Ημι-μόνιμο χρώμα μαλλιών

Βαφή μαλλιών είναι ένα από τα αιώνια τάσεις μόδας για την επίτευξη ένα πλήρες makeover. Υπάρχουν μυριάδες αριθμός των τεχνητών χρωστικών για τα μαλλιά, ανάλογα με την απόχρωση και την περίοδο διατήρησης του χρώματος στα μαλλιά. Επιλέγοντας το σκιά χρώμα που θα ταιριάξουν τη χροιά είναι το πιο κρίσιμο βήμα για χρωματισμό μαλλιών. Μια τέλεια συνδυάζει το χρώμα των μαλλιών αλλά και με το δέρμα, υπογραμμίζοντας έτσι τα χαρακτηριστικά του προσώπου και η σκιά ματιών. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, προσπαθήστε ιδίως σκιές των χρωμάτων των μαλλιών μόνο μετά από ανάλυση απόχρωση της επιδερμίδας σας και το χρώμα των ματιών.
Μιλώντας για την ταξινόμηση χρώμα μαλλιών με βάση την εμμονή του χρώματος σε φυσικά μαλλιά, υπάρχουν τέσσερις βασικοί τύποι, συγκεκριμένα, την προσωρινή, ημι μόνιμη, ημι-μόνιμης και μόνιμη χρώματα μαλλιών. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι, κάθε ένα από αυτά τα είδη είναι προτιμότερη σύμφωνα με προσωπική επιλογή. Παρόλα, ημι μόνιμων χρώμα μαλλιών είναι το πιο περιζήτητο χρωματικό τύπο μαλλιών, ειδικά λόγω post αποτελέσματά της αίτηση και ασφάλεια. Είναι πιο ασφαλές για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά σε σύγκριση με τις μόνιμες βαφές μαλλιών. Επίσης, το χρώμα των μαλλιών μετά την εφαρμογή ημι μόνιμη τύπου μοιάζουν με τα φυσικά μαλλιά.
Εφαρμόζοντας Ημι Μόνιμη Χρώμα μαλλιών
Περισσότερες γυναίκες επιλέγουν ημι μόνιμων μαλλιά να αλλάξετε το φυσικό χρώμα μαλλιών, να πάρετε ένα διαφορετικό βαμμένα μαλλιά πριν χρησιμοποιήσετε μόνιμη χρώματα τρίχας ή κατά περιόδους, να καλύψει γκρίζα μαλλιά. Μια βασική συμβουλή για την επιλογή του χρώματος των μαλλιών είναι να επιλέξει για τη συγκεκριμένη απόχρωση που είναι δύο τόνους ανοιχτότερο ή πιο σκούρο από το αρχικό χρώμα των μαλλιών σας. Ο καλύτερος ημι μόνιμο χρωματικό τύπο μαλλιών που ταιριάζει στο δέρμα σας και το χρώμα των ματιών. Όσον αφορά τις ημι μόνιμο χρώμα για τα μαλλιά, εφαρμόζεται κατά τον ίδιο τρόπο όπως και άλλα χρώματα μαλλιών.
Πρώτα η κρανίο πρέπει να αξιολογούνται για οποιαδήποτε τραυματισμό ή ενόχληση πριν εφαρμόσετε το ημι μόνιμο χρώμα μαλλιών. Deep συντήρησης των μαλλιών συνίσταται επίσης για ξηρά μαλλιά. Μπορείτε να ανατρέξετε στις οδηγίες ασφαλούς ιδέες χρώμα μαλλιών. Συνεπώς φορούν προστατευτικά γάντια και χρησιμοποιήστε τις χρώμα μαλλιών σε λίγους σκέλη να ελέγξετε για αλλεργικές αντιδράσεις. Μετά από αυτό, διαιρέστε τα μαλλιά σας σε τμήματα και καλύπτει κάθε τμήμα μαλλιών με το προϊόν από τη ρίζα προς την κορυφή. Χτενίστε τα μαλλιά με ένα ευρύ οδοντωτή βούρτσα και να καλύπτει το κεφάλι με ένα πλαστικό καπάκι μέχρι την προβλεπόμενη χρώμα χρόνο πήξης. Έπειτα, ξεπλύνετε τα μαλλιά πλύνετε καλά με νερό. Πετσέτα στεγνώσει τα μαλλιά και να απολαύσετε νέο χρώμα των μαλλιών σας.
