Μέσο κόστος να χτίσει ένα σπίτι

Έχετε πρόσφατα αγόρασε ένα κομμάτι γης και θέλετε να χτίσετε ένα σπίτι; Το ερώτημα πώς να οικοδομήσουμε ένα σπίτι είναι συχνά πριν από αυτό που είναι το μέσο κόστος για την κατασκευή ενός σπιτιού; Διαβάστε σχετικά με την περαιτέρω να βρουν μια απάντηση σε ό, τι το μέσο κόστος είναι να χτίσεις ένα σπίτι.
Τι είναι το μέσο κόστος να χτίσεις ένα σπίτι;? Αυτό είναι ένα ερώτημα, το οποίο είναι πολύ δύσκολο να απαντηθεί, λόγο επειδή πολλές προσωπικές επιλογές που μπορεί να αυξήσει ή να μειώσει το συνολικό κόστος, την ίδια στιγμή υπάρχουν επίσης πολλοί παράγοντες που θα επηρεάσουν το κόστος πάρα πολύ. Αφήνει να εξετάσει τους παράγοντες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο.
Παράγοντες που επηρεάζουν κόστος να χτίσει ένα σπίτι? Ο κύριος παράγοντας είναι οι συνολικές εκτάσεις που θα κατασκευαστούν. Το συνολικό κόστος διαιρούμενο με την συνολική έκταση θα δώσει το μέσο κόστος ανά τετραγωνικό πόδι.
Ο επόμενος παράγοντας είναι το πώς φανταχτερό θα θέλατε να κάνετε το σπίτι σας, με άλλα λόγια μια σπονδυλωτή σπίτι. Αν θέλετε να έχετε μια κουζίνα γκουρμέ, θα αυξήσει φυσικά το κόστος του συνολικού έργου, το ίδιο συμβαίνει και αν θέλετε ένα ελβετικό μπάνιο, θα προέρχονται φυσικά με μια αυξημένη τιμή. Ορισμένοι από εσάς θα μπορούσε να εξετάσει το μοναδικό επιστρώσεις, όπως το μάρμαρο, για όλο το σπίτι, αυτό είναι αν μείνετε σε θερμότερα κλίματα, ή ξύλινο δάπεδο, στις ψυχρότερες περιοχές. Υπάρχει μια τεράστια διαφορά στο κόστος των μαρμάρινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια. Τοποθέτηση κεραμικών πλακιδίων δαπέδων είναι τρόπος φθηνότερα από τα μαρμάρινα δάπεδα. Αν το σπίτι σας κτίριο πρόκειται να είναι ένα διόροφο κτίριο, θα χρειαστείτε μια σκάλα για τη σύνδεση των δύο ορόφους. Στην περίπτωση που θέλετε κάτι φανταχτερό, το κόστος θα είναι πολύ περισσότερο από να πάρει ένα συμβατικό που έχει συσταθεί για την κατασκευή του σπιτιού σας. Μερικοί από εσάς μπορεί να θέλετε να έχετε ανώτατα όρια που είναι 10 πόδια ψηλός. Αυτό είναι σίγουρα πρόκειται να είναι ένα βάρος για τις τσέπες σας. Εάν σκοπεύετε να χτίσετε ένα σπίτι ράντσο για τον εαυτό σας μάλλον θα καταλήξετε οικοδόμηση ενός σαλόνι του περίπου 2000 τετραγωνικά πόδια, κάτω από μία ενιαία στέγη. Αντ 'αυτού, εάν χτίζετε ένα αποικιακό στυλ σπίτι πολυεπίπεδη, το κόστος θα πρέπει να κατανέμεται κατά το ήμισυ. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα στοιχεία που έχουμε μόλις χτυπήσει επάνω, το μέσο κόστος για την κατασκευή ενός σπιτιού είναι βέβαιο ότι θα ξεσηκωθούν.
Μαζί με όλες τις προσωπικές ανάγκες, υπάρχουν επίσης πολλές πολιτικές της κυβέρνησης, η οποία θα πρέπει να ληφθούν υπόψη. υπάρχουν αμοιβές των επιπτώσεων της ανάπτυξης, η οποία θα πρέπει να καταβάλει στην κυβέρνηση και το ποσό αυτό μπορεί να τρέξει σε μερικές χιλιάδες δολάρια και μπορεί μερικές φορές ακόμη και ανέρχονται σε 50.000 δολάρια με βάση την κλίμακα της κατασκευής σας.
Μετά τη λήψη φροντίδα των νομιμότητες έρχεται το κόστος των οικοδομικών υλικών. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος κατασκευής. Μερικοί από τους άλλους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν το κόστος αυτό είναι οι εξής:? Η εποχή του χρόνου που θα επιλέξετε να χτίσετε το σπίτι μπορεί να έχει επιπτώσεις στο κόστος εργασίας και υλικών. ? Την πολυπλοκότητα του έργου? Οικονομική συγκυρία. Σε καλή οικονομική συγκυρία το κόστος της κατασκευής κατοικιών θα βουνό και το αντίστροφο θα ισχύει, σε περιόδους ύφεσης. ? Ποσοστό ανεργίας. Εάν το ποσοστό ανεργίας είναι υψηλότερο θα είστε σε θέση να βρουν εργασία με χαμηλότερο κόστος. Αυτό θα μειώσει το κόστος του σπιτιού των ονείρων σας. ? Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να αυξήσουν ή να μειώσουν το κόστος. Για παράδειγμα, εάν υπάρχει στεγνό καθάρισμα καιρού, οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σύντομα, και ως εκ τούτου, θα μειώσει το κόστος του έργου. Ωστόσο, εάν ο χρόνος που έχετε επιλέξει πάσχει από βροχές, οι εργασίες κατασκευής δεν θα πραγματοποιηθεί και το κόστος θα αυξηθούν. ? Προετοιμασία του χώρου για την κατασκευή καίει επίσης μια τρύπα στην τσέπη. ? Αυτό δεν είναι εξαντλητικό κατάλογο. Υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες αυτούς που επηρεάζουν το μέσο κόστος να κατασκευάσει ένα νέο σπίτι. Υπάρχουν οικοδόμοι κάποια realtor ή ποιος θα μετρήσει το εξωτερικό διάσταση του σπιτιού. Αν αυτό είναι περίπτωση, το μέσο κόστος να χτίσεις ένα σπίτι σίγουρα θα αυξηθεί, με βάση τα επιπλέον βοήθεια από το εξωτερικό που σας φέρνουν in.
Συνεπώς, είναι πολύ δύσκολο να δώσει ένα ακριβές μέσο κόστος για την κατασκευή ενός σπιτιού.Οι αυξήσεις του κόστους με κάθε βήμα προς βήμα διαδικασία της οικοδόμησης ενός σπιτιού. Θα πρέπει να λάβει όλα υπόψη τα στοιχεία αυτά. Από τη στιγμή που σκοπεύει να κατασκευάσει νέο σπίτι σας, είναι εδώ να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας!