχανή string περιλαμβάνει τα ακόλουθα στάδια:? Διατηρείτε πάντα ο οδηγός κατασκευαστές μαζί με σας, για να εξασφαλιστεί σωστή τεχνική για τη διαδικασία. Τα υπόλοιπα ή που απομένουν reel πρέπει να απαλλαγεί από το καρούλι, σύμφωνα με το εγχειρίδιο οδηγιών. ? Ο ανατροπέας έχει μια τρύπα ή χώρο ένθετο σε αυτό. Αυτό είναι όπου πρέπει να θέσει σε περίπου μια ίντσα του νέου έφερε χορδή. Πολύ απλά, αυτή είναι η υποδοχή που θα κρατήσει το string, ενώ η εκκαθάριση γίνεται. ? Αργά και σταθερά, τον άνεμο η χορδή σε κύλινδρο, έτσι ώστε κάθε τυλίγματος γραμμής είναι σχεδόν επικάλυψη ή κάθετα με την άλλη γραμμή. Δημιουργίας στρωμάτων πρέπει να γίνει σε μια πλευρά του πηνίου να αποφευχθεί οποιαδήποτε υπέρβαση string για τη μηχανή. ? Το ψαλίδι έχει ένα εξωτερικό οπή μέσω της οποίας θα πρέπει να έχετε αφαιρέσει το καρούλι. Η λήξη σειρά του ρολού είναι η πρώτη slided κάτω ενώ εισάγοντας τον κύλινδρο πίσω τη μηχανή. Για σπείρωμα διαδικασία έτσι, ολοκληρώθηκε και μπορείτε να ξεκινήσετε κόψιμο. ? Αυτό το εύκολο-να κάνουμε τη διαδικασία θα είχε κοστίσει πολύ σε περίπτωση που είχε επιλέξει για την αγορά ενός καρούλι πληγή. Σε περίπτωση διπλής καταφύγει εισάγετε ρόλους το string, τόσο τα μέρη και τα δύο άκρα μπορούν στη συνέχεια να εισαχθούν στην κεφαλή. Υπάρχουν ορισμένες τροποποιημένες εκδόσεις του χλοοτάπητα, αλλά έρχονται μαζί με ένα περιγραφικό μοντέλο της εξυπηρέτησης. Ως εκ τούτου, μικρές παραλλαγές στη διαδικασία μπορούν να προσαρμοστούν κατάλληλα. Παραδείγματα αυτών είναι η βίδα στην ξακρίσματος με πώματα. Τα ανώτατα αυτά όρια θα πρέπει να στρέφεται προς την αντίθετη κατεύθυνση για την αφαίρεση τους από τη μηχανή. Μια άλλη πολύ συχνή ψαλίδι βρίσκεται η ηλεκτρική μηχανή. Να θυμάστε πάντα να αφαιρέσετε το βύσμα πριν από την αντικατάσταση της σειράς. Όταν τελειώσετε με τη διαδικασία, ελέγξτε αν η ουρά και τα ανώτατα όρια είναι ασφαλώς ταιριάζει στην μηχανή. Μια μικρή απλή τοποθέτηση μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημία, όπως και τα δύο αυτά μέρη μπορούν να πυροβολήσει μακριά όταν το ψαλίδι γίνεται λειτουργική.
Μια απλή διαδικασία της σωστής λύσης of κοπτική μηχανή string μπορούν να εξασφαλίσουν την ανθεκτικότητα και την καλή λειτουργία ενός πολύ χρήσιμη συσκευή και μια τακτοποιημένη βοήθεια κηπουρική.