Χρώμα μαλλιών Highlights

Πολύ συχνά βλέπουμε ότι οι άνθρωποι έχουν καταστροφικές χρώμα μαλλιών τονίζει. Ωστόσο, ξεχνάμε να παρατηρήσετε ότι δεν είναι το χρώμα των μαλλιών τονίζει, οι οποίες είναι κακή εμφάνιση, αλλά και τη σκιά. Η σκιά δεν συμπληρώνουν τον τόνο του δέρματος, με αποτέλεσμα την εμφάνιση πάει άσχημα.
Πώς να πάρει το καλύτερο χρώμα μαλλιών Στιγμιότυπα;
Εδώ είναι μερικά από τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να πάρει το καλύτερο χρώμα για τα μαλλιά με ανταύγειες. Πρώτον και κύριον, καθορίζουν το χρώμα των μαλλιών σας. Μπορείτε να πάρετε τη βοήθεια από τους φίλους, τους συναδέλφους γραφείων ή του συντρόφου σας. Πολύ συχνά έχει διαπιστωθεί ότι οι άνδρες είναι σε θέση να καθορίσει το ακριβές χρώμα, καθώς είναι πιο αντικειμενική. Εάν επισκέπτεστε ένα στιλίστα τρίχας τακτικά, μπορείτε να ζητήσετε τη συμβουλή του στιλίστα τρίχας σας επίσης.
Μόλις η σκόνη έχει διευθετηθεί από τη συζήτηση χρώμα μαλλιών, μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία της επιλογής του σωστού χρώματος μαλλιών για τα μαλλιά σας. Συχνά οι άνθρωποι κάνουν ερωτήσεις, όπως, οι οποίες υπογραμμίζουν θα ήταν πιο κατάλληλη για καστανά μαλλιά, ή ξανθά μαλλιά, ή αν ακόμα είναι δυνατόν του να έχουν τα μαλλιά τόνισε για άτομα με μακρά hairstyles. Η απάντηση είναι να επιλέξει μια σκιά χρώμα μαλλιών που είναι πιο κοντά στο χρώμα των μαλλιών σας. Καλό θα είναι να επιλέξετε ένα χρώμα μαλλιών, το οποίο είναι ένα ζευγάρι των αποχρώσεων πιο σκούρο από το αρχικό χρώμα των μαλλιών σας. Πρώτον, δοκιμάστε μια σκιά που είναι μία απόχρωση πιο σκούρα από το χρώμα των μαλλιών σας και στη συνέχεια αν θέλετε μπορείτε να πάτε ένα βήμα παραπέρα. Η άλλη πρόταση είναι να επιλέξετε τα χρώματα που κλίση προς την κόκκινη απόχρωση. Ποτέ μην επισημάνω τα μαλλιά σας τρία ή περισσότερα αποχρώσεις ελαφρύτερο από το αρχικό χρώμα των μαλλιών σας. Συχνά έχει παρατηρήσει ότι το βάψιμο των μαλλιών ή μια μικρή αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών, αλλάζει την πλήρη εμφάνιση του προσώπου. Εδώ είναι οι συμβουλές για την επιλογή ενός χρώματος μαλλιών, σύμφωνα με τον τόνο του δέρματος σας.
Οι άνθρωποι που είναι ροζ ήπια θα πρέπει να αποφεύγουν τα χρώματα σε κόκκινο χρώμα σκιά όσο μπορεί να φαίνεται ως κατάλληλη για τη διεκπεραίωση όσο μπορεί να είναι. Οι άνθρωποι που είναι κίτρινο τονισμένο θα πρέπει να κρατήσει μακριά από τα κίτρινα ή πορτοκαλί με βάση τα χρώματα για την αποφυγή αναζητούν σαν να έχω μόλις επιστρέψει από μια από τις χώρες της Καραϊβικής. Η ίδια αρχή ισχύει και για τους ανθρώπους που είναι ελιάς ήπια άνθρωποι, όπως αυτές προτείνονται πάνε για χρώματα σε χαμηλό φωτισμό και να αποφεύγουν κατά προτίμηση χρώματα κοντά στο χρώμα του δέρματός τους.
