Θάμνοι που αναπτύσσονται γρήγορα

Κηπουρική είναι ελλιπής χωρίς φύτευση διαφόρων ειδών θάμνων και θάμνους στον κήπο. Αντισταθμίσεις κινδύνου είναι ως επί το πλείστον προτιμάται από τους ιδιοκτήτες γης αντί άλλων συστημάτων φραγμού και στυλ φράχτη. Αντισταθμίσεις κινδύνου είναι η καλύτερη διαθέσιμη λύση που δημιουργούν το καλύτερο εμπόδιο περίφραξη μαζί με την ενίσχυση της διαμόρφωσης επίσης. Είναι προφανές για τους κηπουρούς να αναζητήσουμε τις καλύτερες αντισταθμίσεις που θα φθάσει στο επιθυμητό μέγεθος όσο το δυνατόν συντομότερα. Υπάρχει μια εύκολη λύση σε αυτό - γρήγορη καλλιέργειες φυτών φράκτες προστασίας της ιδιωτικής ζωής που μπορεί να αυξηθεί σε καμία περίπτωση δεν. Υπάρχει ένα μεγάλο φάσμα ταχέως αναπτυσσόμενη φράκτες για τα φυτά, όταν πρόκειται για τους φράκτες προστασία της ιδιωτικής ζωής.
Ταχέως αναπτυσσόμενη Απορρήτου Hedges? Υπάρχουν δύο πράγματα που θα πρέπει να έχετε κατά νου, ενώ επιλέγοντας μια ταχέως αναπτυσσόμενη αντιστάθμισης κινδύνου. Οι αντισταθμίσεις πρέπει να μεγαλώνουν σε τουλάχιστον 6 πόδια και περισσότερο και πρέπει να έχουν πυκνή και έντονη μοτίβο φύλλωμα. Μαζί με αυτά τα δύο πράγματα, βεβαιωθείτε ότι το είδος των ταχέως αναπτυσσόμενη αντισταθμίσεις που επιλέγετε είναι το καλύτερο μεταξύ τους όλοι όταν πρόκειται για ιδιότητες όπως προσαρμοστικότητα του εδάφους, η ανθεκτικότητα στις ασθένειες, η ανοχή σε συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες σας και τις συνθήκες του νερού. Εδώ είναι μερικά γρήγορα αναπτυσσόμενη αντισταθμίσεις που μπορείτε να εξετάσετε τη φύτευση στον κήπο σας.
Οξυά: Επίσης γνωστό ως Fagus, οξιά είναι ένα θαυμάσιο είδος των ταχέως αναπτυσσόμενη αντισταθμίσεις που έχει πράσινο και λεβάντα φύλλωμα. Η ειδικότητα της οξιάς αντιστάθμισης είναι ότι το φύλλωμά τους μετατρέπεται σε βαθύ χάλκινο χρώμα το φθινόπωρο. Οξιά είναι η καταλληλότερη για τις μεγαλύτερες περιοχές και τα ναυπηγεία όπως ένα κήπο ή την καλλιέργεια ορισμένων δείγμα στον κήπο. Οξυά είναι ένα άριστο είδος αντιστάθμισης που επίσης λειτουργεί ως ανεμοφράκτης με εκείνο το όμορφο φύλλωμα.
Rugosa Rose: Ένα εντελώς άτυπο είδος των ταχέως αναπτυσσόμενη φράκτες, rosa rubra Rugosa είναι το καταλληλότερο για την ανοιχτή και ηλιόλουστες τοποθεσίες. Το διακριτικό χαρακτήρα του rogusa τριαντάφυλλο είναι ότι είναι προφανώς την άνθηση είδος αντιστάθμισης, με πολύ πυκνή, δερματώδη φύλλωμα σε σκούρο πράσινο. Το φύλλωμα γυρίζει βούτυρο χρυσό στο χρώμα κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου. Αυτό είναι ανθοφόρο αντιστάθμιση με όμορφα και αρωματικά κοκκινωπό ροζ λουλούδια.
Πυξάρι: Επίσης γνωστό ως Buxus, το πυξάρι είναι ένα ιδανικό ταχέως αναπτυσσόμενη αντιστάθμισης κινδύνου. Κυρίως κατάλληλα για τις ευρωπαϊκές συνθήκες, ανταποκρίνεται σε μεγάλο βαθμό στην έγκαιρη κλάδεμα και το κόψιμο. Πυξάρι είναι η πλέον προτιμώμενη topiary θάμνων, καθώς και. Πυξάρι είναι ένα αειθαλές φυτό με σκούρο πράσινο φύλλωμα. Η ιδανική περίοδος περικοπή το πυξάρι είναι νωρίς την άνοιξη.
Holly: Επίσης γνωστό ως ilex, πουρνάρι είναι πολύ γνωστή για στιλπνός πράσινα φύλλα και τα κόκκινα μούρα. Να θυμάστε ότι μόνο τα θηλυκά φυτά πουρνάρι παράγει τα μούρα. Holly ανταποκρίνεται κατά πολύ σε ένα κομμάτι των όξινων εδαφών και η τύρφη της sulfar κήπο. Holly αποτελεί ουσιαστικά ένα μέσο καλλιέργειας φυτών αντιστάθμισης κινδύνου. Μπορείτε να φυτέψετε το φυτό κρατώντας 2 με 4 πόδια απόσταση εντός των δύο πουρνάρια.
Μεταξένια Dogwood: Silky κρανιά είναι η ταχέως αναπτυσσόμενη μονάδα αντιστάθμισης κινδύνου με τις συσπειρώσεις των λευκών λουλουδιών που εμφανίζονται την άνοιξη και το γαλαζωπό λευκό φρούτα που εμφανίζονται στα τέλη του φθινοπώρου. Ζευγάρι ύψος της μεταξένια κρανιά είναι μέχρι 12 πόδια. Το εργοστάσιο είναι κατάλληλος σε όλα σχεδόν τα σκληραγωγημένα ζώνες.
Καναδική Hemlock: Τα καναδικά hemlocks αναφέρεται επίσης ως το πιο όμορφο από όλα τα ταχέως αναπτυσσόμενη αντισταθμίσεις που είναι αειθαλής. Κατεργασμένοι ή μη στολισμένα, η καναδική hemlock φαίνεται πολύ χαριτωμένο σε όλους τους χρόνους. Αυτό το φυτό ανταποκρίνεται σε μεγάλο βαθμό με την ατμόσφαιρα που έχει ήλιο να ενσωματωθεί εν μέρει σκιασμένο και μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε είδος των εδαφικών συνθηκών. Καναδική κώνειο είναι επίσης δημοφιλής ως topiary φυτών.
Αυτά ήταν μερικά από τα καλύτερα φράκτες των φυτών για τη γρήγορη φράκτες αυξάνεται. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μάθετε πώς να τακτοποιήσουν φράκτες και να μάθουν λίγο την ψυχολογία των φυτών. Με αυτό τον τρόπο αυτές τις ταχέως αναπτυσσόμενη αντισταθμίσεις θα συνεχίσει να προσθέτει γοητεία στον κήπο σας! Χαρούμενος κηπουρικής!