Maid of Honor Καθήκοντα

Το κορίτσι της τιμής είναι το πιο σημαντικό όλων των bridesmaids, δεδομένου ότι, έχει να φροντίσει πολλές δραστηριότητες γάμου πριν και κατά τη διάρκεια των εορτασμών. Η κουμπάρα πρέπει να είναι με τη νύφη για σχεδόν 24x7, μετά την ημερομηνία του γάμου έχει κριθεί. Αυτό συμβαίνει επειδή η νύφη χρειάζεται βοήθεια σε κάθε μικροδουλειά που πρέπει να γίνει για το γάμο. Χρειάζεται ένα χέρι βοήθειας ή μερικές φορές, μια δεύτερη άποψη την οποία εμπιστεύεται την υπηρέτριά της τιμής για να την δώσει, χωρίς τροχοπέδη για την αλήθεια. Η κουμπάρα είναι δεξιά πλευρά κυρία της νύφης και πρέπει να ολοκληρώσει όλες τις υπηρέτρια των δασμών τιμή την ημέρα του γάμου, αλλά το πιο σημαντικό πριν από την ημέρα επίσης.
Κατάλογος των Maid of Honor Καθήκοντα και Ευθύνες
Μόλις διοριστεί η κουμπάρα από τη νύφη, προτείνεται να τηρεί αρχείο, στο κινητό σας ή σε ένα σημειωματάριο / ημερολόγιο (ό, τι να έχετε μαζί σας πάντα), την καθαριότητα των ειδικών φόρων τιμή καταλόγου ελέγχου.
Συζητήστε με τη νύφη για το είδος του γάμου που θέλει. Αυτό θα σας δώσει μια ιδέα για το τι προετοιμασίες θα πρέπει να κάνουμε, ειδικά αν πρόκειται να οργανώσει ένα νυφικό ντους για εκείνη.
Ξεκινήσετε την αναζήτηση για το νυφικό καταστήματα που έχουν το επιθυμητό νυφικό αξεσουάρ που μπορεί να χρειάζονται για το τυπικό είδος του γάμου ότι η νύφη και ο γαμπρός θέλουν. Αυτό θα είναι απαραίτητο μόνο αν δεν θέλετε να προσλάβετε ένα γάμο συντονιστή για την πραγματοποίηση όλων των ρυθμίσεων. Στην περίπτωση, παίρνετε τη βοήθεια από έναν γάμο συντονιστής, θα απαλλαγεί από τα περισσότερα από το βάρος διάταξη και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διατηρήσει συνεχή επικοινωνία με το συντονιστή.
Το επόμενο πράγμα πρέπει να γίνει είναι να ξεκινήσει τη διατήρηση σωστή επικοινωνία με τους άλλους παράνυμφοι καθώς και κουμπάρο του γαμπρού. Η κουμπάρα πρέπει να είναι σαν ένας αγγελιοφόρος για τη νύφη, που θα πρέπει να επικοινωνούν καλά με τη νύφη και τους γονείς, τους φίλους του γαμπρού και συγγενείς. Όπως υπηρέτριά της τιμής, θα πρέπει να ρίξει ένα νυφικό ντους της και να αγοράσει ένα δώρο της για την ίδια. Επίσης, ένα συμβαλλόμενο μέρος bachelorette είναι ένα αναμενόμενο υπόθεση που πρέπει να ληφθεί μέριμνα από την κουμπάρα.
