Baby Ιδέες κεντρικό σημείο ντους

Ένα ντους μωρών είναι ένα κόμμα που έδωσε η μετάβαση-να-να τους γονείς, για να γιορτάσουν τη γέννηση του μέλλοντος του παιδιού τους. Στις περιπτώσεις αυτές, οι επισκέπτες δώρο που θα τους γονείς με μερικά χρήσιμα και πρακτικά δώρα, όπως, τα ρούχα του μωρού. Πολλές πτυχές θα πρέπει να εξετάζονται πριν από ένα πάρτι μωρό ντους, μαζί με πολύ σκέψη η οποία θα πρέπει να δοθεί στην διακοσμήσεις ντους μωρών ιδέες. Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές της διακόσμησης που θα εξεταστούν είναι οι ιδέες κεντρικό μωρό ντους.
Floral κεντρικό σημείο? Ένα κεντρικό είναι σχεδόν συνώνυμο δοθεί σε floral ρυθμίσεις. Ας είναι κάθε περίσταση ή λειτουργία, floral κεντρικά διακανονισμός αποτελούν μέρος τους, δεν ερωτήσεις. Ένα λουλουδάτο ρύθμιση είναι απλό να προετοιμάσει και ελκυστική ταυτόχρονα. Συν, η συμφωνία είναι εύκολο να γίνουν, αλλά και απαιτεί λιγότερο χρόνο και προσπάθεια. Αν περιμένετε ένα κοριτσάκι, τότε η διακόσμηση θα πρέπει να γίνει σε ροζ χρώμα, όπως, το κεντρικό. Μπορείτε να έχετε ένα ροζ καλάθι λάθη μωρό. Τοποθετήστε ένα πλαστικό πιάτο με ένα κομμάτι του αφρού floral να τοποθετείται στο κέντρο και τον τόπο αυτό το πλαστικό πιάτο στη μέση. Μπορείτε επίσης να έχετε ροζ, λευκό, λεβάντα και άλλα τριαντάφυλλα χρώμα στο πιάτο, το οποίο θα κάνει να φαίνεται πιο ελκυστικό. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κάποια πράσινα φύλλα για να για να φανεί ρεαλιστικό. Με ένα κομμάτι σύρμα floral, μπορείτε να δέσετε ένα τόξο (ροζ, θα εξετάσουμε την περίπτωση) στο πάνω μέρος του καλαθιού. Όλη αυτή η συλλογή θα κάνει ένα κομψό κεντρικό.
Balloon κεντρικό σημείο? Μπαλόνια λέγονται για να προσθέσετε ένα κεφάτο οποιοδήποτε είδος λειτουργίας. Διατίθενται σε μεγάλη γκάμα σχεδίων. Αγοράστε ένα μπαλόνι έτσι ώστε μπορείτε να το τοποθετήσετε πάνω στο τραπέζι. Κατά την εκπόνηση μπαλόνια για να διακοσμήσετε, να μεριμνήσουμε ώστε stringholds της είναι μεγάλες, έτσι ώστε να μην εμποδίζουν την θέα από τα τραπέζια. Μπαλόνια μπορεί να καεί σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, συνδέεται με διαφορετικές χρωματιστές χορδές σε αυτό και τοποθετείται στο κέντρο του τραπεζιού, το οποίο μπορεί να είναι μια καταπληκτική ιδέα για ένα κεντρικό μωρό ντους. Μπαλόνια μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως συμπλήρωμα σε ένα άλλο κεντρικό.
Μαλακό παιχνίδι κεντρικό σημείο? Για ένα ντους θέμα συμβαλλόμενων μερών μωρό, τι μπορεί να είναι μια καλύτερη κεντρικό από τα μαλακά παιχνίδια. Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα αρκουδάκι στο κέντρο και διακοσμήστε με χρωματιστά κορδόνια και ένα glittery κορδέλα. This αρκουδάκι μπορεί να αγοραστεί από οποιοδήποτε κατάστημα. Αν περιμένετε ένα κοριτσάκι, τότε μπορείτε να αγοράσετε ένα ροζ ή λευκό μαλακό παιχνίδι και αν περιμένετε ένα αγοράκι, μπορείτε να αγοράσετε ένα σε μπλε χρώμα. Εάν έχετε αποφασίσει να έχουν αυτό ως το κεντρικό, τότε δεν χρειάζεται να συνεχιστεί με το σχεδιασμό μωρό ντους, καθώς αυτό κεντρικό κομμάτι είναι εύκολο να γίνουν.
Φρούτα κεντρικό σημείο? Μπορείτε να έχετε ένα καλάθι, όπου μπορείτε να τοποθετήσετε διάφορα φρούτα όπως τα αχλάδια της ποικιλίας goyaves μήλα, μπανάνες, κλπ. μπορείτε είτε να τοποθετήσετε ένα μόνο φρούτα μέσα στο καλάθι ή μπορείτε να βάλετε έναν αριθμό αυτών των φρούτων. Το μπολ ή στο δοχείο στο οποίο τοποθετείτε τα φρούτα θα πρέπει να έχουν διακοσμητικό ματιά, με τη βοήθεια με τη βοήθεια του κορδέλες και κορδόνια. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως ένα από τα πιο εντυπωσιακά και μοναδικά τα κεντρικά τεμάχια ντους μωρών, που θα πιάσει την προσοχή όλων μόλις εισέλθουν στην αίθουσα. Αυτό μπορεί επίσης να είναι ένα μέρος της συνταγής τροφίμων ντους μωρών, στο οποίο, οι καρποί μπορούν αργότερα να καταναλωθούν μαζί με το γεύμα.
Σοκολάτα Κρήνη κεντρικό σημείο? Αυτό μπορεί να είναι ένα υπέροχο ιδέα για ένα κεντρικό μωρό ντους. Μπορείτε να έχετε σοκολάτες διαφορετικές γεύσεις. Μπορείτε να τυλίξετε Αυτές οι σοκολάτες σε ελκυστικές συσκευασίες, μετά την οποία μπορείτε να διακοσμήσετε αυτά με περιτυλίγματα. Είμαι βέβαιος ότι αυτό το μωρό ντους ιδέα επίκεντρο θα έχουν οι επισκέπτες πολύ συγκινημένος και ενθουσιασμένος. Αυτό είναι ένα μοναδικό και διακοσμητική ιδέα κεντρικό. Αυτό το κομψό και νόστιμα κεντρικό συντριβάνι σοκολάτας είναι επίσης εύκολο να προγραμματίσουν και να κάνει.
Άλλα από αυτά που αναφέρονται παραπάνω, υπάρχουν πολλές ιδέες κεντρικό κομμάτι που μπορείτε να έρθετε με σε σχέση με τα ντους μωρών. Μια τέτοια ιδέα μπορεί να συμπεριλάβει και κέικ ντους μωρών ως κεντρικό οποίες αργότερα μπορούν να καταναλωθούν για επιδόρπιο από το ζευγάρι και τους καλεσμένους.