Εκδίκηση από πρώην φίλο

Συχνά, μια σχέση διάσπαση υποκινεί μια πληθώρα συναισθημάτων σε ένα άτομο. Ο θυμός και η επιθυμία να εκδικηθεί είναι μεταξύ των κορυφαίων συναισθήματα που κανόνας συνείδηση ​​του ατόμου, μετά την λήξη μιας σχέσης. Οι άνθρωποι συχνά αισθάνονται σαν πληγώνει exes τους και καταστρέφοντας τις ζωές τους με κάποιο τρόπο. Στην πραγματικότητα, τίποτα δεν φαίνεται πιο γλυκιά από εκδίκηση εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή. Σπασμένη καρδιά εξαπολύει συχνά τη δημιουργικότητα στο πρόσωπο και τους επιτρέπει να καταλήξουμε σε περίεργες ιδέες για να πάρει εκδίκηση για exes τους.
Εκδίκηση για την εκ Φίλο? If πρώην φίλος σας ήταν μια απόλυτη git, που δεν σας αξίζει στην πρώτη θέση ή ερωτοτροπών που εξαπάτησε πάνω σας, τότε θα έπρεπε να αναζητήσει τρόπους για να πάρει εκδίκηση από τον ίδιο. Δεν θα ήταν κακό να καταβάλει το sleaze αυτό που αξίζει πραγματικά. Εδώ είναι μερικά νομικά, αλλά ηθικά εξευτελιμένος τρόπους για να πάρει εκδίκηση από πρώην φίλο σας.
Χρησιμοποιήστε το Internet? Διαδίκτυο είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να πάρει εκδίκηση από πρώην φίλο και ότι επίσης δεν αποκαλύπτει την ταυτότητά σας. Δημοσίευση ενοχλητικό φωτογραφίες του στο myspace ή facebook του λογαριασμού σας ή να τα mail σε κοντινούς και αγαπητούς αυτούς του. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα ψεύτικο λογαριασμό με το όνομά του και το πιάτο ο ρύπος στο λαό μισεί. If ex σας έχει μια σχέση με κάποιον, στη συνέχεια, μετά μια πραγματικά οικεία εικόνα των δυο σας μαζί και να στείλετε της. Αν έχετε μια γνώση λίγο photoshop τότε, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια εικόνα του πρώην σας και ένα τυχαίο πρόσωπο, έτσι ώστε να σας ταυτότητα δεν αποκαλύπτεται.
Του δώσει μια καρδιακή προσβολή? This φάρσα εκδίκηση μπορεί να παιχτεί με δύο τρόπους. Πρώτον, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για προ-εγκρίνει πιστωτικές κάρτες στο όνομά του και τη στιγμή που έχετε κρατήσει από αυτό, τα καταστήματα, όπως δεν υπάρχει αύριο. Θα ήταν τόσο διασκεδαστικό για να δείτε τα cheapskate πάρετε μια καρδιακή προσβολή που παραλαμβάνει το νομοσχέδιο. Η δεύτερη φάρσα εκδίκηση είναι συγκριτικά πιο εύκολη και χωρίς ταλαιπωρία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε μερικά αυτοκόλλητα με τη μορφή της ένα σπασμένο γυαλί ή με μπογιά παφλασμό και να τις κολλούν στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του. Βεβαιωθείτε ότι είστε γύρω για να δει το βλέμμα κατάπληκτος στο πρόσωπό του, όταν βλέπει την αγαπημένη του Porsche σε ένα τέτοιο χάλι.
Go Out με το θερμότερο Guy in Town? Εάν γνωρίζετε έναν τύπο που είναι ένα πραγματικό hunk, ικετεύω τον στη συνέχεια να κάνουν την εμφάνισή τους μαζί σας στους χώρους που συχνάζει πρώην σας. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι τις πιθανότητές σας πρόσκρουση με σας πρώην είναι εκατό τοις εκατό, αλλιώς θα καταλήξετε να χάσουμε μια καλή ημερομηνία με ένα κομμάτι δεν είναι τίποτα. Βγαίνει με τον καλύτερο φίλο του ή, ακόμη χειρότερα, ο αδελφός του είναι επίσης μια μεγάλη ιδέα εκδίκηση, που θα κάνουν εκ ζηλιάρης σας.
Μερικές ιδέες Εύκολο για εκδίκηση για την εκ Φίλο? Αν μπορεί να θέσει τα χέρια σας τα κλειδιά του διαμερίσματός του, τότε κάνει το μεγαλύτερο μέρος αυτής της ευκαιρίας, κυκλοφορώντας μερικές πανί τρώει σκώροι στο ντουλάπι του και σχίζοντας ακριβά πουκάμισά του σε κομμάτια. ? Πάρτε τον εαυτό σας ένα πλήρες make-over και να μετατραπεί σε μια απόλυτη ντίβα, έτσι ώστε αυτός θα θέλετε ακόμα πιο πίσω. Αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε τον χωματερή, αυτή τη φορά γύρω. ? Παρέα με ένα μάτσο αρσενικούς φίλους μπροστά από το πρώην φίλο σας και να προσποιούνται ότι είναι ευτυχισμένοι. ? Κάνετε φάρσα κλήσεις προς τις γυναίκες στη ζωή του και να τους πει ότι είναι ομοφυλόφιλος. ? Βρείτε τρόπους στο κοινό να τον στενοχωρήσει. Κάντε νέκρωση αφίσες και να τα κολλήσετε γύρω από τη γειτονιά του. ? Πραγματικά, δεν υπάρχει έλλειψη ιδεών για εκδίκηση πρώην φίλο, αλλά αν πραγματικά δώσει μια σοβαρή σκέψη, θα συνειδητοποιήσετε ότι κανένας από αυτούς δεν θα σας αφήσει να προχωρήσουμε στη ζωή. Such φάρσες εκδίκηση μπορεί μόνο να σας δώσει μια ικανοποίηση διεστραμμένο και να σας κάνει ακόμα πιο εκδικητικός. Αγνοώντας πρώην σας και να ξεκινήσετε εκ νέου τη ζωή σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάρει εκδίκηση από πρώην φίλο σας.