Καφέ αφαίρεση λεκέδων

Ο καφές είναι ένα αγαπημένο ποτό για πολλούς ανθρώπους κάθε ηλικιακής ομάδας. Να είστε στο χώρο εργασίας ή στο σπίτι, πολλά άτομα εξαρτώνται από τον καφέ για να ξεκινήσετε την ημέρα τους. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, είναι προφανές να εντοπίζουν διαρροές καφέ σε διάφορες πιθανές θέσεις. Το χειρότερο μέρος είναι ότι λεκέδες καφέ σχεδόν τίποτα που έρχεται σε επαφή με αυτή, περιλαμβανομένων ύφασμα, πλαστικό, τα έπιπλα και τα μέταλλα. Στην πραγματικότητα, θα παρατηρήσετε κηλίδες καφέ στα δόντια των ανθρώπων που πίνουν καφέ συχνά. Καφέ αφαίρεση λεκέδων μπορεί να επιτευχθεί εύκολα, με την προϋπόθεση ότι θα ακολουθήσουν ορισμένες συμβουλές καθαρισμού κατά την αφαίρεση των λεκέδων.
Καφέ αφαίρεση λεκέδων
Παρόμοια με οποιαδήποτε άλλη λεκέδες, καφέ λεκέδες απομάκρυνση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό. Οι πλέον τους λεκέδες αφήνεται σε ηρεμία, τότε το πιο δύσκολο οι λεκέδες θα είναι να αφαιρέσετε. Δεν υπάρχει αμφιβολία, καφέ Αποκολλητικά διατίθενται στην αγορά, οι οποίες έχουν καταρτιστεί ειδικά για να απαλλαγούμε από λεκέδες καφέ. Ωστόσο, ορισμένα από αυτά τα εμπορικά προϊόντα καθαρισμού περιέχουν ισχυρές χημικές ουσίες που μπορούν να βλάψουν ή να αποχρωματίσει το ύφασμα ή τα έπιπλα, τα οποία εφαρμόζονται. Μια πιο προσιτή και ασφαλή εναλλακτική λύση είναι να καθαρίσετε τους λεκέδες του καφέ με την τακτική και τα εγχώρια προϊόντα. Μετά είναι οι συμβουλές για το πώς να αφαιρέσει τους λεκέδες του καφέ:
Κατάργηση καφέ λεκέδες από Cloth? Ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσετε λεκέδες καφέ από ύφασμα, χρησιμοποιώντας αραιωμένο λευκό ξύδι. Πρώτον, βρέξτε ένα λευκό χαρτί κουζίνας με κρύο νερό και στεγνώστε το χυμένο καφέ όσο μπορείτε. Αποφύγετε τον καθαρισμό με το τρίψιμο στο πανί, καθώς θα διαδώσει το λεκέ. Στη συνέχεια, αναμίξτε μαζί ένα κουταλάκι του γλυκού λευκό ξύδι και ένα τέταρτο γαλονιού του νερού. Χρησιμοποιώντας ένα σφουγγάρι (ή μια οδοντόβουρτσα) εφαρμόζουν το ξίδι μείγμα στο χρωματισμένο περιοχή και στεγνώστε το λεκέ. Επαναλάβετε λέκιασμα μέχρι να μπορείτε να παρατηρήσετε ορατά λεκέδες. Ξεπλύνετε ύφασμα με κρύο νερό.
Κατάργηση καφέ λεκέδες από Carpet? Την αφαίρεση των λεκέδων από καφέ ταπήτων μπορούν να ασκηθούν κατά τον ίδιο τρόπο όπως έχετε κάνει για τα ρούχα. Blot ο καφές πετρελαιοκηλίδα από το χαλί, χρησιμοποιώντας ένα άσπρο πανί ή χαρτί κουζίνας. Αναμίξτε μαζί ίσα μέρη από λευκό ξύδι και χλιαρό νερό. Απαλά σφουγγάρι το λεκιασμένο περιοχή με το ξίδι μείγμα και να αποκτήσουν στεγνώστε με το άσπρο χαρτί κουζίνας. Μπορείτε να επαναλάβετε την σφουγγίσει και το λέκιασμα βήματα, μέχρι τα καφέ κηλίδες απομακρυνθεί εντελώς από το χαλί. Ακολουθήστε τις βασικές καθαρισμού ταπήτων συμβουλές για να πλύνετε το επεξεργασμένο μέρος του χαλιού.
Κατάργηση καφέ λεκέδες από πλαστικό? Καφέ αφαίρεση λεκέδων από πλαστικό μπορεί να γίνει με τη χρήση τακτικών λευκαντικό. Μπορείτε να ξεπλύνετε τους λεκέδες του καφέ από την πλαστική επιφάνεια με τη βοήθεια ενός σαπούνι πιάτων. Μετά από αυτό, να εφαρμόσει ένα ήπιο λευκαντικό την λεκιασμένη περιοχή και αφήστε την να σε ηρεμία για περίπου 10 λεπτά πριν τον καθαρισμό. Ή αλλιώς, μπορείτε να συνδυάσετε τον πράκτορα λεύκανσης με νερό (κρύο ή ζεστό ανάλογα με το προϊόν) και να απολαύσετε το πλαστικό για 20-25 λεπτά. Ξεπλύνετε το πλαστικό επιφάνεια για να αφαιρέσετε τους λεκέδες του καφέ και το λεκέ να στεγνώσει.
Κατάργηση καφέ λεκέδες από έπιπλα? Αν έχετε λεκέδες καφέ επιτόπιους επίπλων (που είναι πολύ πιθανό), μην τα τρίψετε την επιφάνεια με οποιοδήποτε κόστος. Με αυτόν τον τρόπο θα εξαπλωθεί και να επιδεινώσουν τις κηλίδες. Αντίθετα, μπορείτε να λεκιάσει το χυμένο καφέ πρώτα με μια χαρτοπετσέτα. Για τις μαύρες κηλίδες του καφέ, ισχύει ένα ήπιο υγρό απορρυπαντικό και τρίψτε απαλά με ένα σφουγγάρι. Ξεπλύνετε το είναι με κρύο νερό και στεγνώστε την να στεγνώσει. αν ο καφές λεκές είναι ακόμα ορατό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ξίδι και το χλιαρό μείγμα νερού για να αφαιρέσετε τους λεκέδες καφέ από τα έπιπλα.
Ναι. Αυτή είναι μια γενική εικόνα σχετικά με τις συμβουλές για την αφαίρεση των λεκέδων του καφέ. Η σόδα ψησίματος είναι επίσης μια αποτελεσματική εναλλακτική λύση σε λευκό ξίδι? Μπορείτε να ακολουθήσετε τις ίδιες συμβουλές για καφέ λεκέ απομάκρυνση από την εφαρμογή μαγειρική σόδα, αντί να χρησιμοποιούν λευκό ξύδι. Αν παραλείψετε να αφαιρέσετε τους λεκέδες του καφέ με την εφαρμογή των παραπάνω μεθόδων, μπορείτε πάντα να συμβουλευθείτε έναν επαγγελματία λεκέ μετακόμισης.