Bed εξόντωσης Bugs

Αν και κοριούς δεν είναι πραγματικά επιβλαβή για τον άνθρωπο, τα τσιμπήματα τους μπορεί να προκαλέσει πολύ πόνο, ερεθισμό και μερικά εξανθήματα στο σώμα. Το πιο σημαντικό, είναι δραστήρια κυρίως τη νύχτα, τα έντομα αυτά μπορεί μερικές φορές σας ματαιώσει από εμποδίζουν τον ύπνο σας. Οι μέθοδοι για κοριούς εξόντωση, είναι σε αφθονία, αλλά η επιτυχία στο να απαλλαγούμε από κοριούς, εξαρτάται από το ποια μέθοδο θα επιλέξει και πόσο αποτελεσματικά να το χρησιμοποιήσετε.
Τι είναι οι κοριούς;? Bed σφάλματα, τις περισσότερες φορές βρίσκονται σε χώρους της κατοικίας, είναι μικρά νυκτόβια έντομα που τρέφονται με ανθρώπινο αίμα. Οι εν λόγω έντομα ονομάζονται κοριούς, λόγω της τάσης τους να κρύψει στο εσωτερικό του στρώματα και κλινοσκεπάσματα, από όπου παίρνουν εύκολη πρόσβαση σε πόσιμο ανθρώπινου αίματος. Επίσης, κρύβονται σε έπιπλα, πίνακες ηλεκτρικού ρεύματος και ρωγμές στον τοίχο. Με λίγα λόγια, σχεδόν οπουδήποτε μέσα στο σπίτι. Αν και μικρή σε μέγεθος, μπορούν να συνεχίσουν χωρίς σίτιση για σχεδόν ένα έτος. Bed σφάλματα, επίσης, φαίνεται να επηρεάζονται από διακυμάνσεις θερμοκρασίας. Μπορούν να αντέξουν θερμοκρασίες που κυμαίνονται από ακραίο ψύχος με 110 βαθμούς Φαρενάιτ βαθμό. Διαβάστε περισσότερα για το τι είναι κοριούς.
Ποια είναι τα σημάδια της κοριούς προσβολής;? Το πιο χαρακτηριστικό σημάδι της παρουσίας του κοριούς είναι έντονη τσιμπήματα τους. Αν είστε ένα ελαφρύ κρεβάτι που μπορεί να αξιοποιηθεί το ξαφνικό τσίμπημα, και να πιάσει τα κοριός στο νόμο, αλλά αν είστε μια καλή θέση-κρεβάτι, θα έρθει μόνο να ξέρετε γι 'αυτά τα δαγκώνει το επόμενο πρωί, είτε με τη μορφή κόκκινων κηλίδων ή υπερβολική φαγούρα . Άλλα από τα τσιμπήματα τους, η παρουσία των σφάλματα κρεβάτι μπορεί επίσης να εξακριβωθεί με την ποσότητα των αποβλήτων που παράγουν. Τα εν λόγω απόβλητα περιλαμβάνει κρεβάτι αυγά σφάλματα, να ρίξει το δέρμα, ακόμη και νεκρούς κοριούς. Τα απόβλητα συνήθως βρίσκονται μέσα στο στρώματα ή γύρω από τα έπιπλα. Μερικές φορές, όταν σηκώνεστε το βράδυ, μπορείτε επίσης να παρατηρήσετε τους σέρνονται σε διάφορα σημεία γύρω από το κρεβάτι και τα έπιπλα σας. Ο καλύτερος τρόπος για τον εντοπισμό σφαλμάτων κρεβάτι είναι να χρησιμοποιήσετε μια ταινία χαλί για την παγίδα τους. Μπορείτε να lay out ταινίας αυτής, η οποία είναι μόνιμο και στις δύο πλευρές, γύρω από το κρεβάτι σας και διατηρείται εκεί για λίγες μέρες. Είστε υποχρεωμένοι να λειτουργούν σε ορισμένα σφάλματα κρεβάτι, κολλημένο πάνω του.
Πώς να απαλλαγείτε από κοριούς;? Bed εξόντωσης σφάλματα μπορεί να είναι μερικές φορές μια κουραστική δουλειά. Ωστόσο, περισσότερο την προσπάθειά σας, τόσο περισσότερο φαίνεται να διατηρεί κατά την επιστροφή σας στέκι. Αυτή η αποτυχία να απαλλαγείτε από σφάλματα κρεβάτι μπορεί να αποδοθεί στη χρήση των εσφαλμένες μεθόδους εξάλειψης bug κρεβάτι. Εδώ αναφέρουμε μερικά από τα εύκολα, αλλά αποτελεσματικούς τρόπους κοριούς εξόντωσης.
