Διαμέρισμα Twist Μαλλιά

Brenda περπάτησε στο club εκείνο το βράδυ κι όλοι μείνει άναυδοι από τη νέα εμφάνιση που χαρακτήρισε. Brenda, ο οποίος ήταν γνωστός ως ένα ασχημόπαπο, λόγω της μαλλιά που πάντα έδωσε ένα βλέμμα σαν να είχαν καεί πάνω από έναν τυφώνα, φαινόταν τόσο cool με το νέο hairstyle. Φορούσε τα μαλλιά της σε επίπεδη ανατροπές, που τονίζει φουντουκιά χρωματιστά μάτια της εντελώς. Οι άλλες γυναίκες στη λέσχη ήταν πεινασμένος να γνωρίζουν ποιος είχε κάνει την κατ 'στρίψιμο μαλλιά γι' αυτήν. Όλοι απόρησαν όταν έμαθαν ότι είχε κάνει τον εαυτό του.
Οι γυναίκες με σγουρά ή σγουρά μαλλιά συχνά υστερούν σε στυλ μαλλιών και έχουν με τον αθλητισμό οι ίδιοι επανειλημμένα. Σήμερα, αυτή η τάση αλλάζει και πολλά νέα κόμμωση θεωρούνται κατακλύζουν τις σγουρά μαλλιά κόσμο. Ένα από αυτά είναι το κατ συστροφή τρίχας που προορίζεται για σγουρά μαλλιά και φαίνεται μεγάλη σε αυτό. These ανατροπές φαίνονται τόσο funky οι γυναίκες με ίσια μαλλιά μπούκλα μαλλιά τους, μόνο έτσι ώστε να μπορεί να καυχηθεί επίπεδη στυλ μαλλιών στρίψιμο. Διαμέρισμα ανατροπές μαλλιά είναι κυρίως γνωστή ως μαύρο χτενίσματα.
This χτένισμα είναι ένα wee-λίγο δύσκολο να το κάνετε μόνοι σας έτσι, θα πρέπει να έχετε μερικά τακτική και πολλή υπομονή για να περάσουν από τη δοκιμασία του να προβεί η ίδια επίπεδα χτένισμα μαλλιών ανατροπές σας. Μόλις πάρετε το "κολλάει" του, μπορείτε κυριολεκτικά στροφή και στρίψτε το κατ 'αποκοπή στρίβει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση ή χτένισμα που επιθυμείτε.
Πώς να κάνει Διαμέρισμα Twist Μαλλιά
Βήμα 1: Πρώτα απ 'όλα, πλένετε τα μαλλιά και το κρανίο σας καθαρό και αφήστε τα μαλλιά σας ξηρό.
Βήμα 2: detangle τα μαλλιά σας με ένα παχύ χτένα πρώτη, τότε με μια λεπτή χτένα, έτσι ώστε κάθε σκέλος της τρίχας είναι ορατή.
Βήμα 3: Τώρα, με τη βοήθεια της ουράς διαμερίσματος χτένα αρουραίου τα μαλλιά σας σε κεντρικό επίπεδο, αφήνοντας ένα στρώμα της τρίχας στο κέντρο, κλιπ και οι άλλες δύο.
Βήμα 4: Ξεκινήστε με αυτό το στρώμα αρχικά χωρίζοντάς το σε δύο ακόμη τμήματα και στρίψτε αριστερά πάνω από το σωστό. Φροντίστε να διατηρείτε τη συστροφή σφιχτά και να συνεχιστεί αυτή μέχρι το τέλος του σκέλους.
Βήμα 5: Επιλέξτε σκέλη των μαλλιών καθώς πηγαίνετε κατά μήκος ολόκληρο το σκέλος και θα σφραγίσει το τέλος του σκέλους με μια ζώνη τρίχας. Τους κλώνους που επιλέγετε μαζί να προσθέσετε στην κύρια θα αποφασίσει κανείς την κατεύθυνση αυτής της κατ 'συστροφή.
Βήμα 6: Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για το υπόλοιπο της τρίχας, κάνοντας παράλληλα σκέλη στην κεντρική.
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε στα γυρίσματα για το σκέλος μόνο έως το κρανίο και να αφήσει το υπόλοιπο του σκέλους δωρεάν ή ισοπαλία επάνω ως ένα πόνυ ουρά άλλο, αν θέλετε, μπορείτε να την πλεξούδα ή να διατηρήσουν τη συστροφή περαιτέρω μέχρι το τέλος. Αφού τελειώσετε με όλα τα μαλλιά σας, μπορείτε να κάνετε διάφορα χτενίσματα, όπως το πλέξιμο τους σε ένα μόνο πλεξούδα, αν τα μαλλιά είναι αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.
Όταν πάρτι, μπορείτε να προσθέσετε ακόμη και λάμψη, που να ταιριάζει με το χρώμα στολή σου, ανάμεσα σε δύο επίπεδα ανατροπές μαλλιά που το καθιστά ένα εξαιρετικό στυλ μαλλιών. Θα πρέπει να ληφθεί ιδιαίτερη μέριμνα της επίπεδης ανατροπές, ειδικά κοισμένος άλλο, στα γυρίσματα πιθανότατα θα ανοίξουν και τα μαλλιά θα μπορούσε να σπάσει εξαιτίας τράβηγμα. Ενώ στον ύπνο, μπορείτε να φορέσετε μια γυναικεία κάλτσα ΚΑΠ που καλύπτει τα μαλλιά σας. Εφαρμόζοντας σπρέι μαλλιών για να κρατήσει στα γυρίσματα είναι η θέση θα είναι επίσης χρήσιμη. Ωστόσο, μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε μια ενυδατική σαμπουάν, ενώ πλένετε τα μαλλιά σας πριν και μετά κάνετε στα γυρίσματα για την αποτροπή οποιασδήποτε μορφής ζημία τρίχας. Φαίνονται ιδιαίτερα καλή, όπως σύντομες μορφές τρίχας των γυναικών.