Όροφος Σχέδια Πλακάκια

Μοτίβο όροφοι έχουν πάντα μια συμπάθεια όταν πρόκειται για την αναδιαμόρφωση του κάθε σπιτιού. Όροφος σχέδια κεραμιδιών φαίνεται να έχει επικρατήσει μέσα στους αιώνες και σε διαφορετικούς πολιτισμούς. Δεδομένου ότι είναι το μεγαλύτερο εμβαδόν κάθε δωματίου, είναι φυσικό ότι το σχέδιο των πλακιδίων στο δάπεδο επικαλεστεί μια αίσθηση της τάξης, το βάθος και την ζωντάνια στο δωμάτιο.
Διακοσμητές συνήθως αναζητούν έμπνευση για σχέδια πλακιδίων δαπέδου στον τομέα των κλωστοϋφαντουργικών αρχιτεκτονική, ακόμα και παπλώματα σχέδια. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι απλοί κανόνες που καθοδηγούν την επιλογή σας μοντέλων για πλακιδίων δαπέδου σας. Ενώ ένα αυστηρά επικεντρωμένο σχέδιο σε ελαφρύτερες αποχρώσεις των πλακιδίων δαπέδου κάνει μια ματιά χώρο μεγαλύτερο από ό, τι είναι, μια ισχυρή μεγάλο μοτίβο μπορεί να κάνει χώρο να εμφανιστεί αρκετά μικρός. Ωστόσο, το πλεονέκτημα των μεγάλων προτύπων σε ζωηρά χρώματα είναι ότι μπορεί να πάρει το μυαλό σας από το επιθετικό του ενός δωματίου. Επίσης, ενώ επιλέγοντας το χρώμα του δαπέδου, είναι ζωτικής σημασίας να εξετάσει το χρώμα των κεραμιδιών. Για παράδειγμα, ένα σκουρόχρωμο δάπεδο μπορούν να δημιουργήσουν μια ψευδαίσθηση ενός υψηλότερου ανώτατου ορίου. Εκτός από αυτό, στοιχεία όπως, την αρχιτεκτονική του χώρου και τα έπιπλα καθορίζει και την επιλογή των προτύπων πλακιδίων δαπέδου. Για να σας βοηθήσουμε στο δρόμο σας για το σχεδιασμό πατωμάτων σας, εδώ είναι μια λίστα των κοινών διατάξεων μοτίβο δάπεδο πλακάκι σε χρήση σήμερα.
Πλακάκι Pattern ιδέες? Υπάρχουν πολλές επιλογές για την οργάνωση πλακάκια δαπέδου, ιδίως, εάν χρησιμοποιείτε κεραμίδια προφορά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσουν καινοτόμες ιδέες για τη δημιουργία προτύπων στο κέντρο του δωματίου ή γύρω από άκρη της, χρησιμοποιώντας πορσελάνη ή κεραμικό δάπεδο πλακάκι.
Πλατεία Πλακάκια Μοτίβα? Ευθεία πορεία: Κοίτα ένα συμβούλιο σπασμός-TAC-toe και αυτό κατ 'ευθείαν κεραμίδι πορεία σας για τον ρυθμό θα μοιάσει. Αυτό το πρότυπο σχέδιο πλακάκι που χρησιμοποιείται συνήθως σχηματίζεται με τη στοιβασία τετράγωνα πλακάκια με τις γραμμές ενέματα τρέχουν κάθετα και οριζόντια κατά μήκος της. Λειτουργεί καλύτερα όταν χρησιμοποιούνται εναλλασσόμενο χρώματα ή αποχρώσεις, αν δεν προτιμάτε τον απλό σχέδιο πλέγματος.
Διαγώνια ή Diamond Pattern: Παρόμοια με την ευθεία του δικτύου, η διαγώνια διάταξη πλακιδίων γίνεται με την εγκατάσταση τετράγωνα πλακάκια και τη λειτουργία των γραμμών ενέματα σε ένα βαθμό 45 διαγώνιο. Αυτό το σχέδιο έχει μεγάλη επίδραση όταν τα κεραμίδια που διαγώνια από τα πιο σημαντικά είσοδο στο κέντρο του δωματίου.
Τοιχοποιΐα μοτίβου: Αυτός ο κεραμικό πλακάκι πρότυπο απαιτεί, για τον κατ 'ευθείαν μαθήματα των πλακιδίων και στη συνέχεια κάθε σειρά είναι εναλλάσσονταν με την προηγούμενη γραμμή σε μια τρέχοντας ομολόγων ή μοτίβο τούβλο. Αυτή η εργασία για τα ορθογώνια σχήματα πλακιδίων, καθώς και.
