Γάμος Δεξιώσεις διακοσμεί τις ιδέες

Η διαδρομή που θα πάρετε με τη διακόσμηση υποδοχή σας θα εξαρτηθεί αν θα πραγματοποιηθεί σε ένα εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Πολλές διακοσμήσεις σας θα εξαρτηθεί επίσης από το θέμα που έχετε επιλέξει ή το χρώμα θέματος. Ένα σημαντικό σημείο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι κάθε στοιχείο / στοιχείο το οποίο πρέπει να αποτελέσει τμήμα υποδοχής σας, από μια καρέκλα σε μια χαρτοπετσέτα, μπορεί να συμβάλει στην καλλωπιστικό και την διακόσμηση του χώρου. Επίσης, θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε διακοσμήσεις δεξίωση του γάμου με σύνεση ή μια υπερβολή των χρωμάτων και η υφή μπορεί να ξεπεράσουν τους επισκέπτες. Τα παρακάτω είναι μερικά γαμήλια δεξίωση ιδέες διακόσμησης.
Λουλούδια? Τα λουλούδια είναι μια καθολική αγαπημένο χρησιμοποιείται σε όλα τα είδη διακόσμησης και δεν γαμήλια δεξίωση δεν είναι πλήρης χωρίς μια αφθονία τους. Ένας παράγοντας που μπορεί να θεωρηθεί ενώ μάζευε τα λουλούδια που θέλετε είναι το κόστος. Αν είναι εξωτικά λουλούδια που επιθυμείτε, θα έρθουν σε μια τιμή. Για ορισμένους, το σύνολο του θέματος γαμήλια δεξίωσή περιστρέφεται γύρω από ένα συγκεκριμένο λουλούδι, όπως ένα θέμα calla κρίνος ή ένα λευκό τριαντάφυλλο θέμα. Ένας από τους τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα λουλούδια βρίσκονται σε καθεστώς τοποθετούνται σε ψηλά βάθρα με ένα κερί στο κέντρο, που είναι τοποθετημένο ανάμεσα σε πίνακες. Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε τις μικρότερες λεπτομέρειες, όπως τα κέντρα πίνακα. Μια αψίδα ή κληματαριά, λουλούδια μπορούν να γίνουν και να τοποθετηθούν στην είσοδο ή το ζευγάρι μπορεί να σταθεί από κάτω με ταυτόχρονη μείωση, το κέικ. Νωπά ή ζάχαρη λουλούδια μπορούν να κοσμούν την τούρτα και ροδοπέταλα μπορεί να είναι διάσπαρτα γύρω στο τραπέζι τούρτα. Μια έξυπνη ιδέα είναι να τοποθετήσετε άδειο αγγεία όπου κάθε νύφης είναι να καθίσει (ή όπου αυτές απαιτούνται) και έχουν τοποθετήστε τα πακέτα τους σε αυτές. Λουλούδι στεφάνια μπορεί να συνδεθεί με τις πλάτες των προέδρων της νύφης και του γαμπρού. Διαβάστε περισσότερα για τις ιδέες ρύθμιση γαμήλια λουλούδι.
Πίνακας Κέντρων? Κέντρα τραπέζι σας θα εξαρτηθεί από το θέμα σας. Ενώ οι συνθέσεις λουλουδιών είναι τα πιο δημοφιλή επιλογή, κεριά είναι μια στενή δεύτερο. Κερί ή τζελ κερί ρυθμίσεις, το χρώμα του θέματος, μπορεί να δώσει γοητεία στην ατμόσφαιρα. Ένας συνδυασμός από λουλούδια ή κεριά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ή ροδοπέταλα και επιπλέοντα κεριά μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα ρηχό γυάλινο μπολ κατατεθεί με νερό. Ένα άλλο ζωντανό κέντρο πίνακας είναι ένα ψηλό γυάλινο βάζο γεμάτο με πορτοκάλια που κόβονται στα δύο. Για ένα μάλλον ασυνήθιστο κέντρο τραπέζι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μπολ ψάρι με δύο χρυσόψαρα σε αυτό. Για ένα ρουστίκ αίσθηση, ένα φανάρι θα μπορούσε να λειτουργήσει καλά. Διαβάστε περισσότερα για επιτραπέζιες διακοσμήσεις γαμήλια δεξίωση.
Κουρτίνες? Μεταξύ των ιδεών γαμήλια δεξίωση διακόσμησης, κουρτίνες (από το χρώμα σχεδίου σας) μπορεί να δημιουργήσει μια δραματική επίδραση. Εάν η λήψη σας είναι υπαίθρια και χρησιμοποιείτε μια σκηνή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ισαπέχοντα λωρίδες χρώματος κουρτίνες στους τοίχους σκηνή. Αν είστε σε εσωτερικό, μπορούν να χρησιμοποιηθούν γύρω από πυλώνες ή στους τοίχους. Για να δημιουργήσετε ένα μαγικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε ημιδιαφανή λευκά καλύμματα, με LED φώτα πίσω τους. Εκτός από τις κουρτίνες, να ενσωματώσουν το χρώμα το θέμα σας στην τραπεζομάντιλα και καλύμματα καθισμάτων.
Τα φώτα? Φωτισμός διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη δημιουργία του επιθυμητού διάθεση. Κατά την διάρκεια του πρώτου χορού, όλα τα φώτα μπορεί να μετατραπεί σε χαμηλά επίπεδα. Κάποιος μπορεί να έχει επίσης μια ακτίνα του φωτός εστιάζονται άμεσα στο ζευγάρι καθώς κινούνται στο ρυθμό της μουσικής. Ορισμένα ζευγάρια ήθελα επίσης με τα αρχικά τους γραμμένο με φως, και να προβάλλεται σε έναν τοίχο. Εάν ο προϋπολογισμός σας το επιτρέπει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές παλέτες χρωμάτων, είτε εναλλαγή μεταξύ των χρωμάτων, ή με διαφορετικά χρώματα σε διαφορετικές περιοχές. Χρησιμοποιήστε άφθονο κεριά και λάμπες στην εξωτερική ρυθμίσεις, χωρίς να απομακρύνονται από πυρκαγιά κανονισμούς ασφαλείας.
Ενώ η λήψη απόφασης για διακόσμηση υποδοχή σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει την ποιότητα, δεν ποσότητα κατά νου, και να θυμάστε ότι «η αγάπη είναι στις λεπτομέρειες». Αυτά τα γαμήλια δεξίωση ιδέες διακόσμησης θα σας δώσει μια γενική ιδέα για τους τομείς που πρέπει να εργαστεί πάνω. Ωστόσο, οι πιο πρωτότυπες ιδέες θα προέρχεται από εσάς και σας σύζυγος-να-να. Η συμβουλή μου είναι να χρησιμοποιήσουν τουλάχιστον μία ιδέα, όπως ένας πίνακας φωτογραφιών με τις φωτογραφίες των μελών της οικογένειας, που μιλά για σας ως ζευγάρι.