Συμβουλές για να σώσει έναν γάμο από το διαζύγιο

Στην αρχή όλη την αγάπη της. Ωστόσο, δεδομένου ότι παίρνουν κυλάει ο καιρός και οι άνθρωποι που αλιεύονται στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων για την οικογένεια, ειδύλλιο παίρνει ένα πίσω κάθισμα. Όλα τα προβλήματα προσαρμογής και επιφανειακών συμβιβασμό στο γάμο. Υπό την πίεση της δουλειάς και το σπίτι, τα ζευγάρια συχνά αποτυγχάνουν να επικοινωνούν σωστά με το άλλο. Αυτό είναι όπου αρχίζουν να παρασύρουν χώρια, που συχνά κάνει τους ανθρώπους να θεωρούν το διαζύγιο. Ωστόσο, ο διαχωρισμός από το σύζυγο κάποιου είναι μια τραυματική εμπειρία και τα περισσότερα ζευγάρια αναζητούν συμβουλές για να σώσει έναν γάμο από το διαζύγιο.
Συμβουλές για να σώσει έναν γάμο
Εδώ είναι μερικά μέτρα που θα είναι χρήσιμο για σας να αντιμετωπίσει προβλήματα στο γάμο τους και την εξοικονόμηση του γάμου σας από το διαζύγιο:
Επικοινωνήστε - μιλήσουμε και να ακούσουμε: Η σωστή επικοινωνία είναι μια από τις πιο σημαντικές συμβουλές για να σώσει έναν γάμο από το διαζύγιο. Τα περισσότερα από τα προβλήματα στο γάμο προκύπτουν επειδή ο / η σύζυγος δεν καταλαβαίνει τι άλλο θέλει. Υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να φανταστείτε το σύζυγό σας να καταλάβει χωρίς σας που παραπέμπουν. Σε άλλους χρόνους που μπορεί να μην έχουν ακούσει αυτά που είπατε. Πες του ό, τι θέλετε. Σε αγαπάει. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, θα μπορούσε να ενεργήσει πεισματάρης. Αιτιολογία έξω μαζί του. Ένα στέκεται μια καλύτερη ευκαιρία να μιλάει έξω με τη σύντροφό του και όχι μούτρα στη σιωπή.
Αντιμετώπιση των προβλημάτων Pro-ενεργά: Κάποια προβλήματα μπορεί να είναι τόσο μικρά όσο να πάρει το παιδί από το σχολείο, ή πιο σοβαρά θέματα που σχετίζονται με τη διαχείριση των οικονομικών της οικογένειας. Κάτσε κάτω και να αναλύσουμε το πρόβλημα. Συζήτηση για πόσο χρόνο και την ενέργεια κάθε δυνατότητα επένδυσης σε αναλαμβάνει τις ευθύνες της οικογένειας, και να συντάξει ένα σχέδιο πώς να ικανοποιήσει αυτές τις ανάγκες.
Δράσεις μιλάει πιο δυνατά από τα λόγια: Είναι σημαντικό να ακούσουμε σύζυγο του. Ωστόσο, μην απλά ακούστε και να κάθεται πάνω του. Μόλις έχετε κατανοήσει / το πρόβλημα του, να δούμε τι μέτρα μπορούν να ληφθούν για την επίλυση της σύγκρουσης. Αυτό θα αντικατοπτρίζει την αγάπη του ατόμου για το / τη σύντροφό του της, η οποία αποτελεί βασικό συστατικό για μια υγιή σχέση, πόσο μάλλον του γάμου. Αυτή η στάση μπορεί να σώσει σίγουρα γάμου.
Περνούν το χρόνο τους μεταξύ τους: Η πίεση του να πληρούν τις απαιτήσεις της σταδιοδρομίας και τη διασφάλιση της χρηματοοικονομικής ασφάλειας για την οικογένεια αφήνει ένα με πολύ λίγο χρόνο για του / της συζύγου. Έλλειψη χρόνου είναι μια από τις πιο κοινές αιτίες και τους λόγους για το διαζύγιο. Κάποιος πρέπει να κάνει μια συνειδητή προσπάθεια να περάσουν λίγο χρόνο με / συνεργάτη του. Ακόμα και όταν επιθυμείτε να χαλαρώσετε, να κάθεται ή ξαπλώνει δίπλα του ή να του ζητήσω να καθίσει μαζί σας. Συζητήστε μαζί του κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ρώτα τον απλά ερωτήματα, όπως αυτό που συνέβη στο γραφείο του εκείνη την ημέρα. Μπορεί να είναι απρόθυμοι και υπεροπτική. Ωστόσο, αν συνεχιστεί, είναι βέβαιο ότι θα έρθουν κοντά.
