Φιάλη Δέντρο Βούρτσα

Το δέντρο βούρτσα μπουκάλι είναι μικρή, μαγευτική και καταπράσινη. Ανήκει στην Myrtaceae οικογένεια, και είναι επίσης γνωστός όπως Callistemon. Το δέντρο βούρτσα μπουκάλι πήρε το όνομά του από το γεγονός ότι τα λαμπερά κόκκινα λουλούδια που αρκούδες έχουν το σχήμα ενός πινέλου μπουκάλι. δέντρα πινέλο μπουκάλι μεγαλώνουν θαυμάσια στις περιοχές όπου το κλίμα είναι θερμό, υγρό, και να λάβουν πλήρη ηλιοφάνεια. Αυστραλία είναι γνωστό ότι τόπο προέλευσής.
Πολλοί άνθρωποι, ειδικά οι κηπουροί, προτιμώ τα δέντρα βούρτσα μπουκάλι στους κήπους τους. trees βούρτσα μπουκαλιών δίνουν μια εντυπωσιακή δείτε οποιοδήποτε κήπο. Αν είστε λάτρης της κηπουρικής και ανυπομονούμε να αυξανόμενη brushes μπουκάλι στην περίχωρά σας, μπορείτε ήσυχοι ότι το αποτέλεσμα θα είναι απλά μεγάλη. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε μερικά βασικά δένδρων βούρτσα μπουκαλιών, και πώς να τους βοηθήσει να αναπτυχθούν υγιείς, με μαγευτική.
Φιάλη Βουρτσίστε Δέντρο Πολλαπλασιασμός: είναι δέντρα βούρτσα Μπουκάλι πλείστον καλλιεργούνται από σπόρους. Το σφραγισμένο φρούτων είναι φυλάσσονται σε χάρτινη σακούλα σε ζεστό μέρος να τους απελευθερώσουν τους σπόρους. Οι σπόροι που σπέρνονται την άνοιξη και το καλοκαίρι. σπόροι βούρτσα Φιάλη υβριδιοποιηθούν πολύ εύκολα. Επομένως, όποτε γονικής διατήρηση χαρακτηριστικά είναι ο στόχος, είναι καλλιεργήθηκαν απευθείας από το στέλεχος-μοσχεύματα. Προτιμώνται Ημι-ώριμες μοσχεύματα ξύλο.
Φιάλη βούρτσα Δέντρο Άνθος: Τα άνθη είναι φωτεινά μοβ, ροζ, και κόκκινο, και να προσελκύσει νέκταρ-σίτιση των πτηνών και των εντόμων. Οι αιχμές λουλουδιών των δέντρων βούρτσα μπουκάλι από διάφορα επιμέρους λουλούδια. Ο σχηματισμός ακίδα λουλούδι συμβαίνει στο εποχές άνοιξη και καλοκαίρι. Το νήμα (μια μακρά, κόκκινο ή κίτρινο χρωματισμένα μίσχος) κατέχει την γύρη στην άκρη του, και δίνει το λουλούδι ακίδα ένα διακριτικό χρώμα και λεγόμενου σχήμα βούρτσα μπουκάλι. Τα λουλούδια παράγει μικρές ξύλινες φρούτα που περιέχουν πολυάριθμα σπέρματα. Το έντυπο καρπός μήκος το μίσχο, και βρίσκονται σε δεμάτια. Ένα ιδιόμορφο ποιότητα των δέντρων βούρτσα φιάλης είναι ότι κατέχουν φρούτου για αρκετά χρόνια και μην ελευθερώσετε το σπόρους. Υπάρχουν όμως ορισμένα είδη δένδρων βούρτσα μπουκάλι όπου οι σπόροι που βρέθηκαν που θα κυκλοφορήσει από φρούτα που αποτελούν έναν χρόνο. Η πυρκαγιά είναι γνωστό ότι διεγείρει τον καρπό για να ανοίξει. φύλλωμα του δέντρου βούρτσα μπουκάλι είναι επίσης πολύ διακοσμητικά. Τα φύλλα είναι συχνά σκούρο πράσινο, αρωματικό και είναι φορτωμένα με μαλακό, λεπτές τρίχες.