Στη συνέχεια έρχεται το εμπορικό γάμο. Αυτή η πτυχή χρειάζεται πολλή υπομονή και προσοχή στην καθαριότητα του μέρους τιμήν του. Και πάλι, το σημαντικότερο επιμέρους πτυχή των αγορών γάμου είναι το νυφικό φόρεμα. Πρέπει να είσαι με κάθε χρόνο της για το νυφικό δοκιμές το φόρεμά της και να δώσει ειλικρινείς απόψεις της σχετικά με το φόρεμα. Θα πρέπει να προτείνουμε οποιεσδήποτε αλλαγές, εφόσον απαιτείται, την ίδια στιγμή διαχειρίζονται περίπου φορέματα των παράνυμφων »πάρα πολύ. Σήμερα, βοηθούν το κατάστημα νύφη για το υπόλοιπο των αξεσουάρ, όπως τα γαμήλια παπούτσια, νυφικά κοσμήματα, νυφικό μακιγιάζ, κλπ. Κάντε στιλίστα τρίχας ή ένα make up artist για την ημέρα του γάμου.
Η διακόσμηση γάμου και γάμου τροφοδοσία ρυθμίσεις θα πρέπει να εξεταστεί από την κουμπάρα. Ενώ αποφασίσει τον τόπο, το μενού και το εσωτερικό της υποδοχής, η νύφη θα χρειαστεί τη βοήθεια και τις απόψεις σας. Επίσης, δεδομένου ότι η κουμπάρα, θα πρέπει να βοηθήσει τη νύφη να λύσει το πελατολόγιο, πρόβα δείπνο και προσκλήσεις του γάμου, τη διάταξη των θέσεων, κ.α.
Πρόβα δείπνο είναι ένα άλλο σημαντικό γεγονός για τη νύφη και το γαμπρό. Η κουμπάρα υποτίθεται ότι ψάχνουν για τυχόν μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να έχει χάσει σε πρώτη φάση και βοηθούν τη νύφη να τα διορθώσετε πριν από την ημέρα του γάμου.
Το πολύ σημαντικό υπηρέτρια γάμο των δασμών τιμή αρχίζει την ημέρα του γάμου, όταν θα πρέπει να συνοδεύουν τη νύφη παντού, να την βοηθήσει να ετοιμαστούμε, να βοηθήσει την έβαλε στο φόρεμα και τη σύνθεσή της, την πάρτε στο σαλόνι ομορφιάς, αν χρειαστεί και η πιο σημαντικό από όλα, είναι να φροντίσει για το γαμήλιο δαχτυλίδι του γαμπρού. Επίσης, θα σας μάρτυρα του γάμου και κατά τη διάρκεια του γάμου θα πρέπει να εκτελέσει traditional υπηρέτρια των καθηκόντων τιμήν όπως το κράτημα ανθοδέσμη της νύφης, δίνοντας της το δαχτυλίδι, το ίσιωμα το φόρεμά της, τη φροντίδα των κατοχών και τα δώρα της νύφης, κ.λπ. Κατά τη διάρκεια του γάμου υποδοχής θα πρέπει να εκφωνήσει ομιλία προς τιμήν των νεόνυμφοι και να κάνει μια πρόποση σε αυτά. Θα πρέπει να σκεφτούμε πολύ εκ των προτέρων για την καθαριότητα των ιδεών του λόγου τιμής και να προετοιμάσει μια σύντομη και γλυκιά ομιλία.
Τελευταίο, αλλά δεν το λιγότερο, στην πραγματικότητα, το πιο σημαντικό καθήκον της η κουμπάρα θα είναι η «ισχυρή υποστήριξη για τη νύφη, συναισθηματικά, ιδίως όταν η νύφη αμφιταλαντεύεται ή καθίσταται υπερβολικά συναισθηματική οποία συμβαίνει πολύ από την νύφη σε ακραίες στρες του γάμου. Αυτή μπορεί να εμπιστευθεί σε σας με μερικές από βαθιά και σκοτεινά μυστικά της. Είναι υψίστης καθήκον σας να τους κρατήσει σε σας και δεν αποκαλύπτει τους κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Η νύφη πρέπει να δοθούν διαβεβαιώσεις σχετικά με το γάμο της και ως καμαριέρα της τιμής θα πρέπει να εξασφαλίσουν ότι αισθάνεται ικανοποιημένος για υπέβαλε την άσκηση όλων των καθαριότητα των καθηκόντων σας τιμούν με ευλάβεια.