Φροντίδα Ημι μόνιμο χρώμα μαλλιών
Δεν είναι βέβαιο ότι ημι μόνιμο χρώμα μαλλιών λείπει αμμωνία ή άλλες τοξικές χημικές ουσίες (σε αντίθεση με μόνιμο χρώμα μαλλιών), τα οποία μπορούν να επηρεάσουν τη φυσική υφή της τρίχας. Ωστόσο, ορισμένες άκρες προσοχής τρίχας πρέπει ακολουθείται μετά χρησιμοποιώντας ημι μόνιμο χρώμα μαλλιών. Προκειμένου να αυξηθεί την μακροβιότητα των ημι μόνιμων χρώμα μαλλιών, μπορείτε εξετάσει λούσιμο δεξιά μετά χρωματισμός με μίγμα ένα μέρος λευκό ξύδι και ένα μέρος χλιαρό νερό. Κάτι τέτοιο βοηθά στην διατήρηση των χρωμάτων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αυξάνοντας το pH του ημι μόνιμο προϊόν χρώμα μαλλιών.
Το πιο σημαντικό φροντίδα άκρη μετά τη βαφή μαλλιών με ημι μόνιμο χρώμα μαλλιών χρησιμοποιεί ήπιο σαμπουάν και να αφήσει-on κλιματιστικά. Αυτό θα βοηθήσει στην πρόληψη της θραύσης μαλλιά και / ή την ψαλίδα. Φοράτε πάντα ένα προστατευτικό καπέλο διάρκεια έκθεση στον σκληρές ακτίνες Κυρ. Προκειμένου να αποφευχθεί ξεθώριασμα του χρώματος τρίχας από ιδρώτα, μπορείτε εξετάσει φορώντας ponytails ενώ κάνει αυστηρή άσκηση ή έργων νοικοκυριού.
Κατάργηση Ημι μόνιμο χρώμα μαλλιών
Ημι μόνιμων βαφών μαλλιών διατηρείται για περίπου 6-12 πλύσεις σαμπουάν. Οι ημι μόνιμες βαφές μαλλιών περιέχουν αραιό υπεροξείδιο και αιθανολαμίνη, η οποία βοηθά στη μικρή άνοιγμα του επιδερμίδες μαλλιών? Επομένως, που διαρκεί εδώ και σχεδόν 20 πλύσεις. Εάν θέλετε να καταργήσετε ημι μόνιμο χρώμα μαλλιών ενώπιόν εξασθενίζει μακριά μόνη της, τότε μπορείτε πράξει αποτελεσματικά ακριβώς μετά χρώμα μαλλιών εντός 24 ωρών. Σκεφτείτε το πλύσιμο των μαλλιών για πολλαπλές φορές με το σαμπουάν και ζεστό νερό.
Σε περίπτωση αφαιρώντας ημι μόνιμων χρώμα μαλλιών μετά 2-3 ημέρες, μπορείτε εφαρμόζει οποιοδήποτε καυτό θεραπείας λάδι, παρθένο ελαιόλαδο ή χυμό λεμονιού μήκος της σκέλη μαλλιά. Αφήστε το για 10-15 λεπτά και ξεπλύνετε την τρίχα τελείως με ψυχρό νερό. Άλλη επιλογή κατάργησης ημι μόνιμο χρώμα μαλλιών είναι χρησιμοποιώντας άσπρο ξίδι όλο τον μαλλιά. Πλένετε ξίδι εφαρμόζονται μαλλιών μετά από 20 λεπτά. Όλες αυτές μέθοδοι είναι χρήσιμες για απομάκρυνση ημι μόνιμων χρώμα μαλλιών.