Ντους Stall Αποχέτευση

Η διαρροή stall ντους είναι ένα σημαντικό συστατικό του μπάνιου σας, καθώς ξεπλένει όλα τα βρώμικα και τα απορρίμματα θέμα έξω από το μπάνιο σας. Για εσωτερικούς λόγους, καμπίνα ντους αποχετεύσεις είναι γενικά κατασκευασμένα από πλαστικό ή ανοξείδωτο χάλυβα. Ανοξείδωτο χάλυβα καμπίνα ντους αποχετεύσεις είναι γενικά η πλέον προτιμώμενη αυτούς, καθώς αυτές είναι συγκριτικά ανθεκτικές και ισχυρότερη από πλαστικό ομολόγους τους. Ντους stall αποχετεύσεις είναι συνήθως εγκαθίσταται όταν η ίδια η διαδικασία κατασκευής κατοικιών συμβαίνει, αλλά σε περίπτωση που η διαρροή ντους stall των διαλειμμάτων μπάνιο σας ή να βγαίνει από το συγκεκριμένο κάλυμμα γύρω από αυτό, τότε σίγουρα πρέπει να μάθετε ντους εγκατάσταση διαρροή στάβλο. Διαβάστε παρακάτω ...
Ντους Εγκατάσταση αποστράγγισης Stall
Λοιπόν, ντους stall διαδικασία εγκατάστασης της αποχέτευσης δεν είναι καθόλου δύσκολο. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα και μόνοι σας, αν γνωρίζετε τη σωστή διαδικασία και έχουν όλα τα απαραίτητα υλικά στο χέρι. Εδώ είναι η διαδικασία για την εγκατάσταση διαρροή ντους stall.
Για να εγκαταστήσετε ένα ντους αποστράγγισης τον απαιτούμενο εξοπλισμό ειδών υγιεινής είναι ελάχιστη. Θα χρειαστείτε μόνο σωλήνες από PVC, μερικές τσιμέντο PVC, στραγγίστε και τη σύνδεση τους αγκώνες.
Το πρώτο βήμα για την εγκατάσταση διαρροή ντους stall είναι να υπολογιστεί η απόσταση μεταξύ των ντους και την κύρια γραμμή λυμάτων. Αφού τελειώσετε με την απόσταση τους υπολογισμούς, η αγορά σωλήνων από PVC αναλόγως, του μήκους και διαστάσεις.
Τώρα, η ίδια η διαδικασία εγκατάστασης ξεκινάει. Συνδέστε μια PVC με τη βοήθεια κάποιων τσιμέντου στην κύρια γραμμή λυμάτων και στη συνέχεια να λάβει τα σωλήνα PVC κατά μήκος της οροφής προς την πλευρά του τείχους, όπου το ντους βρίσκεται. Στη συνέχεια, επισυνάψτε ένα που συνδέει τον αγκώνα στο σωλήνα PVC και να το πάρετε μέσα από τον τοίχο μέχρι τα ξύλινα δοκάρια που βρίσκονται κάτω από το ντους. Για άλλη μια φορά, να καθορίσει ένα αγκώνα στο σωλήνα PVC με κάποια τσιμέντο και συνδεθείτε άλλο σωλήνα στην άλλη πλευρά του αγκώνα. Δείτε ότι αυτός ο σωλήνας μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από τον αγωγό ντους stall. Τώρα, για μια ακόμη φορά καθορίσει ένα αγκώνα κάτω από την οπή αποστράγγισης. Ετοιμάστε μια τρύπα στο δάπεδο μπάνιο σας για τον αγωγό να τοποθετηθεί ακριβώς πάνω από τον αγκώνα του σωλήνα PVC. Βεβαιωθείτε ότι η διάμετρος του αγωγού και το στόμα του σωλήνα PVC είναι ακριβώς ίδια. Στερεώστε τη διαρροή πάνω από την τρύπα τους αγκώνες PVC με τη βοήθεια των βιδών.
Ντους Επισκευή αποστράγγισης Stall
Επισκευή διαρροής καμπίνα ντους δεν είναι επίσης ένα πολύ δύσκολο έργο. Τα υλικά που απαιτούνται για την επισκευή η διαρροή ντους stall είναι η μαγειρική σόδα, διάλυμα χλωρίνης, λαστιχένια γάντια, κατσαβίδι, πλαστική σακούλα, το ξύδι, προμηνύουν, κάποια ποσότητα της στάμνας, έμβολο και λαβίδα.
Κατ 'αρχάς, καθαρίσουμε όλο το νερό από το ντους. Επιπλέον, αφαιρέστε όλες τις βίδες του αγωγού κάλυμμα και βγάλτε το. Τώρα, πάρτε το έμβολο και τη θέση του ελαστικού πάνω από το ανοιχτό άκρο του αγωγού. Προσπαθήστε να σηκώσει τόσο πολύ βρωμιά το δυνατόν περισσότερο και στη συνέχεια ανασηκώστε το έμβολο γρήγορα. Προσέξτε, ανασηκώνοντας τα έμβολο, μην αφήνετε το διάλειμμα αναρρόφησης αυτή τη στιγμή. Το επόμενο βήμα είναι να καθαρίσετε τα συντρίμμια στο άνοιγμα των αποστραγγιστικών. Χρησιμοποιήστε το ζεύγος γάντια από καουτσούκ για το σκοπό αυτό. Απορροφήσει το βρώμικο υλικό από το άνοιγμα αποστράγγισης με τη βοήθεια λαβίδας και βάλτε όλα τα υλικά σε μια πλαστική σακούλα.
Μόλις έχετε πραγματοποιηθεί το βασικό καθαρισμό, προστίθενται περίπου ένα φλιτζάνι χλωρίνη και περίπου το ένα γαλόνι του ζεστού νερού στο στόμιο του οχετού. Η λύση αυτή συνήθως καθαρίζει τον βρώμικο υλικό, αλλά σε περίπτωση που δεν το κάνει, καθαρίστε το αποχετευτικό άνοιγμα και πάλι. Τώρα, προσθέστε μερικές μαγειρική σόδα και μία κούπα ξύδι για το άνοιγμα αποστράγγισης. Θα δείτε αφρού και φυσαλίδων μέχρι τη σόδα διαλύεται εντελώς. Για άλλη μια φορά, ρίξτε περίπου ένα γαλόνι ζεστό νερό στην αποχέτευση. Το τελικό βήμα είναι να αλλάξει η διαρροή κάλυμμα και τοποθετήστε ένα καινούργιο. Δείτε ότι το νερό είναι στραγγισμένο κάτω εύκολα. Στην περίπτωση αυτή, θα έχουν επιτυχία στην επισκευή της διαρροής ντουζιέρα.
Έχετε δει ότι έτσι ντους εγκατάσταση διαρροή stall ντους και επισκευή διαρροής stall είναι αρκετά εύκολο θέσεις εργασίας. Καταλήγω αυτή τη συζήτηση λέγοντας ότι η τακτική καθαρισμό της διαρροής καμπίνα ντους σας θα εξασφαλίσει ότι απαιτεί λιγότερες περιπτώσεις επισκευής και ακόμη λιγότερο συχνή αλλαγή.