Πώς να αλλάξετε το όνομά σας μετά το διαζύγιο

Οι περισσότερες γυναίκες μετά το διαζύγιο που θέτει με πολλές δυσκολίες στην προσπάθεια να γίνει η μετάβαση από το να είναι ένα ζευγάρι να είναι ενιαία. Αλλά η αλήθεια είναι ότι κάποιος πρέπει να προχωρήσει με τη ζωή και την εκ νέου εκκίνηση. Επίσης, πρέπει κανείς να γυρίσει πίσω σε πολλά πράγματα πριν από το γάμο. Ένα σημαντικό ζήτημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες γυναίκες είναι: «Πώς να αλλάξει όνομα μετά το διαζύγιο;
Μια παρτίδα των νομικών διαδικασιών που εμπλέκονται για την αλλαγή του ονόματός σας, μετά το διαζύγιο. Μπορείτε είτε θέλετε να αποκτήσετε ένα νέο όνομα ή να ήθελε να επανέλθει στο πατρικό όνομα σας. Αλλά το ερώτημα είναι, «πώς να αλλάξει το όνομά σου μετά το διαζύγιο; Τα περισσότερα κράτη επιτρέπουν σε σας για να ζητήσει από το δικαστήριο που χειρίζεται το διαζύγιό σας, για μια τυπική προκειμένου να αλλάξει ή να αποκαταστήσει το όνομά σας. Μπορείτε να αναζητήσετε ακόμη και τις συμβουλές ενός δικηγόρου διαζυγίου, για το πώς να αλλάξει το επίθετό σας νόμιμα μετά το διαζύγιο, και να αποκτήσει μια σειρά αλλαγή του ονόματος από το δικαστήριο διαζυγίου. Περισσότερα για τις συμβουλές διαζυγίου.
Όποια και αν είναι το όνομα που θέλετε να είναι γνωστό ως, θα πρέπει να περάσουν από μερικές νομικές διαδικασίες σχετικά με το πώς να αλλάξει το επίθετό νόμιμα. Εδώ είναι μερικά απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αλλάξει όνομα μετά το διαζύγιο.
Πώς να αλλάξετε το όνομά σας Νομικά μετά το διαζύγιο; ? Πρώτα από όλα, να αποφασίσει τι θα θέλατε το όνομά σας για να είστε. Θα προτιμούσατε ένα νέο όνομα ή θα επιθυμούσατε να γίνουν γνωστά στον πατρικό όνομα σας; Εάν έχετε αποφασίσει να έχει ένα εντελώς νέο όνομα, στη συνέχεια, κάνει μια λίστα με όλα τα πιθανά ονόματα και θα αποφασίσει για την ίδια. ? Αφού έχετε αποφασίσει το όνομά σας, πηγαίνετε στο γραφείο του γραμματέα δικαστηρίου. Θα πρέπει να έχετε τον αριθμό υπόθεσης καθώς και την ημερομηνία εκδόσεως της αποφάσεως της διάλυσης κατατέθηκε στο δικαστήριο. Επίσης, φέρει μια αυτο-που απευθύνεται σφραγισμένο φάκελο μαζί σας. ? Πάρε το D-20 έντυπο (αίτηση για την αποκατάσταση των πρώην όνομά μετά την απόφαση και την τάξη). Αυτή η μορφή είναι διαθέσιμη χωρίς κόστος. Συμπληρώστε τη φόρμα με προσοχή όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. ? Να είστε προσεκτικός κατά τη συμπλήρωση της φόρμας, χρησιμοποιήστε μαύρο μελάνι (κατά προτίμηση) και να είναι συγκεκριμένες για το τι θέλετε νέο όνομα σας για να είστε. Υπογράψτε τη φόρμα με το σημερινό του όνομα σας ή το όνομα μετά το γάμο. ? Μετά την υποβολή του εντύπου, στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν απαιτεί μεγάλο χρονικό διάστημα για το δικαστήριο να εγκρίνει την αλλαγή της ονομασίας. Μόλις γίνει αυτό θα πρέπει να αναγνωρίζεται από το νέο σας όνομα.
Σε ορισμένα κράτη δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε το έντυπο για την αλλαγή του ονόματός σας, μετά το διαζύγιο. Αντ 'αυτού, μπορείτε να ζητήσετε από το δικηγόρο διαζυγίου χειρίζεται την υπόθεσή σας και να συμπεριλάβετε σε επίσημη κοινοποίηση, ότι θα επιστρέψει στην πρώην όνομά σας. If απόφαση διαζυγίου σας περιέχει μια εντολή για την αποκατάσταση της πρώην όνομά σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να πάρετε τα επικυρωμένα αντίγραφα του εγγράφου σας ως απόδειξη της αλλαγής του ονόματος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το επίσημο έγγραφο που να έχει αλλάξει το όνομά σε άλλα έγγραφά σας.
Μετά την έγκριση του νέου ονόματος σας, θα πρέπει να εκδώσει ανακοίνωση νομικού περιεχομένου σε τοπική εφημερίδα της πόλης που κατοικείτε. Για αυτό θα πρέπει να αναλαμβάνει τις δαπάνες. Θυμηθείτε να αλλάξετε το όνομά σας για όλα τα σημαντικά έγγραφα, όπως η κοινωνική τον αριθμό της κάρτας σας ασφάλεια, άδεια οδήγησης, διαβατήριο, πιστωτική / χρεωστική κάρτα, τραπεζικό λογαριασμό, νομικά έγγραφα, κλπ.
Η διαδικασία αλλαγής ονόματος μετά το διαζύγιο είναι απλή και δεν παίρνει πολύ χρόνο. Αλλά μέχρι να είναι στο στάδιο επεξεργασίας, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το νέο σας όνομα για υπογραφές, αλλά μόνο όταν συνοδεύεται με το παλιό σας όνομα. Θα μπορούσατε να υπογράψουν τη χρήση AKA (επίσης γνωστή ως), ακολουθούμενο από το νέο σας όνομα. Σήμερα, που ξέρετε πώς να αλλάξετε το όνομά σας μετά το διαζύγιο, αλλά και την ανάκτηση της πατρικό όνομα σας είναι ευκολότερη από την υιοθέτηση μια εντελώς νέο όνομα.
Μόλις το όνομά σας έχει αλλάξει από νομική άποψη, η οικογένεια και οι φίλοι σας θα δέχεται επίσης άλλαξε το όνομά σας. Επίσης, αν έχετε παιδιά, τους κάνουμε να καταλάβουν για το διαζύγιό σας και την αλλαγή του ονόματος. Το παιδί σας μπορεί να αποδεχθεί την αλλαγή πιο γρήγορα από τους άλλους. Αν θέλετε να αλλάξετε το επώνυμο του παιδιού σας, καθώς, τότε υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη, όπως και για πόσο χρονικό διάστημα το παιδί σας έχει χρησιμοποιήσει το όνομα του πατέρα της, αν το παιδί σας είναι μικρό, αν το παιδί σας είναι διατεθειμένη να αλλάξει το όνομά του και πολλά άλλα. Πρέπει να πάτε με τη διάταξη του δικαστηρίου στην υπόθεση αυτή.
Έτσι, γιατί ανησυχούν για το πώς να αλλάξει το όνομά σου μετά το διαζύγιο; Ακολουθήστε όλες τις νομικές διαδικασίες και να προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε από την αρχή με το νέο σας όνομα. Συναντήστε νέους ανθρώπους, να κάνουν φίλους και να βγει. Να μην χάσουν την εμπιστοσύνη τους και να προχωρήσουν μπροστά στη ζωή.