Κέντημα νήματος Βραχιόλια Φιλίας

Sheena ήταν αίσθημα που πιέζεται από το πρωί. ημέρα της είχε ξεκίνησε άσχημα με μια μάχη με τη μητέρα της και, επιπλέον, ο βαθμός που πήρε κατά τη δοκιμή μαθηματικά της δεν έκανε τίποτα για ανάταση διάθεσή της. Η μέρα σίγουρα δεν ήταν σε εξέλιξη πάρα πολύ καλά γι 'αυτήν. Και για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, Keith, ένας νταής της τάξης της είχαν κατασπαράξει το γεύμα της μετά από αδίστακτα it αρπαγή από αυτήν και το σπρώξιμο της κάτω στη λάσπη. Όλοι ανήλθε κοιτάζοντας της, αλλά κανένας από τους συμμαθητές της ήρθε να δώσει το χέρι της. Αυτή τη στιγμή, ήταν που επιθυμούν ότι ήθελε να μιλήσει σε έναν φίλο απελπισμένα. Δεδομένου ότι Σάβ κλάμα εκεί με το κεφάλι της ανάμεσα στα χέρια της, τα μάτια της έπεσε στο νήμα βραχιόλι φιλίας κέντημα ότι ο καλύτερος φίλος της, η Χλόη, είχε γίνει με δική της και είχε δοθεί σε αυτήν από ένα μήνα προτού να ανάγεται σε άλλο σπίτι. Θυμήθηκε πόσο Χλόη χρησιμοποιείται για να είναι ισχυρή και να προστατεύσουν της από όλους όσοι προσπάθησαν να την πειράξεις. Ξαφνικά, Sheena ήξερε τι έπρεπε να κάνει, έτσι, σηκώθηκε, βρήκε ένα τηλεφωνικό θάλαμο, μπήκε μέσα και χτύπησε σε αριθμό καλύτερος φίλος της.
Αφού οικογένεια, οι φίλοι είναι τα πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή όλων μας. Για τη θεραπεία τους, ειδικά, καθιστώντας βραχιόλια φιλίας κέντημα νήματος για τη δική σας, προσθέτει μια προσωπική πινελιά στη φιλία σας. Τα παιδιά αγαπούν να φθοράς όπως βραχιόλια, όπως φαίνονται funky, αν είναι καλά διαμορφωμένο και πολύχρωμα, και ταυτόχρονα υπενθυμίζει σε σας τους φίλους σας κάθε φορά που τα κοιτάζεις. Διαβάστε περισσότερα για την βραχιόλια.
Πώς να κάνετε Φιλίας Βραχιόλια από Κεντήματα νήμα;
Τα βήματα για το πώς να κάνουν βραχιόλια φιλίας από το νήμα κεντητικής είναι πολύ απλό. Το πιο απλό μοντέλο για την κατασκευή βραχιόλια φιλία κέντημα νήματος είναι η πλεξούδα μοτίβο. Αυτό το πρότυπο απαιτεί τρεις χορδές (μπορεί να είναι διαφορετικά ή ίδια χρώματα) και θα πρέπει να παρέμβουν του νήματος θέματα στην πρώτη και την τρίτη θέση πάνω από το νήμα νήμα στη δεύτερη θέση (μετά την πρώτη πλεξούδα κόμπο, το πρώτο νήμα θα έρθει σε την τρίτη θέση, η δεύτερη στην πρώτη και την τρίτη στη δεύτερη), εκ περιτροπής για να το βραχιόλι. Η μέθοδος να κάνω μια διαφορετική βραχιόλι κέντημα μοτίβο είναι εξηγείται παρακάτω.
Πρώτα, επιλέξτε νήμα χορδές του τέσσερα διαφορετικά χρώματα (αν είστε αρχάριος, ξεχωριστό χρώμα θα καταστήσει εύκολο να καταλάβει). Τοποθετήστε τα στη σειρά με την οποία θέλετε τα χρώματα, προκειμένου να εναλλάσσονται. Αφήνοντας ένα περιθώριο δύο ίντσες, δένουν με ένα στρογγυλό / κόμπο του όλα τα νήματα μαζί. ? Τώρα, συνδέσει το νήμα περιθώριο προσωρινά σε μια ράβδο ή ζητήστε από κάποιον να την κρατήσει για εσάς. Οι χορδές θα πρέπει να τεντωμένη όταν αυτές παρεμβαίνουν. ? Pick συμβολοσειρά1 (εμείς θα τους αποκαλούμε συμβολοσειρά1, συμβολοσειρά2, string3, string4, για λόγους ευκολίας) και τυλίξτε το γύρω από συμβολοσειρά2 τέτοια που να τους ανέμους συμβολοσειρά2, και τραβήξτε συμβολοσειρά1 να κάνει τον κόμπο σφιχτό. Επαναλάβετε αυτήν την ενέργεια για μια ακόμη φορά με τα ίδια χορδές και να είναι προσεκτικοί ότι ο κόμπος είναι σφιχτή. ? Εκτελείται η ίδια δράση που καθορίζεται στο βήμα 2, αλλά αυτή τη φορά, χρησιμοποιήστε string1 and string3 και αφού τελειώσετε με αυτές τις δύο σειρές, κάνετε το ίδιο για string1 and string4. Σημείωση: Θα παρατηρήσετε ότι συμβολοσειρά2 έχει μετακινηθεί στην πρώτη θέση, string3 στο δεύτερο, string4 το τρίτο και το συμβολοσειρά1 με την τελευταία, δηλαδή τέταρτη θέση. ? Τώρα, επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μέχρι την τελευταία δύο ίντσες από το περιθώριο του κάθε χορδή έχει απομείνει. ? Δέστε ένα κόμπο στο σημείο αυτό και, ta-da, κέντημα σας βραχιόλι νήμα είναι έτοιμο. ? Μόλις κυριαρχήσετε τη βασική τεχνική, μπορείτε να κάνετε ποικίλα μοτίβα από μίξη και το ταίριασμα χρωμάτων και τεχνικών. Αν θέλετε να κάνετε μια παχιά ζώνη, μπορείτε να εφαρμόσετε μια δημιουργική ιδέα για τη δημιουργία πλεκτά βραχιόλια πρώτη, τότε ύφανση τους στους παραπάνω καθορισμένο μοτίβο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσα χρώματα όπως εσείς θέλετε σε αυτό το βραχιόλι, δεδομένου ότι, σε όλα, θα σας having 12 διαφορετικές σειρές για να πάει με. Ελπίδα οι φίλοι σας θα εκτιμήσουν τη δημιουργικότητά σας που εμφανίζονται στο να καταστεί η βραχιόλια φιλίας κέντημα νήματος για αυτούς, και γιατί δεν θα είναι; Μετά από όλα, είναι πραγματικοί φίλοι σου, έτσι δεν είναι;