Πώς να χτίσει Custom ηχεία αυτοκινήτου

Πριν από τη γνώση πώς να δημιουργούν προσαρμοσμένα ηχεία για το αυτοκίνητό σας, εδώ είναι μια σύντομη ιδέα για ηχεία αυτοκινήτου και τα είδη τους. Ο τύπος του μπάσου που λαμβάνετε από ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου σας δεν εξαρτάται μόνο από το ηχείο. Για βέλτιστη απόδοση ομιλητής, θα απαιτήσει ισχυρές και καλά ενσωματωμένη ηχεία. Ομιλητές χωρίς ηχεία ή περιβλήματα είναι σε θέση να επιτύχει την πλήρη μπάσο, όπως ο ήχος από το πίσω μέρος του ηχείου ακυρώνει μερικές από τις χαμηλές συχνότητες που προέκυψαν από το μπροστινό μέρος του ηχείου.
Σφραγισμένες περιβλήματα ή το έθιμο κουτιά ηχείων αυτοκινήτου είναι μικρότερες από ό, τι όλα τα άλλα είδη subboxes, αλλά είναι πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο και εύκολο να κατασκευαστούν. Δεν επιτρέπουν αέρα για να δραπετεύσει από το κουτί, καθιστώντας έτσι δύσκολο για τον ομιλητή να κινούνται μέσα και έξω. Αυτό, κατά συνέπεια, ενισχύει την παροδική απόκριση, δηλαδή αυστηρότεροι μπάσα και καλύτερο ήχο ακρίβειας. Οι θέσεις αυτές έχουν καλή ικανότητα χειρισμού δύναμη και καλά κλεισμένο το σχεδιασμό τους αποτρέπει structure κινητήρα του ομιλητή να κρυώσει όπως και οι άλλες θέσεις. Άλλα από τα σφραγισμένα κιβώτια, υπάρχουν φορητότητα κουτιά που χρησιμοποιούν μια διέξοδο για την ενίσχυση βαθύτερα και ισχυρές πέρκες. Bandpass κουτιά είναι ένας άλλος τύπος ηχεία αυτοκινήτου που έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη slam. Είναι μεγάλο έργο για ραπ, reggae και hard rock μουσική ως ήχος που βγαίνει είναι επιθετική και δυνατή, μέσα σε ένα στενό εύρος συχνοτήτων.
Βήμα προς την οικοδόμηση Custom ηχεία
Παρακάτω είναι μερικά βασικά βήματα που θα σας βοηθήσουν να οικοδομήσουμε ηχεία για το αυτοκίνητό σας:
Πράγματα που απαιτούνται: ¾ ιντσών μοριοσανίδων υψηλής πυκνότητας, δράπανο, subwoofers στερεοφωνικό αυτοκινήτου, παζλ, το subwoofer, ελβετικό στρατό Auto Εργαλεία, router, αρχείο, ¾ ιντσών λίγο, λίγο κάτω σπείρα, γυαλόχαρτο, ξυράφι, μεζούρα, βίδες, μολύβια, σιλικόνη, συγκόλλησης, πιστόλι κολλήσεις, κόλλας σπρέι, αριθμομηχανή, χαρτί μηδέν, χαλί.
Οδηγίες:? Συμβουλευτείτε subwoofer σας ή τον πωλητή ηχείο για να μάθετε την ορθή διαστάσεις του θαλάμου. Λάβετε υπόψη στο λογαριασμό ¾ ίντσα για του πάχους των μοριοσανίδων. ? Με τη βοήθεια ενός μέτρου μολύβι και η ταινία, καταρτίζει τα πρότυπα του κουτιού ηχείων στο διοικητικό συμβούλιο των σωματιδίων, που θα περιλαμβάνει έξι πλευρές του κουτιού, καθώς και ένα διαχωριστικό κέντρο στο εσωτερικό του κουτιού να διαχωριστούν οι δύο ομιλητές. Κόψτε τα ιχνηθετημένα μοτίβο με την βοήθεια του παζλ. ? Με την εφαρμογή της μάσκας κάλυψη για το subwoofer, καταρτίζει εξωτερικών και εσωτερικών περιοχών επάνω τη θέση του διοικητικού συμβουλίου, όπου θέλετε να τοποθετήσετε τα ηχεία. ? Με τη βοήθεια του δρομολογητή having ¾ ιντσών bit, διαδρομή από την περιοχή μεταξύ των εσωτερικών και εξωτερικών κύκλο σε βάθος κοπής 3 / 8 ίντσας βάθος. Με αυτό το πλαίσιο του ηχείου θα στηριχθεί στην κορυφή του κουτιού. ? Ανοίξτε μια μεγάλη τρύπα και με τη βοήθεια του παζλ κόψτε το τρύπες για τα ηχεία. Ομαλή τα άκρα και καθοδήγησε περιοχή με ένα αρχείο ή γυαλόχαρτο. Κόψτε ένα 2-ιντσών τρύπα σε κάθε πλευρά του πάνελ για τις υποδοχές των καλωδίων ηχείων. ? Ρύθμιση στο πλαίσιο με βίδες και σφραγίδα των αρθρώσεων με σιλικόνη, ώστε να μην διαρροές αέρα έξω, αλλά αφήνουν στην μπροστινή πλευρά πάνελ, όπως ότι θα κρατήσει τα ηχεία. ? Εφαρμογή κόλλα στην εξωτερική περιοχή του κουτιού και στο πίσω μέρος του χαλιού και στη συνέχεια κλείστε τη χαλί σφικτά πάνω στο κουτί. Με τη βοήθεια της λεπίδας, κομμένο κάθετα, οριζόντια και υπό γωνία γραμμές σε ένα σχέδιο αστέρων στο χαλί που καλύπτει το οπές σύνδεσης για τα ηχεία. ? Βάλε τους συνδέσμους μέσα από τις τρύπες, με τέτοιο τρόπο ώστε οι δύο prong τερματικά είναι μέσα στο κουτί. Στερεώστε τις επαφές με βίδες και σφραγίδα της γύρω περιοχής με σιλικόνη. ? Solder την υποδοχή και το καλώδιο ηχείων, δηλαδή το θετικό καλώδιο στο θετικό αποτέλεσμα του ομιλητή και το αρνητικό καλώδιο στο αρνητικό καλώδιο των ηχείων. ? Ρυθμίστε την πρόσοψη για το κουτί με τις βίδες και σφραγίστε με σιλικόνη. Τοποθετήστε κάθε ομιλητής στο σχεδιασμό star κοπεί πάνω στο χαλί. Τέλος, εγκαταστήστε το θάλαμο του αυτοκινήτου σας. ? Είμαι βέβαιος ότι από τώρα θα πρέπει να έχει μια δίκαιη ιδέα του πώς να οικοδομήσουμε ηχεία για το αυτοκίνητό σας. Custom ηχεία μπορείτε είτε να κάνει ή να σπάσει την τέλεια ρύθμιση του συστήματος ηχείων του αυτοκινήτου σας, ως εκ τούτου η διαδικασία για τη δημιουργία ηχεία για το αυτοκίνητό σας πρέπει να διεξάγεται προσεκτικά και τέλεια.