Δεύτερη Ιδέες Ημερομηνία

Έτσι, η πρώτη ημέρα έχει τελειώσει. Πήγε καλά, υπήρχε χημεία, κάντε κλικ και όλα τα άλλα που χρειάζεστε για να κάνετε την πρώτη ημερομηνία φοβερό. Τελείωσε σε ένα μεγάλο σημείωμα. Είπατε πως θα τον καλέσουμε / της. Λοιπόν, τι θα ακολουθήσει; Πότε θα πρέπει να σας καλέσουμε; Τι θα έπρεπε να πω; Πού πηγαίνετε;
Πριν φτάσουμε μέχρι να δοθεί απάντηση στα ερωτήματα αυτά, θα πρέπει πρώτα να ρωτήσετε τον εαυτό σας μία ερώτηση, τι κάνει μια δεύτερη ημερομηνία σημαίνει; Βλέπεις τον εαυτό σου που χρονολογείται το εν λόγω πρόσωπο; Είναι απλά ένας τρόπος να πλησιάσει το άλλο άτομο; Ή μήπως θέλετε να τον γνωρίζω / καλύτερα της; Αν η δεύτερη αυτή ημερομηνία είναι ένας τρόπος να γνωρίζουμε το πρόσωπο καλύτερα και να αναπτύξει μια καλύτερη κατανόηση μεταξύ τους, τότε οι παρακάτω μεγάλες ιδέες ημερομηνία θα πρέπει να εργαστεί έξω.
Δεύτερη Ημερομηνία Ιδέες # 1 - ρομαντική ημερομηνία? Η δεύτερη ιδέα σήμερα έχει καθολική ισχύ. Ρομαντική είναι η αρχή σε κάθε σχέση. Ακόμη και αν η σχέση αυτή δεν λειτουργεί έξω, μπορεί να συμβάλει στο τέλος τα πράγματα σε μια καλή και θετική σημείωση. Δημιουργήστε ένα ζεστό κερί αναμμένο δείπνο σε ένα από τα αγαπημένα εστιατόρια κουζίνα της. Αν δεν ξέρετε τι είναι το αγαπημένο κουζίνα της, στη συνέχεια, να κολλήσει σε ένα απλό εστιατόριο, αλλά ένα αριστοκρατικό ένα. Pick της επάνω από την πόρτα της. Δεν είναι από κάτω κτιρίου της. Για ένα καλό γεύμα, της επιλογής της. Μπορείτε είτε να πάτε για ένα δίσκο ή ένα δείπνο μετά τη βόλτα. Μια ταινία είναι ένα αρκετά στερεότυπο ιδέα, ώστε να προσπαθήσουμε να αποστασιοποιηθεί από ότι, εάν θέλει πραγματικά να παρακολουθήσετε ένα. Τριαντάφυλλα και το κρασί είναι αναπόσπαστο μέρος του μια ρομαντική ημερομηνία. Έτσι, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε το έξω, επίσης.
Δεύτερη Ημερομηνία Ιδέες # 2 - Καφές Ημερομηνία? Η δεύτερη ιδέα η ημερομηνία είναι για όλους εκείνους που εξακολουθούν να είναι σίγουροι για τα συναισθήματά τους για το πρόσωπο. Δημιουργήστε ένα λιτό αλλά αριστοκρατικό ημερομηνία καφέ. Ζητήστε τους να σας συναντήσουμε στο καφενείο, αλλά, αν ζητήσει να ενταχθεί, θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό, όπως καλά. Περνούν το χρόνο τους μεταξύ τους και έχουν συζητήσεις που θα σας πω περισσότερα γι 'αυτήν. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να πάρετε να ξέρετε πώς συμβιβάζεται τους δυο σας είναι και πόσο επιτυχής μπορεί να είναι αυτή η σχέση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα σνακ με καφέ, όπως καλά. Για μια ημερομηνία καφέ, το καλύτερο στοίχημα θα ήταν ένα άνετο σπίτι καφέ, που δεν είναι ιδιαίτερα θορυβώδης. Καθώς ο στόχος αυτής της ημερομηνίας είναι να γνωριστούν μεταξύ τους, ένα ωραίο ήσυχο καφενείο είναι το στοιχείο της υποχρέωσης. Αυτή η δεύτερη ιδέα η ημερομηνία είναι μεγάλη για να πάρει άνετα με το άλλο.
Δεύτερη Ημερομηνία Ιδέες # 3 - Εξωτερική Διασκέδαση Ημερομηνία? Η δεύτερη ιδέα η ημερομηνία είναι ένας πολύ καλός τρόπος να περάσετε ποιοτικό χρόνο με το άλλο, ενώ κάνει κάτι μαζί. Θα μπορούσατε να κάνετε πεζοπορία ή σκι μαζί ή ακόμη και να δοκιμάσετε bungee jumping. Αυτές οι ιδέες για την ημερομηνία, τη διασκέδαση είναι μεγάλες, αν δεν του έχετε φόβους σχετικά με τις δραστηριότητες αυτές. Αν συμβαίνει αυτό τότε η ημερομηνία αυτή θα βοηθήσει στην κατανόηση του άλλου, που θα σας κάνει πραγματικά καλούς φίλους, αν δεν είναι εραστές. Πιό έτσι, την αδρεναλίνη των δραστηριοτήτων αυτών είναι αρκετή για να σας φέρει πιο κοντά ο ένας στον άλλο. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ακόμα είναι πρόθυμος να δοκιμάσει τις δραστηριότητες αυτές και να είναι στο πλευρό της όλους τους χώρους. Να είστε φιλικοί και ιπποτικός, αλλά μην αφήνετε να αισθάνεται αδύναμος.
Συμβουλές και Ιδέες για δεύτερη ημερομηνία? Pick της επάνω από την πόρτα της. Σε περίπτωση που συναντάτε την οικογένειά της και τον συγκάτοικό, να είναι ευγενικό και χαιρετώ τους. ? Μην προσπαθήσετε να την βιασύνη σε οικειότητα. Θα θέσει μια σταθερή αμφιβολία στο μυαλό της, σχετικά με τις προθέσεις σας. ? Αντιμετωπίστε της με σεβασμό, εάν επιθυμείτε να συναντήσω ξανά ή όχι. ? Θυμηθείτε, οι γυναίκες αγαπούν ιπποσύνη όχι, σοβινισμός. Έτσι, ενεργεί αναλόγως. ? Οι ημερομηνίες είναι ένας τρόπος για να έρθουμε πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που σας βρήκα ενδιαφέρουσα. Χρειάζεται ένα επίπεδο του ρομαντισμού και της διασκέδασης, ταυτόχρονα. Για το σκοπό αυτό, οι εν λόγω καλές ιδέες σαν διασκέδαση. Αυτό είναι που υπογράφει! Έχετε μια μεγάλη δεύτερη ημερομηνία. Ciao!