Πώς να αφαιρέσει το ωίδιο

Αν θα δει έναν μύκητα λοίμωξη των φυτών, είναι πιθανότατα η ωίδιο που επηρεάζει τη μονάδα. Το ωίδιο που επηρεάζει τα φυτά είναι πιο συγκεκριμένα ζητήσει από ωίδιο και υπάρχει ένας άλλος τύπος ωιδίου που επηρεάζει τα φυτά και άλλα οργανικά υλικά, που είναι η προίκα ωίδιο. Αλλά το ωίδιο δεν επηρεάζει μόνο τα φυτά. Επηρεάζει άλλα οργανικά υλικά, όπως χαλιά ύφασμα, και τα ρούχα, και είναι συχνό φαινόμενο σε τόπους που έχουν σημαντικές περιεκτικότητα σε υγρασία. Έτσι, οι επιφάνειες όπως πλακάκια μπάνιου, οροφές, τους τοίχους ντους και άλλα μέρη εύκολα επίθεση από το ωίδιο. Ως αποτέλεσμα του ωιδίου, θα μπορούσαν να υπάρξουν χρώση σε αυτές τις επιφάνειες.
Εάν καθόλου έχετε κάποιο πρόβλημα υγρασίας διαχείρισης στο μπάνιο σας ή άλλων τομέων που αναφέρονται, και έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη του ωιδίου, τα ακόλουθα βήματα μπορεί να σας πει πώς να αφαιρέσει το ωίδιο.
Πώς να αφαιρέσει τους λεκέδες ωίδιο;
Κατάργηση ωίδιο λεκέδες από πλακάκια? Μην αφήνετε τα δυσάρεστα ωίδιο χαλάσει την εμπειρία το μπάνιο σας. Μπορείτε σίγουρα να απαλλαγούμε από λεκέδες ωιδίου. Έτσι για να αρχίσει με, ψεκάστε την περιοχή με ένα καθαρότερο κεραμίδι και τρίψτε καθαρίστε τα πλακάκια όσο το δυνατόν περισσότερο, χρησιμοποιώντας σκληρή-πινέλο και την οδοντόβουρτσα. Για τις επίμονες ωίδιο, σπρέι σε διάλυμα εμπορικής χλωρίνης και νερού - (1 χλωρίνη μέρος και 10 μέρη νερού) για καλύτερα αποτελέσματα. Τώρα αφήστε τα πλακίδια ως έχουν και να δώσουν την ευκαιρία να μπορεί η χλωρίνη να δείξει τα αποτελέσματά της. Στη συνέχεια, τελικά, ξεπλύνετε με νερό.
Χαλιά είναι μια σημαντική επιφάνεια που καλύπτει το ωίδιο. Τόσο εδώ είναι πώς μπορείτε να πάρετε το ωίδιο λεκέ δωρεάν χαλιά.
Κατάργηση ωίδιο λεκέδες από Carpet? Λεκέδες ωίδιο μπορεί πραγματικά να κάνει το χαλί σας κακή εμφάνιση. Πλέον, είναι θέμα υγείας, καθώς, τόσο το ωίδιο αφαίρεση λεκέδων από τα χαλιά είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Για αυτό θα πρέπει πρώτα κενό στην περιοχή με ένα υγρό ή ξηρό κενό κατάστημα, να εξάγει και να πιπιλίζουν την περιεκτικότητα σε νερό από το χαλί. Αποκτήστε το χαλί απαλλαγούμε από μέγιστη υγρασία δυνατό. Στη συνέχεια, αφού έχουν διασφαλίσει ότι η περιοχή απαλλαγμένο από υγρασία, το λεκέ με μια καθαρή λευκή πετσέτα. Στη συνέχεια, εκθέτει την περιοχή για να απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων, η οποία θα ενεργεί ως πράκτορας τρίψιμο όταν καθαρίζετε την περιοχή. Στη συνέχεια μπορείτε να συγχέουμε μια λύση, ένα φλιτζάνι υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων σαφείς και μια-δυο φλιτζάνια νερό και, στη συνέχεια, καθαρίστε την περιοχή με το ίδιο διάλυμα σε μια καθαρή λευκή πετσέτα. Επίσης θυμηθείτε να μην χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ υγρού, καθώς και, γιατί τότε, θα προσθέσει η περιεκτικότητα σε υγρασία και θα ενθαρρύνει και πάλι το ωίδιο. Και πάλι, η χρήση υγρής στεγνό, κενό κατάστημα για να απορροφήσει την επιπλέον υγρασία από το διάλυμα καθαρισμού. Αυτό θα βοηθήσει επίσης το χαλί να απαλλαγούμε από το απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων. Τι μπορείτε να κάνετε είναι ψεκασμός μια ελαφριά ομίχλη από ένα φλιτζάνι νερό ένα τέταρτο αμμωνία κύπελλο στον τάπητα.
Τώρα, τα ρούχα, αποτελούν σημαντικό κομμάτι των θυμάτων της μάστιγας ωίδιο. Τόσο πώς λεκέδες ωίδιο από τα ρούχα; Εδώ ισχύει η απάντηση στο ερώτημα.
Κατάργηση ωίδιο λεκέδες από τα ρούχα? Για να αρχίσει, να εκθέτουν το ωίδιο επηρεάζεται ρούχα σε υπαίθριους χώρους και βούρτσα από το να χάσει την ανάπτυξη μούχλας, εάν υπάρχουν. Αφήστε το ύφασμα να στεγνώσει στον ήλιο, καθώς ο ήλιος θα σκότωνε το ωίδιο. Τώρα, πριν να απολαύσετε ό, τι λεκέδες έχουν απομείνει, σε κρύο νερό και μετά με ένα απορρυπαντικό πλένουμε με ζεστό νερό. Και πάλι, τα ξηρά στον ήλιο. Αν οι λεκέδες δεν είναι να εγκαταλείψουμε, χρησιμοποιήστε αραιωμένο λευκαντικό χλωρίου με το χλώριο και το νερό σε αναλογία 2:1. Αφήστε το για 10 λεπτά και μετά ξεπλύνετε. Και πάλι, ξεπλύνετε και στεγνώστε τα ρούχα στο φως του ήλιου.
Εδώ ήταν μια σύντομη περιγραφή του πώς να αφαιρέσει το ωίδιο από διαφορετικά υλικά και επιφάνειες. Αν αυτά τα πράγματα δεν λειτουργούν και θα πρέπει να ζητήσουν επαγγελματική βοήθεια, να είστε απολύτως σίγουροι για το μύκητα είναι μια φόρμα ή το ωίδιο. Έτσι, για αυτό, θα πρέπει να γνωρίζουν το καλούπι σύγκριση ωίδιο vs. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα υγρασία επιρρεπείς και μπορεί επιφάνειες είναι στεγνές όσο το δυνατόν περισσότερο και να πω αντίο στο ωίδιο!