Croton Φροντίδα φυτών

The μονάδα Κρότωνα έχει τη φήμη ότι είναι ένα δύσκολο φυτό εσωτερικού χώρου και έρχεται σε ποικίλα χρώματα όπως το κόκκινο, ροζ, κίτρινο, σκουριά, πορτοκαλί και μερικές φορές ακόμη και μοβ? Ακριβώς όπως ένα ουράνιο τόξο! Πριν χρησιμοποιείται ως φυτό εσωτερικού χώρου, η Croton ήταν δημοφιλής για τα τροπικά κηπουρική και χρησιμοποιήθηκε επίσης για τη διακόσμηση πολύχρωμη ρυθμίσεις. Τα φύλλα του χρησιμοποιήθηκαν για να προσθέσετε χρώμα και διακοσμούν εσωτερικούς χώρους των ξενοδοχείων.
The μονάδα Κρότωνα αποτελεί ουσιαστικά ένα μικρό θάμνο που μπορεί να φθάσει σε ύψος περίπου 5-6 πόδια και οι ρίζες είναι το πιο ευαίσθητο μέρος του φυτού. Υπάρχουν περίπου 750 είδη του φυτού στον κόσμο και είναι καταλληλότερη για να καλλιεργούνται σε θερμοκήπια ή δωμάτια Κυρ Τα φύλλα του φυτού διαφέρουν σε σχήμα και το μέγεθός τους ανάλογα με τη συγκεκριμένη ποικιλία του φυτού. Μερικά φύλλα είναι μεγάλες, ενώ μερικά είναι μικρότερες και κάποιες φέρουν φύλλα σαν φύλλα βελανιδιάς. Εδώ είναι μερικές πτυχές που πρέπει να ληφθεί μέριμνα, σε μια μονάδα φροντίδας Κρότωνα.
Πώς να φροντίσει για Φυτών Κρότωνα;
Μέτριας έως υψηλής έντασης φως του ήλιου είναι ό, τι ένα φυτό Κρότωνα απαιτεί. Έτσι, τοποθετήστε το φυτό σε 3-5 πόδια ενός ανατολικά ή στα δυτικά-που αντιμετωπίζουν παραθύρου. Αυτό θα παρέχει τη σωστή ποσότητα φωτός τέτοιων εγκαταστάσεων απαιτεί έγκριση για την επιβίωσή του. Προσέξτε ότι η μονάδα δεν εκτίθεται σε θερμότητα κατά τη διάρκεια μεσημέρι. Αν η εγκατάσταση δεν λάβει το ποσό του φωτός του ήλιου που υποτίθεται ότι, χάνει το χρώμα του φύλλου. Γι 'αυτό είναι επίσης σημαντικό να προσέχετε τα φύλλα σε μια μονάδα φροντίδας Κρότωνα. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, διατηρώντας τα επίπεδα φωτισμού στο Facebook βοηθά το εργοστάσιο για να βελτιώσουν τους χρώματα.
Βαρύ το πότισμα και υψηλή υγρασία του περιβάλλοντος ευνοεί την ανάπτυξη ενός φυτού Κρότωνα. Ωστόσο, η βαριά πότισμα δεν σημαίνει υπερβολικό πότισμα του φυτού. Υγρά και καλά στραγγιζόμενα εδάφη διατηρεί το εργοστάσιο σε καλή κατάσταση και το ίδιο κάνει πότισμα με χλιαρό νερό. Αν η μονάδα δεν λαμβάνει αρκετή ποσότητα νερού, τότε τα φύλλα του θα μειωθεί και να αρχίσει να τα κάτω κλίση. Αν ο άκρες των φύλλων αρχίσετε να παίρνετε ένα καφετί χρώμα, αυτό δείχνει κακή παροχή νερού στο εργοστάσιο. Πάνω από-πότισμα του φυτού υποδεικνύεται από το μαρασμό. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, το εργοστάσιο Croton θα σταματήσει στην καλλιέργεια του διαδικασίας και τόσο λιγότερο νερό θα απαιτηθούν.
Υδρονέφωσης το εργοστάσιο μία ή δύο φορές την εβδομάδα αποδεικνύει επίσης ευεργετική για την περιποίηση των φυτών Κρότωνα. Ωστόσο, αν ζείτε σε μια περιοχή με υψηλή υγρασία επίπεδα, τότε μπορείτε να ομίχλη το εργοστάσιο λιγότερο συχνά. Ένα φυτό Croton προτιμά αυξάνεται σε θερμοκρασίες γύρω στους 60-80 βαθμούς Κελσίου. Οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας θεωρείται ότι είναι μια προβληματική παράγοντα για το εργοστάσιο. Αν η θερμοκρασία είναι πολύ ζεστό ή πολύ κρύο, μπορεί να είναι ένας λόγος για τα φύλλα για να πέσουν από το φυτό.
Όπως και με κάθε οικιακά φυτά, φυτικά Κρότωνα πρέπει επίσης να τρέφονται κανονικά, αλλά κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου και λιγότερο κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Κάθε καλό λίπασμα houseplant ποιότητας μπορεί να χορηγείται κάθε τρεις εβδομάδες για να κάνει για τις απαιτήσεις διατροφής του εργοστασίου.
Πριν φέρνοντας στο σπίτι ένα φυτό Κρότωνα, είναι σοφό να θεωρήσει ότι η μονάδα είναι τοξική για πολλά ζώα, ακόμα και για τους ανθρώπους. Having παιδιά και τα κατοικίδια ζώα στο σπίτι εγείρει ανησυχίες σχετικά με μια συνεπή και τακτική φροντίδα των φυτών Κρότωνα. Το φυτό όταν κλαταρίσματα, απελευθερώνει ένα μόριο σφρίγος που μπορεί να αφήσει λεκέ στα ρούχα ή ακόμα και να ερεθίσουν το δέρμα. Ωστόσο, η υπομονή και επιμελή φροντίδα του φυτού βοηθά στην αποτροπή αυτών μικρές ενοχλήσεις, και βοηθά τις εγκαταστάσεις για να προσθέσει ομορφιά σε οποιαδήποτε διακόσμηση!