Πώς να απαλλαγείτε από τσιμπούρια

Αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν για ένα τσίμπημα από τσιμπούρι είναι ότι μπορεί να προκαλέσει τα δυσάρεστα νόσου Lyme σε σκύλους, αλλά και στους ανθρώπους. Εκτός από αυτή τη νόσο, αναπλάσμωση, πιροπλάσμωση, monocytic ehrlichoisis, βραχώδης, εντόπισε πυρετό και σημειώστε συναφείς ασθένειες εξάνθημα και άλλες ασθένειες που μεταδίδονται από ένα τσιμπούρι. Πώς θα απαλλαγούμε από αυτά τα μικρά παράσιτα που απομυζούν αίμα και τη διαχείριση του πληθυσμού τους δεν είναι ένα δύσκολο έργο, όπως μπορεί να φανεί. Υπάρχουν δύο είδη κροτώνων? τσιμπούρια με μαλακό εξωτερικό κέλυφος και τα τσιμπούρια με σκληρό εξωτερικό περίβλημα. Το μαλακό εξωτερικό περίβλημα τσιμπούρια διαμονή σε ρωγμές και αποκαλύπτονται μόνο όταν στην αναζήτηση για το γεύμα. Το σκληρό κέλυφος αυτοί είναι οι λόγοι ανησυχίας, δεδομένου ότι αυτά τα τσιμπούρια κρατηθούν επισυνάπτεται υποδοχής τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Εκτός από τη σίτιση σε άλλα θηλαστικά, πουλιά, ερπετά και αμφίβια, αυτά τα παράσιτα συναντιέται κυρίως σε κατοικίδια ζώα και τους ανθρώπους. Αφού είχε μια σύντομη περιγραφή σχετικά με τα τσιμπούρια, ας κατέβει στην ενότητα για το πώς να απαλλαγούμε από τα τσιμπούρια;
Πώς να απαλλαγείτε από τσιμπούρια στην αυλή;? Τσιμπούρια δεν προτιμούν βραχυπρόθεσμα και κομμένα χόρτα, αλλά είναι οπαδός του χόρτων, θάμνων και ψηλά χόρτα. Ο λόγος για την τήρηση τους απέναντι ψηλά χόρτα είναι λόγω του γεγονότος ότι ανεβαίνουν πάνω τους και να περιμένουν να επιτεθούν τη λεία τους (κατά προτίμηση σε εσάς και τα κατοικίδια ζώα σας). Έτσι, διατηρώντας το τοπίο τακτοποιημένη και περιποιημένα είναι η πρώτη γραμμή άμυνας κατά της αύξησης του πληθυσμού σημειώστε και να απαλλαγούμε από αυτά την ίδια στιγμή. Ψεκασμός βασιλικός εγχυθεί το νερό είναι επίσης αποτελεσματικό για να απαλλαγούμε από τα τσιμπούρια στην αυλή. Για την προετοιμασία του μίγματος, τοποθετήστε ένα βασιλικό εργοστάσιο σε ένα βάζο με νερό και αφήστε το να καθίσει για περίπου δύο ώρες.
Πώς να απαλλαγείτε από τσιμπούρια στη Βουλή;? Κρατώντας τα κατοικίδια ζώα σας από την περιπλάνηση στην αυλή ή ξύλα μπορεί να είναι χρήσιμη για να απαλλαγούμε από τα τσιμπούρια στα σπίτια. Τα σκυλιά και οι γάτες είναι τα πιο κοινά οικοδεσπότες των κροτώνων, και έτσι είναι τα κύρια φορείς αυτών των εντόμων στα σπίτια και τελικά στους ανθρώπους. Έτσι, καλό είναι να ελέγχετε για τα τσιμπούρια κάθε φορά που τα κατοικίδια ζώα σας στο εσωτερικό επιστρέψουν, καθώς φοβούνται ότι θα μπορούσε να μεταφέρουν ορισμένα από αυτά τα παράσιτα. Μπορείτε να πάτε για βετεράνους έγκριση τσιμπούρι απωθητικό για τα κατοικίδια ζώα σας που θα σκοτώσει τα τσιμπούρια που έρχονται σε επαφή μαζί τους. Σημειώστε και περιλαίμια ψύλλων είναι επίσης διαθέσιμα για να απαλλαγούμε από τα τσιμπούρια από τα κατοικίδια ζώα. Εκτός από όλα αυτά τα μέτρα, δίνοντας ένα καλό μπάνιο για να τα κατοικίδια ζώα σας να αποδειχθεί πιο αποτελεσματική.
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τα παιδιά πηγαίνουν συχνά σε όλο το παιχνίδι σε ανοικτό χώρο σε ψηλά χόρτα, ξύλα και άλλα παρόμοια. Έτσι, είναι απαραίτητο να ελέγχετε πάνω μέρος της πλάτης των παιδιών σας, πίσω μέρος του λαιμού, πίσω από τα αυτιά και τα μαλλιά, για τα τσιμπούρια. Είναι επίσης καλό να συμβουλεύει τα παιδιά σας να αποφεύγουν να παίζουν σε περιοχές όπου υπάρχουν δυνατότητες εισβολής τσιμπούρι.
Φέρνοντας στο σπίτι μερικές κότες Γουινέα είναι επίσης μια αποτελεσματική μέθοδος για να απαλλαγούμε από τα τσιμπούρια στο σπίτι. Αυτές οι όρνιθες γνωστό ότι είναι καλή κυνηγούς τσιμπούρι, και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του πληθυσμού τσιμπούρι. Μη τοξικά φυτοφάρμακα είναι βιολογικά από τη φύση, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι σας για τα προβλήματα τσιμπούρι. Κενού σπίτι σας τακτικά και καθαρά ρούχα σας εάν υποψιάζεστε εισβολή τσιμπούρι. Χαλιά, έπιπλα και πράγματα που είναι ως επί το πλείστον χρησιμοποιούνται πρέπει να ψεκάζονται με μη τοξικό φυτοφάρμακο για να απαλλαγούμε από τα τσιμπούρια. Εάν, σε περίπτωση που δεν είστε ενήμεροι για το σωστό είδος των φυτοφαρμάκων για τα τσιμπούρια, τότε είναι σοφό να πάρετε τη βοήθεια των παρασίτων εμπειρογνώμονες ελέγχου.
Εάν οι κατάλληλες μεθόδους πρόληψης ακολούθησε ενάντια στην εισβολή τσιμπούρι στην πρώτη θέση, τότε το ζήτημα του πώς να απαλλαγούμε από τα τσιμπούρια, κρατήστε δεν έχει σημασία. Αν έχετε κήπο για να εργάζονται πάνω, τότε να είστε βέβαιος να φορέσει το φως και την πλήρη μανίκι ρούχα τη διάρκεια της εργασίας. Αφού τελειώσετε με την εργασία σας, ελέγξτε για τυχόν τσιμπούρια στα ρούχα σας και να παίρνουν στα χέρια τους χρησιμοποιώντας ένα τσιμπιδάκι. Μην πετάτε τους στον κάλαθο αχρήστων ή αλλού, αλλά να τα κάψει ή να την βυθίσετε τους σε ένα μπουκάλι αλκοόλ. Αποφύγετε την επαφή με τα τσιμπούρια με γυμνά χέρια, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μόλυνση. Οι παραπάνω τεχνικές που συνδυάζονται με την κατάλληλη υγιεινή, είναι ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγούμε από τα τσιμπούρια από το σπίτι σας και τα κοντινά περίχωρα.