Ζωηρεύω Έγγαμος τη ζωή σας: Τα περισσότερα ζευγάρια δεν το συνειδητοποιούν, αλλά η έλλειψη ενθουσιασμού είναι ένα από τα μείζονα ζητήματα ως προς το γιατί οι γάμοι αποτυγχάνουν. Σκεφτείτε τα πράγματα που κάνατε μαζί τα πρώτα χρόνια του γάμου ή ενώ είστε ημερομηνία. Ανάκληση κάθε συμφέροντα άλλων. Βγες έξω για μια σύντομη διακοπές μαζί. Τι θα γίνει με την έξοδο σε μια ημερομηνία μαζί; Πάρτε εισιτήρια για μπέιζμπολ της σεζόν αγώνα ή να πάτε για ψώνια ή για την όπερα, ανάλογα με συμπαθεί της συζύγου σας. Προσθέτουν ότι ενθουσιασμό του έγγαμου βίου σας. Πολλά ζευγάρια έχουν συνειδητοποιήσει πόσο φέρνει τον ενθουσιασμό στις ζωές τους έχουν βοηθήσει να δει ο ένας τον άλλο με ανανεωμένο ενδιαφέρον.
Ζητήστε Βοήθεια: Όταν ο γάμος του ατόμου διέρχεται μια δύσκολη περίοδο, θα υπήρχε ένας λαός πολύ με όλα τα είδη των συμβουλών σχέσης. Ενώ πολλοί από αυτούς θα ήταν χρήσιμη, είναι για κάποιον να αποφασίσει ποια βρίσκεται προς το καλύτερο συμφέρον του γάμου του. Να μη την εξαρτά από ό, τι οικογένεια και οι φίλοι έχουν να πουν. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες, οι οποίοι λόγω προσωπικών συμφερόντων, μπορούν να δώσουν λάθος συμβουλές σχετικά με το σκοπό. Μάθετε για τον εντοπισμό και άτομα που έρχονται. Μια καλύτερη επιλογή από το να ζητήσουν συμβουλές από την οικογένεια και τους φίλους είναι να πάει για παροχή συμβουλών γάμου. Αυτά είναι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες που είναι σε θέση να βλέπουν τα προβλήματα με αντικειμενικό τρόπο και να παρέχει χρήσιμες προτάσεις. Για αυτο-βοήθεια, ανατρέξτε στα βιβλία για το γάμο και το διαζύγιο. Το Διαδίκτυο είναι επίσης γεμάτο από πληροφορίες που μπορεί να σώσει το γάμο σας.
Να έχετε υπομονή: Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι τα προβλήματα στο γάμο δεν οφείλονταν σε μια νύχτα. Ως εκ τούτου, περιμένοντας να φύγουν γρήγορα είναι λάθος. Η υπομονή είναι μια από τις πολύ σημαντικές συμβουλές για να σώσει έναν γάμο από το διαζύγιο. Όταν ένα ζευγάρι θεωρεί διαζύγιο, δείχνει ότι σημαντικές ζημιές έχει γίνει για τη σχέση τους. Κανείς δεν μπορεί να είναι έτοιμη να συνεργαστεί στο πλαίσιο των προσπαθειών που θα μπορούσε να σώσει το γάμο. Στο σενάριο αυτό, είναι σημαντικό να δοθεί σύντροφο του κάποιο χρονικό διάστημα. Εμφάνιση απογοήτευσης ή δυσαρέσκειας προς την σύντροφο του μπορεί να κάνει τα πράγματα χειρότερα.
Οι περισσότεροι από τους γάμους υποφέρουν λόγω της παρεξήγησης μεταξύ των ζευγαριών. Το χαρακτηριστικό στηρίζεται η τις άκρες για να σώσει έναν γάμο από διαζύγιο είναι μια αλλαγή στη στάση του ζευγαριού. Souring μιας σχέσης μπορεί να καταστήσει τη συμφιλίωση δύσκολη. Ωστόσο, ξεχνάμε όλα τα πικρία που μπορεί να έχουν καλλιεργήσει επάνω μεταξύ των δυο σας. Ανάκληση η αγάπη για τον άλλον και να αρχίσει εκ νέου.