Hair Care για σγουρά μαλλιά

Εμφανίζεται συχνά συγχαρητήρια για σγουρά μαλλιά σας. Τις περισσότερες φορές, νιώθεις περήφανος για το στέμμα στο κεφάλι σου. Ακόμα, ξέρετε την αλήθεια ότι η φροντίδα μαλλιών για σγουρά μαλλιά, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Εάν βρέχει, τα μαλλιά σας γίνεται κατσαρός? Εάν είναι ζεστό, τα μαλλιά σας γίνεται ξηρό? Και θυελλώδεις συνθήκες, τα μαλλιά σου χάνει όλη τη γοητεία του και παίρνει εντελώς εκτός ελέγχου. Δεν υπάρχει αμφιβολία, είναι δύσκολο να φροντίσει για σγουρά μαλλιά, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικοί τρόποι που μπορούν να σας βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό. Ας μάθουμε πώς να φροντίσει για σγουρά μαλλιά.
Πώς να Φροντίδα για σγουρά μαλλιά;
Κουρέματα: Μαλλιά φροντίδα για σγουρά μαλλιά ξεκινά με ένα κατάλληλο κούρεμα. Πρέπει μήκος να σταθμίσει τα βαρέα στο κάτω μέρος. Δεν πρέπει ποτέ να κόψετε τα μαλλιά σας πολύ σύντομη. Προσπαθήστε να το κρατήσει τουλάχιστον μέχρι τους ώμους σας, με τα στρώματα κομμένο σε μετριάσει μερικά από το πλήρωμα. Ποτέ δεν πάμε για ένα αμβλύ κούρεμα, θα αυξήσει μόνο το πλήρωμα στο κάτω μέρος. Πηγαίνετε για μια τρίχα κοπής τεχνική που ονομάζεται twist-κοπής για τα μαλλιά σας, καθώς θεωρείται ότι είναι το καλύτερο για σγουρά μαλλιά.
Hair Care Products: Δεν πρέπει ποτέ να το πλένετε ή σαμπουάν μαλλιών σας καθημερινά. Αυτό θα λειτουργήσει μόνο για την περαιτέρω στερεύει τα μαλλιά σας. Στο μέγιστο, μπορείτε να πλένετε τα μαλλιά σας δύο φορές την εβδομάδα. Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο σαμπουάν, ειδικά σήμαινε για σγουρά μαλλιά. Όπως τα μαλλιά σας τις ανάγκες σε νερό, εφαρμόστε ένα βαρύ conditioner κάθε φορά που πλένετε. Χρησιμοποιήστε μια βαθιά conditioner, μία φορά την εβδομάδα. Αποφύγετε ή περικόπτεται η χρήση του τζελ styling των μαλλιών και μους. Η χρήση τους ανάγκες συχνό πλύσιμο των μαλλιών σας, η οποία απλά δεν μπορούν να αντέξουν. Η αγορά είναι πλημμυρισμένη με τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών για σγουρά μαλλιά, ειδικά σήμαινε για βαθιά κλιματισμού και ενυδάτωση. Αναζήτηση και να εγκατασταθούν κάτω με τίποτα, αλλά τα καλύτερα προϊόντα μαλλιών για σγουρά μαλλιά.
Hair Oil: Τα κύρια προβλήματα που συνδέονται με σγουρά μαλλιά είναι frizziness και ξηρότητα. Αυτό συμβαίνει διότι, το δέρμα της κεφαλής δεν είναι σε θέση να παράγει αρκετό πετρέλαιο για να κρατήσει σγουρά μαλλιά σας κλιματισμό. Θα χρειαστεί να παράσχει από το εξωτερικό. Αυτό θα βοηθήσει τα μαλλιά σας να κρατήσει την υγρασία μέσα σε αυτήν. Οι καρύδας, jojoba, το ελαιόλαδο και τη μουστάρδα έλαια πιστεύεται ότι είναι η πλέον κατάλληλη για ξηρά, σγουρά μαλλιά. Επιλέξτε μία ανάλογα με την άνεσή σας. Μασάζ μαλλιά σας ξεκινώντας από τις ρίζες, μέχρι το τέλος. Κάν 'το μία φορά κάθε τρεις ημέρες, ειδικά σε μια ώρα ή έτσι, πριν το πλύσιμο των μαλλιών σας. Το μασάζ θα είναι τέλεια, αν γίνει πριν από το βραδινό ύπνο.
Hair Care Συμβουλές για σγουρά μαλλιά? Τρίβετε Ποτέ μην σγουρά μαλλιά με πετσέτα, όταν είναι βρεγμένο. Έχει ως αποτέλεσμα τον διαχωρισμό των άκρων. ? Αποφύγετε στέγνωμα των μαλλιών σας. Στεγνώνει περαιτέρω την τρίχα επάνω. ? Ενισχύστε τις μπούκλες με τη βοήθεια μια κρέμα styling μπούκλα. Τρίψτε στα μαλλιά σας και αφήστε το να στεγνώσει με τον αέρα. ? Χρησιμοποιήστε τα μαλλιά του ορού styling για την άρση των frizziness. Πάρτε μερικές σταγόνες του στην παλάμη σας και τρίψτε την σε στεγνό και κατσαρός μαλλιά σας. ? Ποτέ μην ξεκινήσετε με μια λεπτή οδοντωτή βούρτσα για χτένισμα των μαλλιών σας. Διαχωριστούν τα μαλλιά με τα δάχτυλά σας πρώτα, και στη συνέχεια βούρτσα με ευρύ-οδοντωτή χτένα. ? Μείνετε μακριά από ακραίες θερμοκρασίες και ισχυρούς ανέμους. Αν πρέπει να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση, είτε σιρίτια τμήματα των μαλλιών σας ή pin τους μέχρι τον αυχένα του κεφαλιού σας. Ανοίξτε τους, όταν φτάσετε στον προορισμό σας. Αυτό θα σας δώσει σγουρά, αλλά μη κατσαρός μαλλιά. ? Τα μαλλιά σου απορροφά συχνά βρωμιά και τη ρύπανση. Είναι πολύ βασικό να αποτοξινώσει τουλάχιστον μία φορά σε δεκαπέντε ημέρες. Αυτό θα κρατήσει τα μαλλιά σας υγιή και ισχυρή για πολύ. ? Προσπαθήστε να κρατήσετε τα μαλλιά σας καλά-λαδωμένη, όταν είστε στο σπίτι. Αυτό θα κάνει μια τεράστια διαφορά στη διατήρηση μαλλιά σας ενυδατωμένο. ? Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο σπιτικό κλιματιστικά επίσης. Εφαρμόστε ασπράδι αυγού ή το πηγμένο γάλα για τα μαλλιά σας, μία ώρα πριν το πλύσιμο. ? Έτσι, βλέπετε, την περιποίηση των μαλλιών για σγουρά μαλλιά, δεν χρειάζεται τίποτα από αυτόν τον κόσμο. Το μόνο που χρειάζεται να είναι λίγο προσεκτικός στην επιλογή κούρεμα σας, τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών και τους τρόπους για να κρατήσει σγουρά μαλλιά σας καλά υγρανθεί. Διαβάστε περισσότερα για:? Πώς να κόψει Σγουρά Μαλλιά? Κούρεμα Ιδέες για σγουρά μαλλιά? Είστε ήδη προικισμένος με μεγάλη και υπέροχα μαλλιά, και μετά από τις προαναφερθείσες συμβουλές για την περιποίηση των μαλλιών για σγουρά μαλλιά θα ενισχύσει σίγουρα την ομορφιά σας περαιτέρω.