Συμβουλές για Getting Πάνω μια διάσπαση

Σκέφτεστε να διαλύσεις μου θυμίζει τη διάσημη ρήση στην UPS διάλειμμα από Khalil Gibran όπου είπε, πάντα έχει αυτό που αγαπούν, δεν ξέρει τη δική βάθος της μέχρι την ώρα του χωρισμού. Κάθε λέξη ειπώθηκε από αυτό το σοφό άνδρα δαχτυλίδια αλήθεια εδώ.
Αιτίες και Συνέπειες της Break Up
Όταν ερωτευόμαστε, γεμίζουμε τις μέρες μας με το πρόσωπο που αγαπάμε, το μερίδιο της ζωής μας, τις χαρές και τις λύπες μαζί του / της. Αν και η σχέση αρχίζει με βαθύ θαυμασμό και την αγάπη, πολλά ζευγάρια φορές αρχίσετε να παίρνετε κάθε άλλο δεδομένο σε μια σχέση. Υπάρχουν επίσης περιπτώσεις όπου ένας από τους εταίρους γίνεται καταχρηστική και μερικές φορές ηλικίας μόλις συνειδητοποιήσουν ότι δεν γίνονται για κάθε άλλο, και ένα διάλειμμα μέχρι τη μόνη εναλλακτική λύση που έχουν απομείνει. Ό, τι μπορεί να είναι ο λόγος για τη διάλυση, το πρόσωπο που έρχεται να καλύψει ένα βαθύ κενό στη ζωή μας, η οποία καθίσταται δύσκολο να πληρωθούν. Ωστόσο, μια σπασμένη σχέση δεν είναι το τέλος του κόσμου και κανείς δεν μπορεί ενδεχομένως να σταματήσουμε να ζούμε. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν μια σχέση διάσπαση και να αρχίσει επιδίδεται σε δραστηριότητες όπως η κατανάλωση, κάπνισμα, κ.λπ., σε μια προσπάθεια να ξεχάσουμε τους πόνους τους. Υπάρχουν επίσης άνθρωποι που προσπαθούν να αυτοκτονήσει επειδή δεν είναι σε θέση να ξεχάσουμε πρώην τους. Αυτές οι σκέψεις οδηγούν μόνο στην καταστροφή του ατόμου και έτσι είναι σημαντικό για τους ανθρώπους που είχαν ένα διάλειμμα μέχρι να μάθω ορισμένα πράγματα που θα τους βοηθήσουν στην αντιμετώπιση μια ραγισμένη καρδιά. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για να πάρει πάνω από ένα διάλειμμα μέχρι που θα βρείτε χρήσιμες.
Πώς να πάρει πέρα ​​από ένα Break Up;
Μιλήστε με κάποιον: Πολλές φορές οι άνθρωποι εμπόδιζαν τη πικρά συναισθήματα που βιώνουν μετά την διακοπή τους στους κόλπους τους. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν θα βοηθήσει να πάρει πέρα ​​από μια διάσπαση. Καλέστε ο καλύτερος φίλος σας και αφήστε την καρδιά σας έξω σε αυτόν ή αυτήν. Μπορείτε επίσης να μιλήσει για τα συναισθήματά σας προς τα μέλη της οικογένειάς σας, όπως οι γονείς ή τα αδέλφια σας. Μιλώντας για διάλειμμα σας μέχρι να κλείσει κάποιος θα λειτουργήσει ως ένα μεγάλο ανακουφίζει από το άγχος και θα σας επιτρέψει να αναλύσουν τις σχέσεις σας. Επιπλέον, φίλο ή την οικογένειά σας θα είναι επίσης σε θέση να σας δώσει μερικές διαλύσουν συμβουλές από τις εμπειρίες του παρελθόντος τους, η οποία θα σας βοηθήσει να πάρει πάνω από μια σχέση διάσπαση.
Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας: Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βάζουν όλη την ευθύνη για το διάλειμμα τους επάνω σε τους, ειδικά αν η απόφαση της διάλυσης γίνεται από το άλλο πρόσωπο. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι άνθρωποι αρχίζουν να αισθάνονται ότι υπάρχει κάτι λάθος με αυτά και αξίζουν ό, τι τους συνέβη. Αυτό το είδος της σκέψης είναι πολύ επικίνδυνη και μπορεί να αναπτύξει μια χαμηλή αυτοεκτίμηση στους ανθρώπους. Αντί να κατηγορούμε τον εαυτό του για τη διάλυση, δίδεται έμφαση στη καλές ιδιότητες που κατέχετε. Ακόμη και τους φίλους και τα μέλη της οικογένειας θα ενίσχυσης υπενθυμίζοντάς σας τι καλός άνθρωπος είσαι.
Σταματήστε όλες τις επαφές με πρώην σας: Μετά την διακοπή σας επάνω, μπορεί να υπάρχουν πολλές φορές, όταν θα αισθανόταν σαν να σηκώσει το τηλέφωνο και να μιλήσετε με πρώην σας. Αυτό πρέπει να αποφεύγεται εντελώς. Ξέρω ότι είναι ευκολότερο στα λόγια παρά στην πράξη αλλά αυτό είναι πολύ σημαντικό βήμα ανάκαμψης από μια διάσπαση. Κλήση ή συζητώντας με πρώην σας θα οδηγήσει σε προηγούμενες μνήμες και θα είναι δύσκολο για σας να πάρετε κατά την διάλυση και να προχωρήσουμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ποτέ να είναι φίλοι μαζί του. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν θα με πείραζε ήταν φίλοι με την πρώην τους. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να είναι φίλοι αμέσως μετά τη διάλυση. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο για να επουλωθούν ραγισμένη καρδιά σας, πριν να σκεφτόμαστε να γίνει φίλοι.
Κάντε πράγματα που σας αρέσει: Είναι φυσιολογικό για ένα άτομο να αισθάνεται θλίψη και η κραυγή για τις ημέρες μετά από μια διάσπαση. Αλλά αυτό δεν πρέπει να υπερβαίνουν σε λίγες ημέρες, αλλιώς μπορεί να οδηγήσει σε κατάθλιψη. Για να αποφευχθεί αυτό, να επιδοθούν σε πράγματα που σας αρέσει να κάνω συνήθως. Αυτό περιλαμβάνει να παίζω ποδόσφαιρο, το διάβασμα ενός βιβλίου, κηπουρική, πρόκειται για μια ταινία, τα ψώνια, κ.λπ., σύμφωνα με τα συμφέροντά μας. Μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να μάθετε κάτι νέο που πάντα ήθελε να κάνει. Για παράδειγμα, μπορείτε να πάρετε τις τάξεις κιθάρας, να μάθουν κάποια γλώσσα ή να συμμετάσχετε σε μια κατηγορία χορού. Η συγκέντρωση στην εκμάθηση μιας νέας δεξιότητας θα διευκολύνει τον πόνο σας με αργούς ρυθμούς, αλλά και να σας κάνει να αισθάνονται καλά για τον εαυτό σας.
Αυτά είναι μερικά από τα μικρά μυστικά για να πάρει πάνω από μια διάσπαση. Ωστόσο, δεν υπάρχουν σαφείς φάσεις περικοπή που ένα άτομο περνά κατά το χειρισμό μια διάσπαση, γιατί κάθε άτομο είναι διαφορετική και ότι θα λάβουν το δικό τους χρόνο για να αντιμετωπίσουν με τη διάσπαση. Παρ 'όλα αυτά, κάποιος πρέπει να μάθει να βγει από την πικρή εμπειρία και να καλωσορίσουμε ένα μέλλον το οποίο είναι γεμάτο από νέες ευκαιρίες και φωτεινά.