Πώς να μιλήσετε σε κορίτσια

Πολλοί αυτοπεποίθηση άνθρωποι σήμερα έχουν τις άριστες δεξιότητες επικοινωνίας, αλλά έχουν ακόμη να ολοκληρώσουν την τέχνη του μιλώντας με τα κορίτσια. Πώς να μιλήσετε σε κορίτσια μπορεί να είναι πράγματι πρόκληση για όσους στερούνται προφορικές δεξιότητες. Τα αρσενικά είναι συχνά νευρικό για να μιλήσει για τα κορίτσια. Ως αποτέλεσμα, fumble ενώ μιλάει. Αντίθετα, μια συζήτηση με τα κορίτσια στο μήκος είναι αρκετά απλή και δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθούν περίπου.
Συμβουλές για το πώς να μιλήσουμε για τα κορίτσια? Υπάρχει ένα παλιό ρητό που λέει ότι ένα πρόσωπο κρίνεται από τον τρόπο που μιλάει. Αυτό ισχύει για κάθε είδος συζήτησης, είτε πρόκειται για προσωπική ή επίσημη. Μια αποτελεσματική συνομιλία με ένα κορίτσι είναι το κλειδί για να λάβει τη σχέση σε ένα νέο επίπεδο. Για να γίνει ένας μεγάλος συνομιλητής με τα κορίτσια, θα πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένες τεχνικές και ετικέτες όταν πρόκειται να μιλάμε για τα κορίτσια. Το σωστό τύπο της γλώσσας του σώματος παίζει επίσης θετικό ρόλο της σε αυτό το θέμα. Μερικές συμβουλές που αναφέρονται παρακάτω:
Κινήσει τη συνομιλία? Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν πώς να ξεκινήσετε μια συζήτηση με ένα κορίτσι. Είναι στην επιφυλακή του με ένα θέμα που θα μπορούσε να κάνει το κορίτσι να αισθάνεται άνετα. Προσπαθήστε να μιλήσουμε για αυτά τα πράγματα που τα κορίτσια ήθελαν να ακούσουν και να μιλήσουν για. Η επιλογή του σωστού θέμα είναι ζωτικής σημασίας να διατηρήσει τη συνομιλία ενδιαφέρουσα. Ένα σχετικό θέμα που το κορίτσι αρέσει να μιλάει ελεύθερα πρόκειται απαραίτητη για να ξεκινήσει η συζήτηση. Τα αρσενικά είναι συχνά εγωιστικά και περιμένουμε ότι τα κορίτσια θα πρέπει να κινεί τη συνομιλία. Τέτοιου είδους συμπεριφορά θα οδηγήσει μόνο σε μια αμήχανη σιωπή. Μιλώντας για ένα παιχνίδι μπέιζμπολ σίγουρα όχι το συμφέρον του κοριτσιού. Αυτά τα θέματα που συζητούνται συνήθως στους άνδρες δεν θα λειτουργήσει εδώ.
Τροφίμων συνταγές είναι ένα θέμα που πολλά κορίτσια θα ήθελαν να συζητήσουν. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη συνομιλία ρωτώντας για το αγαπημένο κουζίνα της, τα πιάτα της αρέσει να μαγειρεύει και ούτω καθεξής. Μιλώντας για αγαπημένες ταινίες ή τα χόμπι της είναι επίσης χρήσιμο να διατηρηθεί η συνομιλία. Μόλις αρχίζει η συνομιλία με κατάλληλο τρόπο, με το δικαίωμα θέμα, μπορείτε να περάσετε όμορφα τον χρόνο μιλώντας με τον άλλον. Συγχαίροντας το κορίτσι για το πρόσφατο επίτευγμα της, αν υπάρχει, μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για να ξεκινήσει η συζήτηση.
Έχουν αίσθηση του χιούμορ? Περιεκτική συνομιλία με μια μικρή χιούμορ σε αυτή θα την κρατήσει ασχολούνται τον περισσότερο χρόνο. Σοβαρή συζήτηση θα εντυπωσιάσει σίγουρα δεν το κορίτσι. Συζητώντας με τα τρέχοντα θέματα μπορούν να είναι ελαφρώς δυσβάσταχτο για το κορίτσι και μπορούν να βλάψουν ακόμη και τα συναισθήματά της, σε ορισμένες περιπτώσεις. Ένας εύκολος τρόπος να επικοινωνήσετε μαζί της είναι να γελάει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κρατάτε στο φλύαρος ανόητη ανέκδοτα. Αντί γέλιο, αυτή μπορεί να πάρει ενοχλημένος. Αφηγείται χιουμοριστικό περιστατικών θα βοηθήσει στη γαργάλημα αστείο οστά της. Για να διατηρηθεί η ροή συνομιλία ενδιαφέρον, μπορείτε να ραγίσει μια λογική αστείο που απολαμβάνει. Πνευματώδης παρατηρήσεις σχετικά με τα τρέχοντα ζητήματα μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο της συνομιλίας.
Να είναι ένας κύριος? Πώς αναμένετε την κοπέλα να συνεχιστεί η συζήτηση, εάν πρόκειται να φανώ αγενής. Πρέπει να έχετε ένα ορισμένο επίπεδο ευπρέπειας όταν μιλάμε για τα κορίτσια. Επιλέξτε τα λόγια σας με προσοχή, όπως λένε πολλά για σένα. Βεβαιωθείτε ότι τα λόγια σας δεν την προσβάλει. Λέγεται ότι η ευγένεια διαδραματίζει καίριο ρόλο στην επίλυση των προβλημάτων σκληρή. Τυπική ευγένεια είναι ένα πρέπει, ενώ αποτελεί μια συνομιλία με ένα κορίτσι. Μια ευγενική επικοινωνία είναι μια από τις πιο σημαντικές συμβουλές για να μιλάμε με τα κορίτσια. Μια ευγενική κουβέντα μπορεί να δημιουργήσει ένα θετικό αντίκτυπο στην κοπέλα. Μιλώντας αλαζονικά μπορεί να χαλάσει την εικόνα σας που μπορεί να οδηγήσει σε σιωπηλή στιγμές κατά τη διάρκεια της συνομιλίας. Συμπεριφέρεται σαν κύριος, ενώ μιλώντας είναι αυτό που κάθε κοπέλα περιμένει. Ευγενική γλώσσα μπορεί ακόμη και να ενεργήσει ως βοήθεια για να κερδίσει την καρδιά της.
Έχοντας γνώση σχετικά με ομιλητικός ορεκτικά με τα κορίτσια θα μπορούσε να σας δώσει την τόσο αναγκαία εμπιστοσύνη για να μιλήσω για τα κορίτσια. Μπορείτε επίσης να πάρετε κάποιες συμβουλές για το πώς να μιλήσουμε για τα κορίτσια από τους εμπειρογνώμονες να ακονίσουν τις δεξιότητες συνομιλίας σας.