Αφαίρεση παρακαμπτήριος Vinyl

Βινυλίου να πλαισιώσει είναι μια από τις ευρέως χρησιμοποιούμενο υλικό παρακαμπτήριος, το οποίο θεωρείται ότι είναι μακροχρόνια και συγκριτικά φθηνότερες. Αλλά αυτός ο τύπος να πλαισιώσει το σπίτι μπορεί να αναπτυχθεί ρωγμές ή να σπάνε κατά τη διάρκεια σκληρά κλίματα. Such κατεστραμμένα κομμάτια βινυλίου να πλαισιώσουν πρέπει να επιδιορθωθούν ή να αντικατασταθούν. Σε περίπτωση ανακαίνιση στο σπίτι, το σύνολο παρακαμπτήριος πρέπει να αφαιρεθεί. Κατάργηση πλαισιώσει βινύλιο είναι ένας πολύ εύκολος στόχος και μπορεί να γίνει με επιτυχία με τη βοήθεια ενός εργαλείου φερμουάρ. Αν έχετε αρκετό χρόνο, μπορείτε να αφαιρέσετε όλο το πλαισιώσει του ένα μικρό σπίτι μέσα σε προθεσμία δύο ημερών. Στην περίπτωση των μεγάλων σπιτιών, αυτή η εργασία μπορεί να παρέχεται στους επαγγελματίες που αναλαμβάνουν τις εργασίες αυτές στο ένα πιο γρήγορο τρόπο. Ωστόσο, οι μικρότεροι των καθηκόντων μπορεί να γίνει από τον ιδιοκτήτη σπιτιού ο ίδιος, με το κατάλληλο εργαλείο, λίγη κατανόηση της εργασίας, αρκετό χρόνο, και λίγη υπομονή.
Πώς να αφαιρέσει παρακαμπτήριος Vinyl;
Όπως και στην περίπτωση της εγκατάστασης του βινυλίου παρακαμπτήριος, αφαιρώντας πλαισιώσει βινύλιο, επίσης είναι πολύ εύκολη. Ίσως χρειαστεί να καταργήσετε παρακαμπτήριος βινυλίου, για να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει τα κατεστραμμένα αυτά, είτε για την ανακαίνιση του σπιτιού. Οι ακόλουθες είναι ορισμένες κατευθυντήριες γραμμές οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στο έργο της άρσης πλαισιώσουν βινυλίου, το οποίο μπορείτε να κάνετε μόνοι σας. ? Η πρώτη και κύρια πράγμα για την αφαίρεση πλαισιώσει βινύλιο είναι να αποκτήσει το κατάλληλο εργαλείο. Στην περίπτωση αυτή, το κατάλληλο εργαλείο είναι το εργαλείο φερμουάρ, χωρίς την οποία, είναι πολύ δύσκολο να αρθούν πλαισιώσει βινύλιο. Μπορεί επίσης να χρειαστείτε μια επίπεδη γραμμή για να αφαιρέσετε τα καρφιά που χρησιμοποιούνται για τον καθορισμό του πλαισιώσουν στον τοίχο. ? Τώρα, να προσδιορίσει τα πάνελ βινυλίου να πλαισιώσει θέλετε να καταργήσετε και το σήμα τους χρησιμοποιώντας ένα δείκτη. Θα πρέπει να ξεκινήσει με το κατώτερο άκρο του πίνακα πάνω από αυτό που σκοπεύετε να καταργήσετε. ? Τοποθετήστε το εργαλείο φερμουάρ και διαφάνεια υπό την κάτω άκρη του πλαισιώσει. Μόλις το κλείδωμα άκρη του εργαλείου παίρνει γαντζωμένη για να πλαισιώσουν, τραβήξτε τις πλαισιώσει απαλά. (Αν είναι δύσκολο να βάλετε το εργαλείο φερμουάρ, αναζητήστε ένα τμήμα της να πλαισιώσει το οποίο είναι χαλαρό, σε σύγκριση με άλλα μέρη. Αν δεν υπάρχει χαλαρή μέρος, τότε μπορείτε να μετακινηθείτε στο ανώτερο επίπεδο.) ? Η δράση αυτή θα ανοίξει το «κλείδωμα» μεταξύ των δύο παρακαμπτήριες - το κατεστραμμένο ένα και το ένα πάνω από αυτό. Δεδομένου ότι η ομάδα πάνω από το κατεστραμμένο το ένα γίνεται χαλαρά, θα μπορείτε να δείτε το στρίφωμα του τελευταίου, το οποίο επισυνάπτεται στον τοίχο με καρφιά. ? Πριν αφαιρέσετε το πλαισιώσουν βινυλίου (ζημιές), μπορείτε να σχεδιάσετε μια γραμμή κατά μήκος στρίφωμα του. Θα πρέπει να καθοριστεί η νέα ομάδα (σε αντικατάσταση του κατεστραμμένου ένα) κατά μήκος αυτής της γραμμής. ? Τώρα είναι η ώρα της να αποσύρει τον πλαισιώσουν βινύλιο, χρησιμοποιώντας μια επίπεδη γραμμή. Αφαιρέστε τα καρφιά που χρησιμοποιούνται για τη στερέωση του πίνακα στον τοίχο. ? Απομάκρυνση των καρφιών θα χαλαρώσει η ειδική ομάδα, η οποία πρέπει να κατεδαφιστεί απαλά για να το ξεκλείδωτη από εκείνη που βρίσκεται κάτω από αυτό. ? Αυτή είναι η διαδικασία για την αφαίρεση πλαισιώσουν βινυλίου για την επιδιόρθωση πλαισιώσουν βινυλίου ή αντικατάσταση παλαιών και των κατεστραμμένων πάνελ. Στην περίπτωση της αντικατάστασης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε νέων παρακαμπτηρίων βινυλίου στη θέση του αφαίρεσε ένα. Ωστόσο, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ξανά τα αφαιρούμενα πάνελ βινυλίου να πλαισιώσει, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί κατά την αφαίρεση τους. Παλιά παρακαμπτηρίων βινύλιο μπορεί να σπάσει εύκολα και πρέπει να ληφθεί μέριμνα ώστε να χρησιμοποιείται μόνο ένα εργαλείο φερμουάρ για την αφαίρεση παρακαμπτηρίων βινύλιο.
Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι συγκεχυμένοι για το πώς να αφαιρέσει πλαισιώσουν βινυλίου και πώς να αντικαταστήσετε τον πλαισιώσει βινύλιο. Μερικοί άνθρωποι προσέγγιση των επαγγελματιών και να πληρώσει ένα βαρύ ποσό για ένα τέτοιο απλό έργο. Μπορείτε να το κάνετε για τον εαυτό σας και να αποθηκεύσετε τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας.