Face Λεύκανση Κρέμες

Φυσικό χρώμα του δέρματος εξαρτώνται από τον τύπο και την ποσότητα της χρωστικής του δέρματος (μελανίνη) που υπάρχει στο ατομικό. Μολονότι περιβαλλοντικών παραγόντων, όπως έκθεσης στον ήλιο είναι υπεύθυνοι για την αλλαγή τόνο δερμάτων, είναι κυρίως το γενετικό στοιχείο που παίζει μείζονα ρόλο στον καθορισμό της φυσικό χρώμα του δέρματος. Δεν καλύπτονται όλες οι άνθρωποι είναι ικανοποιημένοι με το χρώμα του δέρματός τους. Ως εκ τούτου, πολύ δίκαιη άνθρωποι έχουν μια τρέλα για το μαύρισμα του δέρματος τους, ενώ εκείνοι με μια πιο σκούρο χρώμα δέρματος τόνος προτιμούν να χρησιμοποιούν κρέμες δερμάτων να ελαφρύνει το χρώμα του δέρματος.
Που αντιμετωπίζουν οι κρέμες λεύκανσης επικεντρώνεται στην παροχή άψογο δέρμα, lightening τον τόνο του δέρματος, εκκαθάρισης σκοτεινά σημεία ή ατέλειες στο δέρμα (αν υπάρχει) με τη μείωση των καθ 'υπέρβαση σύνθεση μελανίνης. Ωστόσο, με οποιαδήποτε μάρκα, το θέμα είναι σχετικά με τα συστατικά βάσης για την παραγωγή του συγκεκριμένου face λεύκανση κρέμα. Αν και μερικά είναι με βάση τη βοτανική πτυχές, use άλλες κρέμες πιο τεχνητές χημικές ουσίες, που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές παθήσεις του δέρματος. Ας δούμε εν συντομία σχετικά με κρέμες προσώπου λεύκανση.
Face Whitening Cream Συστατικά
Δεν υπάρχει αμφιβολία, πολύ σκούρο χρώμα του δέρματος και παρουσία κηλίδες στο πρόσωπο μας κάνει μόνος συνειδητή. Αλλά δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ισχύει οποιοδήποτε πρόσωπο λεύκανση κρέμα γάλακτος για να κάνει το δέρμα σας δικαιότερο και καλύτερο. Σύμφωνα με τον δερματολόγο, όπως κρέμες προσώπου μπορεί να εμποδίσει το σκούρο χρώμα του δέρματος, αλλά δεν μπορεί να αλλάξει το φυσικό χρώμα του δέρματος. Κατανοήστε τις επιπτώσεις των συστατικών συστατικού σε κρέμες λεύκανσης πρόσωπο πριν από την εφαρμογή τους στο πρόσωπό σας. Μετά είναι μερικές από τις κοινής όψης λεύκανση συστατικά κρέμα γάλακτος και τα αποτελέσματά τους:
Υδροκινονο: Hydroquinone είναι ένα από τα πιο κοινά συστατικά που χρησιμοποιούνται στη σύνθεση του κρέμες λεύκανσης face. Αυτή η χημική ουσία έχει αποδειχθεί ότι αναστέλλει τις συνέπειες της μελανίνης με αποτέλεσμα την επιδερμίδα να λευκαίνουν από το φυσικό του χρώμα. Όμως, το χειρότερο μέρος είναι πως ενώ η υδροκινόνη ερεθίζει το δέρμα, η οποία μετά από παρατεταμένη χρήση μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκλησης καρκίνου του δέρματος.
Φυτικά εκχυλίσματα: Πλειοψηφία οι κρέμες λεύκανσης face περιέχουν εκχυλίσματα φυτών όπως το λεμόνι, γλυκόριζα εκχύλισμα, εκχύλισμα Emblica, extrapone nutgrass, κουμαριά εκχύλισμα, εικ. εκχύλισμα, εκχύλισμα φλούδα πορτοκαλιού, και μουριά εκχύλισμα. Όλα αυτά τα εκχυλίσματα φαίνεται να ελαφρύνει το χρώμα του δέρματος, μειώνοντας την παραγωγή μελανίνης. Φυτικών εκχυλισμάτων είναι φυσικά και ασφαλή, εφόσον χρησιμοποιούνται σε μια συγκεκριμένη συγκέντρωση.
Άλλα συστατικά: Εκτός από τα παραπάνω ενεργά συστατικά, υπάρχουν και άλλοι γαλακτωματοποιητές και το χρωματισμό συστατικών τις κρέμες λεύκανσης face. Μερικά εμπορικά σήματα χρησιμοποιούν συνθετικά συντηρητικά και γαλακτωματοποιητές μαζί με τις φυσικές ουσίες, για να εξυπηρετήσει το σκοπό της γαλακτωματοποίησης και χρωματισμό.
Το καλύτερο πρόσωπό λεύκανση Κρέμες
Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές λεύκανση κρέμες προσώπου διατίθεται σε αγορά, η επιλογή μιας συγκεκριμένης μάρκας είναι μέχρι τον καταναλωτή. Κάθε εταιρεία υποστηρίζει ότι δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα με φθηνότερη τιμή. Μην πιστεύετε στα promos ενώ αγοράζουν αυτά τα προϊόντα ομορφιάς. Διαφορετικά, θα καταλήξετε αγοράζουν μια κρέμα λεύκανσης πρόσωπο που περιέχουν επικίνδυνες χημικές ουσίες όπως η υδροκινόνη, τον υδράργυρο, τα στεροειδή και τα λευκαντικά.
Εάν κάνετε αναζήτηση για τα προϊόντα που αντιμετωπίζουν λεύκανση, θα συναντήσετε πολλές τέτοιες κρέμες που επισημαίνονται με προσφορές και περισσότερες εκπτώσεις. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα πραγματικό δίλημμα να επιλέξουν τον καλύτερο κρέμες λεύκανσης προσώπου. Μια εύκολη άκρη για να ψωνίσετε για μια αποτελεσματική κρέμα είναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας και τον έλεγχο του προσώπου λεύκανση σχόλια κρέμα. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση σχετικά με τη γνώμη του καταναλωτή όσον αφορά την αποτελεσματικότητά της κρέμας. Αν υπάρχουν πολλοί ικανοποιημένοι άνθρωποι, τότε μπορείτε να εμπιστευθείτε το εμπορικό σήμα. Επίσης, το κατάστημα για τα εγγυημένα προϊόντα που έχουν τα χρήματα πίσω προσφορά. Ο καλύτερος τρόπος είναι να ακολουθήσουμε προσώπου συμβουλές για την περιποίηση του δέρματος και συμβουλευτείτε ένα δερματολόγο πριν από την επιλογή μια κρέμα λεύκανσης πρόσωπο.