Εξατομικευμένη Mats Nap

Nap χαλάκια, όπως υποδηλώνει το όνομα, που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του χρόνου στον ύπνο. Είναι πραγματικά φορητά στρώματα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο όπως και έναν υπνόσακο. Τι μπορεί να ένα μοναδικό δώρο για το παιδί σας που είναι απλό, αλλά κομψό; Είναι μια εξατομικευμένη χαλί υπνάκο. Αυτά τα χαλιά είναι διαθέσιμα σε όλα τα πολυκαταστήματα. Είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν μεγάλη άνεση και το παιδί σας θα έχει σίγουρα έναν υγιή ύπνο. Το παιδί σας θα απολύτως αγαπούν τη λίγη ξεκούραση σε αυτές τις ψάθες υπνάκο. Αγοράζοντας αυτά τα εξατομικευμένα χαλάκια υπνάκο είναι όντως καλή επένδυση δεδομένου ότι είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για χρόνια χωρίς καμία συντήρηση. Αυτά τα χαλιά μπορούν να προσωποποιηθούν με κέντημα όνομα ή τα αρχικά του παιδιού σας επάνω σε έναν υπνάκο. Μέχρι 8 γράμματα μπορεί να είναι κεντημένο για να διαμορφώσετε το χαλί. παιδί σας θα είναι σίγουρα ευτυχής να δει το όνομά του πάνω σε αυτό το χρήσιμο στοιχείο. Αν και μπορεί να πρέπει να ξεφλουδίσετε έξω κάποια επιπλέον χρήματα για να διαμορφώσετε το χαλί.
Χαρακτηριστικά της εξατομικευμένης Mats Nap
Τα χαρακτηριστικά των εν λόγω ψάθες έχουν πράγματι τους έκανε πολύ δημοφιλείς μεταξύ πολλών οικογενειών. Μόλις αγοράσετε ένα χαλί υπνάκο, δεν είναι απαραίτητο να αγοράσει μια κουβέρτα. Αυτό είναι επειδή τα περισσότερα από αυτά τα χαλάκια έρχονται με ένα συνημμένο κουβέρτα fleece ποιότητας. Για να πάρετε ένα άνετο ύπνο, ψάθες έχουν επίσης ένα αφαιρούμενο μαξιλάρι αφρού. Flipping το μαξιλάρι θα αυξήσει το μήκος του τάπητα υπνάκο. Μπορείτε να ρολό αυτά τα ματς εύκολα όταν δεν χρησιμοποιείται, κάτι που σημαίνει πολύ μικρότερο μέγεθος του χώρου για την αποθήκευση. Όντας ελαφρύ, το παιδί σας μπορούν εύκολα να φέρουν ένα εξατομικευμένο χαλάκι υπνάκο από το ένα μέρος στο άλλο. Το κλείσιμο Velcro σχεδιαστεί γύρω από τη λαβή εξασφαλίζει ότι παραμένει στα ελασματοποιημένα τη θέση της. Διπλό ύφασμα χρησιμοποιείται για να κάνει αυτά τα ματς που αυξάνει την αντοχή τους.
Μπορείτε να έχετε πολλές επιλογές όταν πρόκειται για την επιλογή ενός χρώματος για τις εξατομικευμένες χαλάκια υπνάκο. Παράγονται σε διάφορα χρώματα όπως το μπλε δοκίμων, ανθίζουν σοκολάτα, καμουφλάζ, ροζ και μοβ τσίτα που ταιριάζουν σε κάθε γούστο. Με τόσα πολλά σχέδια, τα χαλιά έχουν γίνει ένα δημοφιλές στοιχείο σε κάθε νοικοκυριό. Η μαϊμού και τα σχέδια πεταλούδα είναι σε μεγάλη ζήτηση και μπορεί να κάνει μια θαυμάσια προσθήκη στην κρεβατοκάμαρα του παιδιού σας. Ορισμένοι έχουν ρυθμιζόμενα λουριά που είναι χρήσιμες για να το φέρει σαν ένα πίσω πακέτο. Ο ιμάντας ώμου καθιστά εύκολη για το παιδί σας να το φέρουμε κοντά. Το ύφασμα που χρησιμοποιείται στην παραγωγή αυτών των ματς είναι εξαιρετικά μαλακό. Επιπλέον, η τιμή τους δεν είναι υψηλή, και κατά συνέπεια την αγορά οποιουδήποτε από τα διαθέσιμα σχέδια δεν θα κάνει μια βαθιά τρύπα στην τσέπη σας. Υπάρχουν ιστοχώρους που πωλούν εξατομικευμένη ματς υπνάκο σε απευθείας σύνδεση. Μπορείτε να παραγγείλετε πάντα περισσότερο χαλιά που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Μερικοί είναι για όσο διάστημα 60 ίντσες το οποίο μπορεί να συντομευθεί με το δίπλωμα το συνημμένο μαξιλάρι.
Αυτά τα χαλιά μπορεί να είναι ο τελικός εξατομικευμένα δώρα για τα παιδιά σας. Εξατομικευμένη ματς υπνάκο παρέχουν μεγάλη υποστήριξη και είναι ιδανικές για υπνάκο χρόνου. Όπως και πατάκια, τα χαλιά και αυτοί πλένονται ώστε να μπορείτε να καθαρίσετε και να απολυμάνετε τους σε τακτική βάση. Αυτά τα χαλάκια υπνάκο που να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες για τα επόμενα χρόνια. Έτσι, αν είναι καιρός υπνάκο στο σχολείο ή μια διανυκτέρευση με τους φίλους, χρησιμοποιώντας αυτά τα ματς είναι η καλύτερη επιλογή.