Μαλλιά περιοδικά μπορεί να είναι μεγάλης βοήθειας στην αναδεικνύει και το χρώμα των μαλλιών. Έχουν συνήθως τις τελευταίες χρώμα μαλλιών ιδέες και τάσεις της μόδας. Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε μια σκιά, την οποία propapble δεν γνωρίζουμε ότι υπάρχουν, ή μπορεί να είναι ένα που θα αποφεύγουν από την προσπάθεια. Αν σκοπεύετε να τονίσει την τρίχα σας, πρέπει πρώτα να δοκιμάσετε πλύση-σε πλύση-out χρώματα, προτού χρησιμοποιήσετε πραγματικά μόνιμο χρώμα. Η μέθοδος αυτή θα εξασφαλίσει ότι πρώτο πείραμα με τις διαφορετικές αποχρώσεις και στη συνέχεια να καταλήξουμε σε μια απόφαση με βάση το χρώμα το ένα, ή συνδυασμός των χρωμάτων που ταιριάζουν περισσότερο εσάς.
Συμβουλές για τα μαλλιά Highlights Χρώμα? Ελέγξτε την ημερομηνία λήξης στη συσκευασία. ? Θα πρέπει να αγοράσετε και τοποθέτηση γάντια λατέξ χρήσης ενώ το χρώμα των μαλλιών σας. Πολύ συχνά, τα γάντια που έρχονται με το χρώμα των μαλλιών δεν ταιριάζουν καλά. ? Ποτέ μην πλένετε τα μαλλιά σας την ημέρα που θέλετε να τα επισημάνετε. Πλύνετε τα δύο ημέρες πριν. Χρώμα θα πρέπει πάντοτε να εφαρμόζονται σε στεγνά μαλλιά άπλυτα, εκτός τις οδηγίες λένε το αντίθετο. ? Πάντα ξεκινάτε επισήμανση από το πίσω προς τα εμπρός. ? Highlights θα πρέπει να είναι το ανώτερο στρώμα του τα μαλλιά σας. Αν δεν και μέχρι να αλλάξετε χρώμα των μαλλιών σας συχνά και δεν θέλετε η ασύμμετρη εμφάνιση. ? Τελευταίο, αλλά όχι το λιγότερο εκτελεί πάντα μια δερματική δοκιμασία να διαπιστώσει αν έχετε ευαισθησία στο χρώμα. Να είστε βέβαιος ότι δεν έχουν κανενός είδους δερματική αντίδραση λόγω του χρώματος. ? Τα μαλλιά σας θα χρειαστεί καλή περιποίηση των μαλλιών μετά από επισήμανση. Η χρήση των κλιματιστικών συνιστάται. ? Χρώμα μαλλιών τονίζει συντήρηση ανάγκη. Θα πρέπει να αποφευχθεί η υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Χρησιμοποιήστε καπέλα ή κασκόλ, για να καλύψουν τα μαλλιά σας. Χρησιμοποιήστε άδεια σε κλιματιστικά όπως αυτά περιέχουν αντηλιακό, το οποίο θα παρέχει την επιπλέον προστασία που απαιτείται για τα μαλλιά σας. Μη χρησιμοποιείτε καμία ελάφρυνση παράγοντες για τα μαλλιά σας. Χρήση του λεμονιού μπορούν επίσης να βλάψουν τα μαλλιά, ως εκ τούτου, το λεμόνι θα πρέπει επίσης να αποφεύγονται. Μετά από κάποιο διάστημα θα παρατηρήσετε ότι το χρώμα των μαλλιών σας υπογραμμίζει έχουν ξεχαστεί. Θα πρέπει να τους ρετουσάρισμα, ωστόσο, είναι δύσκολο να ρετουσάρισμα τα κυριότερα σημεία. Δοκιμάστε το! Σίγουρα θα είναι σε θέση να τους ρετουσάρισμα.