Τα κυριότερα σημεία για τα καστανά μαλλιά

Καστανά μαλλιά είναι ένα ομορφιά από μόνη της. Προκειμένου να ενισχυθεί και να τονίσει το βλέμμα του περισσότερο, οι άνθρωποι γενικά τα μαλλιά τονίζει γίνει. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω, καφέ χρώμα, ειδικά όταν πρόκειται για καφέ χρώμα των μαλλιών, δεν μπορεί να ξεχωρίσει ως ένα χρώμα καθώς υπάρχουν πολλές αποχρώσεις του καφέ. Ίδιο τρόπο, ο καθένας που έχει καστανά μαλλιά μπορεί να μην έχουν την ίδια απόχρωση του καφέ. Ως εκ τούτου, ανάλογα με την απόχρωση των μαλλιών, κατάλληλο κυριώτερα σημεία για καστανά μαλλιά, πρέπει να επιλεγεί. Διαβάστε περισσότερα για τις ιδέες χρώμα μαλλιών.
Ακολουθεί μια λίστα με καφέ αποχρώσεις μαλλιά και τα κυριότερα σημεία που θα τους ταιριάζει.
Deepest Μελαχρινή και σκούρο καφέ - Αυτά τα δύο είναι πιο σκοτεινές όλων των καφέ αποχρώσεις, αν και σκούρο καφέ μπορεί να παρατηρηθεί σημαντικά, βαθιά καστανή μοιάζει με μαύρο από απόσταση. Υπογραμμίζει ότι θα ταιριάζει αυτό το σκιά καφέ είναι χαλκός, καφέ και πλούσιες σοκολάτα. Αν θέλετε κάτι πιο φωτεινό, μπορείτε να πάτε για το μέλι ξανθό ανταύγειες.
Σοκολάτα Brown - Μπορείτε να έχετε το φωτεινό χρυσό αναδεικνύει ή φωτεινές πυρόξανθα τονίζει γι 'αυτό το σκιά καφέ μαλλιά, αν θέλετε μια funky εμφάνιση. Για την αξιοπρεπή τονίζει πάνω από σοκολατί χρώμα των μαλλιών, θα μπορούσατε να πάτε για τη σκοτεινή χρυσή ξανθά τονίζει.
Chestnut Brown - Η πιο κατάλληλη υπογραμμίσει, για καστανό χρώμα των μαλλιών θα είναι ραβδώσεις των πλούσιων ροδίσει. Μπορείτε να φορέσετε αυτό το βλέμμα άνετα σε ένα πάρτυ ή σε μια συνάντηση, δεδομένου ότι φαίνεται funky, καθώς και αξιοπρεπείς. Χρυσό ξανθά τονίζει κάνουν το τέλειο «προβολή» παράγοντα για τα μαλλιά κάστανου.
Medium Brown - Αν έχετε μεσαίου καφέ χρώμα των μαλλιών, φράουλα ξανθά τονίζει τεθεί υπό αξιοπρεπείς επιλογή τονίζοντας ότι τέφρα ξανθά ραβδώσεις θα σας δώσει την funky εμφάνιση που θα ταιριάζουν σε ένα κόμμα νύχτα πολύ καλά. Σύμφωνα με το βαθμό της τζαζ εμφάνιση που θέλετε, μπορείτε να κάνετε το χρώμα μικρότερες ή μεγαλύτερες ραβδώσεις.
Golden Brown - Golden φράουλα ξανθά υπογραμμίζει θα είναι μια μεγάλη επιλογή για χρυσοκάστανο χρώμα μαλλιών. Φως πυρόξανθα και ελαφριά χρυσή ξανθό αναδεικνύει το μίγμα καλά με χρυσή καφέ μαλλιά, κάνουν να μοιάζουν πολύ φυσικό.
Auburn Καφέ - κόκκινο χαλκού και το κόκκινο της φωτιάς τονίζει δώσει ένα φλογερό δείτε πυρόξανθα καστανά μαλλιά σας. Ανάλογα με τη σκιά του Auburn θα μπορούσε να εντείνει την ερυθρότητα. κόκκινο χαλκό θα αναζητήσει αξιοπρεπή λαμβάνοντας υπόψη ότι το κόκκινο της φωτιάς είναι ένα σύνολο χρώμα επισήμανσης κόμμα. Dark φράουλα ξανθά και φράουλας χρυσό ξανθό αναδεικνύει δώσει μια φυσική αίσθηση, όταν ραβδώσεις on πυρόξανθα καστανά μαλλιά. Σκούρο καφέ πάνε καλά με τα σκοτεινά πυρόξανθα και μπορείτε να δοκιμάσετε σκοτεινή πυρόξανθα τονίζει σε ελαφρά μαλλιά πυρόξανθα.
Light Ash Καφέ - Αν είστε ευλογημένοι με ελαφρά σόδα καφέ χρώμα των μαλλιών, ασημί γκρι ματ και ελαφρό ανθρακικό νάτριο ξανθά παγώνουν κοιτάζουν απόλυτα κομψό και καλαίσθητο. Επίσης, το φως τέφρα ξανθά αναδεικνύει μπορεί να ταιριάξει το φως τέφρα καφέ χρώμα μαλλιών αρκετά καλά.
Φως Καφέ - Μπορείτε να έχουν πραγματικά ένα ευρύ φάσμα τονίζει ότι μπορεί να ταιριάξει με ανοικτό καφέ χρώμα μαλλιών. Πολλά από τα κόκκινα και ξανθά τονίζει θα δείχνουν τέλεια σε ανοιχτό καφέ χρώμα, ωστόσο, αν θέλετε μια funky και τολμηρή εμφάνιση, δοκιμάστε τολμηρή ξανθιά τονίζει.
Μολονότι διαπιστώνονται τα μαλλιά σας για πρώτη φορά, δεν κάνουμε μόνο που έχετε να σκεφτείτε για φυσικό χρώμα των μαλλιών σας, ίσως να πρέπει να εξετάσει το χρώμα των ματιών σας καθώς επίσης και τον τόνο δερμάτων σας. Αν έχετε ήδη βαμμένα μαλλιά σας με τα κυριώτερα σημεία ή κάποιο άλλο χρώμα βαφής μαλλιών, σκεφτείτε προσεκτικά το χρώμα των μαλλιών ή συνισταμένη επισημαίνει εάν προγραμματίζετε να επικαλύπτουν τους προηγούμενους χρώμα επισήμανσης με το νέο. Υπάρχουν τρόποι για την απομάκρυνση χρώμα των μαλλιών που μπορείτε να απασχολούν αν δεν επιθυμείτε προηγούμενη χρώμα των μαλλιών σας για να αναμίξει με αυτό που θέλετε να ισχύουν πρόσφατα. Διαβάστε περισσότερα για την αφαίρεση του χρώματος των μαλλιών.
Αν κάνετε το χρώμα μαλλιών τονίζει στο σπίτι, μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε τις οδηγίες ασφάλειας και τη σωστή διαδικασία εφαρμογής από τα highlights. Highlights για καστανά μαλλιά προσθέσει σίγουρα ένα επιπλέον αστέρι ομορφιά στην προσωπικότητά σας. Επιλέξτε το σωστό τονίζει για την ανάδειξη καστανά μαλλιά και να πάρει το πανέμορφο βλέμμα να τραβήξει την προσοχή που πάντα λαχταρούσε.