Μπάνιο αναδιαμορφώνοντας τις ιδέες

Μπάνιο αναδιαμορφώνοντας τις ιδέες είναι πολύ δύσκολο, αλλά και δύσκολο να τεθεί κάτω σε σχέδια κατασκευής. Η βασική δυσκολία ικανή να διακόψει την πρόοδο των εργασιών είναι το κόστος. Αν και οι περισσότεροι από εμάς θα αγαπούν πραγματικά να έχουν μπάνιο μας αναδιαμορφώθηκε σε σε μπάνιο το όνειρό μας, μερικές φορές είναι απλώς δεν είναι δυνατόν με τον προϋπολογισμό στο χέρι. Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο έχω περιλάβει μερικές πολύ απλές και όμως προσιτό σύνολο λουτρό αναδιαμορφώνοντας τις ιδέες ιδέες που είναι φιλικές προς το πορτοφόλι, αν και ορισμένα από τα μεταγενέστερα από αυτές είναι αρκετά δαπανηρές, τα οποία μπορείτε να εφαρμόσετε ως μέρος της μπάνιο των ονείρων σας.
Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την αναδιαμόρφωση διαβάστε την αναδιαμόρφωση μπάνιο. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα σχέδια μπάνιο και διακόσμηση ρίξτε μια ματιά στο Μπάνιο Σχέδια και μπάνιο δάπεδο.
Pocket ομοφυλόφιλους Μπάνιο Ιδέες μετασχηματίζω? Τείνουμε συχνά να αναδιαμορφωθεί μπάνιο μας, ως αποτέλεσμα του υπερβολικού κόστους. Οι προϋπολογισμοί improvement αναδιαμόρφωση και το σπίτι που θα απαιτούσε για αυτό το είδος της ανακαίνισης είναι συγκριτικά χαμηλή. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από το πορτοφόλι φιλικό αναδιαμορφώνοντας τις ιδέες.
Ξαναβάψει το μπάνιο? Μια από τις πιο απλές και όμως ιδιαίτερα αποτελεσματικές λουτρό αναδιαμορφώνοντας τις ιδέες είναι να δώσουμε το μπάνιο φρέσκο ​​παλτό του χρώματος. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δώσει στο δωμάτιο ένα φρέσκο ​​παλτό του χρώματος είναι να υπάρξει ένας συνδυασμός της ζωής πλαστικοποιημένο μεγέθους εικόνες και χρώματα. Μια τέτοια ιδέα αναδιαμορφωθεί μπάνιο, ότι είμαι ιδιαίτερα λάτρης της είναι να έχουμε ένα θέμα με βάση το νερό για το μπάνιο. Αυτό είναι τι μπορείτε να κάνετε. Πρώτη χρώμα στο μπάνιο σε διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε. Στη συνέχεια, έχει μια ζωή μεγέθους εικόνα του ωκεανού ή την υποβρύχια υδρόβια ζωή. Ενώ το ντους θα σίγουρα αισθάνονται σαν να στέκονται στον ωκεανό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λαμπρά χρώματα και συνδυασμούς, ενώ τη ζωγραφική της υποεπιφάνειες στο μπάνιο. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συνδυασμό χρωμάτων του ουρανού μπλε, γαλάζιο, σκούρο μπλε και μπλε παγώνι. Εάν έχετε έναν καλλιτέχνη κρυμμένα μέσα σε σας, καλό θα ήταν να δοκιμάσετε μερικά πολύ αποτελεσματικούς συνδυασμούς, όπως ζωγραφική στο πάτωμα του μπάνιου για να μοιάζουν με μια παραλία ή στον πυθμένα του ωκεανού. Μπορείτε επίσης να χρωματίσετε διαφορετικά είδη ψαριών και θαλάσσιων κέλυφος πάνω κάτω μέρη των τοίχων.
Replacing Μπάνιο Hardware? Τα ανήλικα υλικού μπορεί να είναι οτιδήποτε, από το πόμολα στις βρύσες στο μπάνιο. Οι Υπάρχει μια εξαιρετική ποικιλία λουτρό αναδιαμορφώνοντας τις ιδέες που είναι διαθέσιμες όσον αφορά τα διάφορα είδη του υλικού που μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί με τη βοήθεια μια φτηνή προϋπολογισμού. Τα παρακάτω είναι η λίστα με όλα τα στοιχεία που μπορείτε να εξετάσει το ενδεχόμενο αντικατάστασης στο μπάνιο σας. ? Στρόφιγγες? Φωτιστικά? Σαπούνια κάτοχοι? Δόντι ξεχωρίζει βούρτσα? Πόμολα? Λαβές του μπανιέρες? Ντους χέρι? Κεφαλές των ντους? Χαρτί κάτοχος? Αν και αντικατάσταση όλων αυτών των στοιχείων θα ήθελα να σας συστήσω να λάβουν όλοι αυτό το υλικό από τον ίδιο κατασκευαστή και του ίδιου χρώματος. Φαίνεται καταπληκτική!
Περίτεχνα Μπάνιο αναδιαμορφώνοντας τις ιδέες? Εάν είστε έτοιμος να έχετε μια επιμελημένη και ακριβή μπάνιο αναδιαμόρφωση τότε εδώ είναι μερικές αποτελεσματικές ιδέες που μπορεί να θέλετε να εξετάσει.
Έχουν μια μοναδική Μπανιέρα? Ένα από τα αγαπημένα μου μπάνιο αναδιαμορφώνοντας τις ιδέες? Δημιουργώντας ένα μοναδικό μπανιέρα. Για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε μια μπανιέρα που είναι το πρότυπο όπως ένα αυτοκίνητο ή ένα διαστημόπλοιο. Καλά αυτό είναι μόνο αποτελεσματική για την σπασίκλες εκεί έξω. Μια άλλη μέθοδος για να έχουν μια μοναδική μπανιέρα είναι να υπάρχει ένα που είναι ισοδύναμο με το επίπεδο του δαπέδου. Μπορείτε επίσης να έχετε μια κυκλική ένα δικαίωμα στη μέση του λουτρού.
Κάνοντας ένα υπέροχο μπάνιο ντους? Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να ανακαινίσει το μπάνιο σας είναι να κάνετε ένα ντους μπάνιο. Κάνοντας το ντους λουτρό μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε πολλές καινοτόμες και ενδιαφέρουσες ιδέες. Να ρίξετε μια ματιά αυτές τις νέες και καινοτόμες ιδέες για ντους μπάνιο και καμπίνες ντους, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για, ιδέες ντους μπάνιο.
Καλά εδώ είναι που εγώ υπογράφει και καλή τύχη με το λουτρό αναδιαμορφώνοντας τις ιδέες.