Υπάρχει ειδών οπωροφόρων βούρτσα φιάλης οποία είναι εξαιρετικά διακοσμητικά και καλείται λευκής δέντρο βούρτσα μπουκάλι. Είναι αξιοσημείωτο να δούμε και είναι η πιο αγαπημένα μεταξύ τους κηπουρούς. Έχει ωραία φύλλα, λουλούδια και φλοιό. Τα φύλλα είναι ιτιάς-like και φωτεινά πράσινου χρώματος. Γι 'αυτό η λευκή δέντρο βούρτσα μπουκάλι είναι επίσης γνωστό ως το μπουκάλι δέντρο βούρτσα ιτιάς. Τα φύλλα είναι ελλειπτικό σχήμα με την κατά προσέγγιση μήκος 5 - 9 cm, και πλάτος 0,4 έως 1,5 cm. Τα λουλούδια είναι κρεμώδη-λευκό και εμφανίζονται στα τέλη άνοιξη. Ακόμη και ο κορμός του δέντρου βούρτσα μπουκάλι είναι πολύ ελκυστική, με ένα χαρτί-αποφλοιωμένες εμφάνιση. Το χρώμα κορμός αποτελεί μείγμα κρέμα και μαύρισμα.
Φιάλη Βουρτσίστε Δέντρο Κλάδεμα: βούρτσες Φιάλη είναι συνήθως παγετός-ανεκτικές ξυλώδη θάμνοι. Αυξάνονται σε μέσο ύψος 3 - 4 μετρητές. δέντρα βούρτσα Φιάλη παραγάγει καλύτερα λουλούδια όταν τροφοδοτείται με λίπασμα χαμηλές-φωσφόρου. Άνοιξη και το φθινόπωρο είναι η ιδανική στιγμή για τη γονιμοποίηση. Όπως και άλλα φυτά κήπου, βούρτσες μπουκάλι είναι επίσης επωφεληθεί από το προστατευτικό στρώμα, δεδομένου ότι οι ενισχύσεις στη διατήρηση της υγρασίας του εδάφους και μειώνει την ανάπτυξη των ζιζανίων.Αυτά τα δέντρα πρέπει να κλαδεύονται ελαφρά να παραμείνουν σε φόρμα. Το φως μέσα κλάδεμα κλάδεμα σε ξύλο της νέας σεζόν. Δεν σημαίνει να κοπεί σε εσωτερικό του φυτικής όπου δεν ή λιγότερο φύλλωμα βρίσκεται. Υπάρχουν δύο τύπους ελαφρών-κλαδέματος.
Συμβουλή Κλάδεμα: Όπως υποδηλώνει το όνομα, μόνο το άκρο του συστήματος βλαστού κλαδεύεται. Το νέο λουλούδια έντυπο στο τέλος αυτής της ανάπτυξης. Ως εκ τούτου, το κλάδεμα συμβουλή είναι πολύ σημαντική και πρέπει να γίνει στην ώρα τους.
Κλάδεμα ακριβώς πίσω από το Λουλούδια: Όπως τα λουλούδια τελειώνουν, κατά πάσα πιθανότητα η προτιμώμενη επιλογή είναι να ρίξει μακριά τα λουλούδια. Αυτό γίνεται πριν από το χειμώνα, έτσι ώστε κάθε νέα αύξηση σώζεται από πιθανές ζημίες από τον παγετό.
Plant-παρασιτικών νηματωδών ρίζας-κόμπος αποτελούν απειλή για μπουκάλι δέντρα βούρτσα. Παρασίτων αυτών Χτίζει μέχρι μεγάλους πληθυσμούς στη ρίζες τους και μπορούν προκαλέσει ακόμη μια πτώση στον πληθυσμό των δέντρων βούρτσα φιάλης. Υπάρχει μετά βίας τίποτα ένας ιδιοκτήτης σπιτιού μπορεί να κάνει για την αντιμετώπιση ενός δέντρου βούρτσα μπουκάλι που έχει εισβάλει από νηματώδεις. Έχει παρατηρηθεί ότι εφόσον τα δέντρα αυτά βούρτσα μπουκάλι σωστά κλαδεύεται, αρδευόμενες, και υπό τον όρο με τη διατροφή, γίνονται λιγότερο ευαίσθητα σε νηματωδών επίθεση. Δεν μπορείτε να δείτε νηματώδεις με γυμνό μάτι, αλλά μπορείτε να ανιχνεύσει την παρουσία τους αν οι ρίζες δέντρων μπουκάλι βούρτσα είναι πρησμένοι. Νηματώδεις μπορούν να εισβάλλουν γύρω δέντρα και τα φυτά στον κήπο σας. Ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσει τον κήπο σας από περαιτέρω επιθέσεις νηματώδης είναι να περιορίσει και να καταργήσετε το ίδιο το δέντρο και φυτών ένα νέο, νηματώδης ανθεκτικό δέντρο στη θέση του.
Η παρουσία των δέντρων βούρτσα φιάλης κάνουν την ατμόσφαιρα ήρεμα, γαλήνια και χαλαρωτική. Αν και χρειάζονται λίγη προσοχή, είναι πάντα εκεί για να σας παρακαλώ, με τη γοητευτική εμφάνισή τους. Έχετε ένα στην κήπο σας να έχουν φρεσκάδα και καθαρότητα τους γύρω σας.