Ορθογώνια Πλακάκια Patterns? Basketweave: Για την basketweave μοτίβο που χρειάζεστε ορθογώνια πλακίδια που είναι δύο έως τρεις φορές το ύψος της. Place 2 κεραμίδια οριζόντια το ένα πάνω στο άλλο, δημιουργώντας ένα τετράγωνο, ακολουθούμενη από 2 κάθετες κεραμίδια. Στη συνέχεια ακολουθήστε αυτό επάνω με μια άλλη πλατεία της 2 οριζόντια πλακάκια και να συνεχίσει αυτό το πρότυπο σε όλη τη διαδρομή σε ολόκληρη την επιθυμητή επιφάνεια. Όταν ξεκινάτε το επόμενο μάθημα, και πάλι να αρχίσει με 2 κάθετες πλακάκια και το παρακολουθούμε με 2 οριζόντια πλακάκια.
Ψαροκόκκαλο: Πολύ πιο δύσκολο σε σύγκριση με το προγενέστερο μοντέλο, ένα ψαροκόκαλο μοτίβο απαιτεί από εσάς να χρησιμοποιήσετε και τις δύο ορθογώνια και τετράγωνα πλακάκια. Αποτελείται κυρίως από εναλλάσσονται ορθογώνια και τετράγωνα τοποθετούνται με τυχαίο τρόπο. Ωστόσο, πρέπει να κάνετε τα κομμάτια κατάλληλα μαζί για να προσθέσετε ποικιλία στο σχέδιο.
Διαγώνιος Ψαροκόκκαλο: Παρόλο που δεν είναι τόσο τυχαία η ψαροκόκκαλο μοτίβο, το διαγώνιο μοτίβο ψαροκόκκαλο σας επιτρέπει να πραγματοποιούνται μόνο ορθογώνια στη σειρά των διαγώνια γραμμή. Στην περίπτωση αυτή, η δεύτερη κεραμίδι και όλους όσοι μετά από αυτήν να αρχίσει στα μέσα του προηγούμενου κεραμίδι. Για αυτό θα πρέπει να ταιριάζει τη δεύτερη σειρά των κεραμιδιών κάτω από την πρώτη, με την πρώτη τοποθέτηση πλακιδίων στην υποδοχή που δημιούργησε μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου πλακάκια, μαζί τον πρώτο κύκλο παραπάνω. Αυτό πρέπει να συνεχιστεί για κάθε μάθημα των διαγωνίων.
Κορδέλα Pattern: Θα πρέπει να εναλλάσσονται ορθογώνια πλακίδια με την πλατεία αυτά είτε σε μια στοίβα, ή ένα τούβλο όπως σχέδιο.
Pinwheel Patten: Η pinwheel ή μοτίβο ανεμόμυλος που έχει δημιουργηθεί από γύρω από ένα τετράγωνο πλακίδιο με τέσσερα ορθογώνια πλακίδια και στις δύο πλευρές με κάθε ένα από τα κεραμίδια που επικαλύπτει το άλλο.
Να θυμάστε ότι κατά την επιλογή των μοντέλων, υπάρχουν διάφορα πράγματα που πρέπει να αποφασίσει, όπως και αν θέλετε μια σχεδίαση που μεταφέρει μέσα από το δωμάτιο ή μήπως θέλετε απλά να διαλύσει το βασικό μοτίβο των γραμμών ενέματα. Μετά από όλα, η μεγαλύτερη προσπάθεια που πηγαίνει σε ένα σχέδιο κεραμιδιών, τόσο περισσότερο χρόνο και χρήματα θα κοστίσει. Τα άλλα πράγματα που πρέπει να θυμάστε είναι η επιφάνεια των πλακιδίων, πώς να ενσωματώσει τα κεραμίδια που έχουν διαφορετικά φινιρίσματα και υφή της επιφάνειας και το πόσο καλά νέα πάτωμά σας ταιριάζει με τους άλλους ορόφους. Έτσι κάνετε την εργασία σας πριν πάτε μέσα για τα πρότυπα πλακίδια δαπέδου. Μπορείτε να περιηγηθείτε μέσα από το αγαπημένο εσωτερικό περιοδικά σας ή τα καταστήματα κεραμίδι επισκεφθείτε για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα. Με κάποια δημιουργική φαντασία μπορείτε να προσθέσετε pizazz στο σπίτι σας και να αυξήσει την αξία της, καθώς και.