Αφαίρεση ακρυλικά νύχια

Μακριά, καρφιά καλλίγραμμη σε αυτές τις όμορφες μακριά δάχτυλα είναι η επιθυμία του κάθε κοριτσιού. Ωστόσο, δεν μπορεί κάθε ένας είναι τόσο τυχεροί. Με καθημερινές δουλειές στο σπίτι και τα δάχτυλα συνεχώς πληκτρολογώντας στο πληκτρολόγιο ή το ποντίκι βραδύ βάδισμα να κάνετε κλικ στο σωστό σύνδεσμο στην οθόνη του υπολογιστή, εύθραυστα νύχια είναι ένα κοινό πρόβλημα. Μανικιούρ βοηθά σίγουρα ένα να έχετε όμορφα χέρια. Αλλά τι γίνεται με τα μακριά νύχια; Λοιπόν κορίτσια, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πια. Με ακρυλικά νύχια και τα νύχια gel εκεί έξω, μπορείτε να έχετε τα νύχια του επιθυμητού μήκους με μία μόνο επίσκεψη στο κομμωτήριο. Δεδομένου ότι, ακρυλικά νύχια έχουν κάνει το γύρο του κόσμου της μόδας για αρκετά κάποτε, σχεδόν όλα τα ινστιτούτα αισθητικής έχουν τεχνικών που εκπαιδεύτηκαν κατά την εφαρμογή αυτών τεχνητά νύχια. Αλλά τι γίνεται σχετικά με την αφαίρεση ακρυλικά νύχια; Καλά οι επιλογές της τέχνης νυχιών με αυτά τα τεχνητά νύχια καθιστά απολύτως επιτακτική ανάγκη να πάρει ακρυλικά νύχια επισυνάπτονται από τους επαγγελματίες. Ωστόσο, όσον αφορά την άρση ακρυλικά νύχια εκφράζει την ανησυχία της, το ένα μπορεί σίγουρα να το κάνουμε αυτό στο σπίτι. Διαβάστε περισσότερα για ακρυλικά νύχια εναντίον γέλη καρφιά.
Διαδικασία άρσης των ακρυλικά νύχια
Καλά αναρωτιούνται πώς να αφαιρέσει ακρυλικά νύχια; Εδώ είναι ένας εύκολος τρόπος για την απομάκρυνση ακρυλικών νυχιών που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας στο σπίτι. Για τη διαδικασία κάποιος θα απαιτούν τα εξής:? Καθαρής ακετόνης? Γυάλινο μπολ? Νυχοκόπτης? Nail αρχείο? Νυχιών buffer? Βαζελίνη? Αποβλήτων εφημερίδα ή πλαστικό φύλλο? Ελαιόλαδο ή μια ισχυρή ενυδατική κρέμα χεριών ή κρέμα χεριών? Διαδικασίας
Βρείτε ένα κατάλληλο χώρο εργασίας, όπως ένα τραπέζι κουζίνας, όπου θα έχετε πολύ χώρο και μια ισχυρή υποστήριξη για να ξεκουραστούν τα χέρια σας. Απλώστε ένα ζευγάρι των φύλλων της εφημερίδας στο τραπέζι ή καλύψτε την περιοχή με ένα πλαστικό φύλλο για να σώσει τον πίνακα από την υπερχείλιση ακετόνη. Clip νύχια σας όσο το δυνατόν συντομότερη. Φάκελος κάθε τζελ ή τελικής στρώσης ακρυλικά νύχια, χρησιμοποιώντας το ταξινομητής.
Χύστε καθαρής ακετόνης στο γυάλινο μπολ. Εφαρμόστε μερικές βαζελίνη για τα δάχτυλά σας, αποφεύγοντας τα νύχια. Τώρα βυθίστε τα δάχτυλά σας μέσα στο μπολ. Βεβαιωθείτε ότι τα καρφιά εντελώς βουτηγμένα στο μπολ. Αφήστε τα δάχτυλά σας βουτηγμένα σε ακετόνη για 15 έως 20 λεπτά. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την απομάκρυνση ακρυλικών νυχιών, καθώς η ακετόνη έργα στην κόλλα καρφί που χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή ακρυλικά νύχια. Το πετρέλαιο ζελέ που εφαρμόζονται στα δάχτυλά σας εμποδίζει το δέρμα από το να στεγνώσει λόγω της ακετόνης.
Πάρτε τα δάχτυλά σας από τώρα και να προσπαθήσουμε να ξεφλουδίζετε τα ακρυλικά νύχια απαλά μακριά. Σε περίπτωση, τα καρφιά δεν βγει εύκολα, μουλιάστε τα χέρια σας σε ακετόνη για άλλα 5 έως 10 λεπτά. Ποτέ μην πιέζετε για να πάρει το ακρυλικά νύχια μακριά φυσικά νύχια σας. Στην περίπτωση που, κάποια ποσότητα της κόλλας καρφί εξακολουθεί να είναι αριστερά στα νύχια σας, αφαιρέστε αυτό χρησιμοποιώντας buffer νυχιών. Χρησιμοποιήστε ένα απαλό άγγιγμα του ρυθμιστικού καρφί να αποτρέψει τα νύχια σας από το να καταστραφεί.
Αφού πήρε τα καρφιά τεχνητά από τα δάχτυλά σας, να πλένετε τα χέρια σας σωστά με νερό για να αφαιρέσετε το παραμικρό ίχνος ακετόνης και βαζελίνη. Τώρα εφαρμόζει γενναιόδωρη ποσότητα ελαιόλαδου ή κρέμα χεριών και το μασάζ στα χέρια σας για να αντισταθμίσει την ενυδατική κρέμα που τα χέρια σας πρέπει να έχει χάσει λόγω της επίπτωσης της ακετόνης.
Εναλλακτικά, αντί της εμβάπτισης τα δάχτυλά σας σε ακετόνη, μπορείτε να πάρετε το βαμβάκι δέκα βουτηγμένα καλά σε καθαρή ακετόνη και μία θέση σε κάθε νύχι. Για την διεξαγωγή τους στη θέση του, τυλίξτε κάθε άκρη δακτύλου με μπάλες για το βαμβάκι επί νύχια, σφιχτά με αλουμινόχαρτο αναδιπλώνεται και αφήστε το για 20 λεπτά. Εκτός από αυτό το βήμα, ακολουθεί την προηγούμενη μέθοδο των ακρυλικών νυχιών αφαίρεσης όπως είναι.
Διαβάστε περισσότερα σχετικές πληροφορίες όσον αφορά:? Νυχιών? Ακρυλικό Nail Tips? Ακρυλικό Nail Care Προϊόντα? Η όμορφη ακρυλική σχέδια νυχιών πραγματικά να φοράει αυτά τα τεχνητά νύχια αξίζει τον κόπο. Ωστόσο, προκειμένου να διατηρήσει τα βλέμματα, κάποιος πρέπει να αναλάβει κατάλληλη ακρυλικό φροντίδα των νυχιών. Ωστόσο, τώρα που ξέρεις τη σωστή μέθοδο για την απομάκρυνση ακρυλικά νύχια στο σπίτι, το άγχος αν θα είναι σε θέση να επισκεφθείτε το κομμωτήριο για να πάρει εκείνα τα τεχνητά νύχια μακριά, δεν θα πρέπει να σας κρατήσει πίσω από την εφαρμογή, ακρυλικά νύχια.