Bed Bug Εντομοκτόνο? Διάφορα εντομοκτόνων, που διατίθεται στην αγορά, μπορούν να σας βοηθήσουν στην αποτελεσματική να απαλλαγούμε από αυτά τα παράσιτα. Εντομοκτόνα, που αναφέρεται επίσης ως φυτοφάρμακα, σήμαινε να σκοτώσει κοριούς, είναι διαθέσιμα σε μορφή υγρού σπρέι,, σκόνες ή στερεά. Τα περισσότερα από αυτά τα φυτοφάρμακα έχουν τα συστατικά που απαριθμούνται στο προϊόν. Μια σύντομη ματιά σε αυτά τα συστατικά θα σας βοηθήσουν στην επιλογή του σωστού εντομοκτόνο, για να σκοτώσει το κοριούς στο σπίτι σας. Ορισμένα εντομοκτόνα περιέχουν πυρεθρίνες, ένα νευρο-τοξίνης που διεγείρει τα νεύρα του κοριούς και παραλύει τους για να τους δώσει έναν αργό θάνατο. Μια άλλη χημική ουσία γνωστή ως hydroprene σταματά την ανάπτυξη των κοριούς, εμποδίζοντάς τα να φθάσουν στην ηλικία της ωριμότητας ή την αναπαραγωγή. Αν έχετε παιδιά ή κατοικίδια ζώα στο σπίτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γη διατόμων, η οποία σκοτώνει τα έντομα κρεβάτι με απορρόφηση όλου του περιεχομένου ενυδατική κρέμα από το σώμα τους.
Θολώσει to Kill κοριούς? Θολώσει το σπίτι μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των κοριούς σε μεγάλο βαθμό. Τα περισσότερα από τα άτομα που εμπλέκονται σε αυτή τη χρήση εντομοκτόνων διαδικασία, όπως πύρεθρο, προκειμένου να σκοτώσει αυτά τα σφάλματα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν είναι τόσο αποτελεσματικές όσο σε άλλα μέσα και ως εκ τούτου, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες κάποια σφάλματα μετάβαση σε κατάσταση αδρανοποίησης, μόνο για επιστροφή μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.
Bed Bug εξολοθρευτής? Εάν βρείτε αυτό το καθήκον της εξάλειψης της κοριούς κουραστικό, μπορείτε να ωφελήσετε των υπηρεσιών της εξολοθρευτής bug κρεβάτι στην πόλη ή στη γειτονιά σας. Οι εν λόγω επιβλαβών οργανισμών ειδικοί έλεγχο οπλισμένοι με τα διάφορα μέσα κοριούς εξόντωσης, συμπεριλαμβανομένων των φυτοφαρμάκων, ηλεκτρικές σκούπες και συσκευές με ατμό ή νέφος το σπίτι σας, τα οποία είναι πολύ αποτελεσματική, όταν πρόκειται για ύπνο εξάλειψη σφαλμάτων.
Βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει το σπίτι σας καθαρό, χωρίς σκουπίδια, όταν θα βυθιστείτε στην κοριούς εξόντωση. Θα καταστήσει το έργο εύκολο, διότι η εντομοκτόνα που θα ψεκαστεί για να σκοτώσει αυτά τα σφάλματα κρεβάτι θα είναι ουσιαστικά διηθηθεί μέσα από τις ρωγμές και τις ρωγμές, όπου τα σφάλματα θα πρέπει να κρύβεται. Εκτός από τα παραπάνω μέτρα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε απλές μη τοξικές μέτρα για να σκοτώσει κοριούς στο σπίτι σας. Bed σφάλματα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες στη θερμότητα που υπερβαίνουν 111 βαθμούς Φαρενάιτ βαθμό. Εξ ου και ατμού καθαρισμό των στρωμάτων, καθώς και τις ρωγμές στους τοίχους και τα έπιπλα, χρησιμοποιώντας έναν καθαριστή ατμού, φαίνεται να είναι μια αποτελεσματική τεχνική της θανάτωσης κοριούς. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να απαλλαγούμε από κοριούς.
Bed σφάλματα μπορούν να μπαίνουν στο σπίτι σας ενώ εσείς μεταφέρετε κάποια έπιπλα στο σπίτι ή όταν εσείς τα έχετε μαζί σας ενώ ταξιδεύετε. Αυτά τα σφάλματα και επιβιώνουν στα καθίσματα των οχημάτων, και ως εκ τούτου υπάρχουν υψηλά πιθανότητες να φέρει κάποιο σπίτι όταν επιστρέφεις από ένα ταξίδι. Ορισμένα προληπτικά μέτρα όπως ο έλεγχος των αποσκευών σας σωστά, ο έλεγχος για τα σημάδια της κοριούς, όταν επισκέπτεστε κάποιο ξενοδοχείο, κρατώντας ένα κομμάτι του κοριός παρέμβασης στο σπίτι σας και την εισαγωγή κρεβάτι θεραπείας σφάλματα μέτρα αμέσως μόλις πάρει την παραμικρή νύξη για την παρουσία τους, μπορεί να εξασφαλίσει ότι το σπίτι σας είναι απαλλαγμένο από σφάλματα κρεβάτι.