Cubicle διακοσμεί τις ιδέες

Γραφείο θαλάμων είναι βαρετοί όσο είναι ξηρό και κάμπο. Από την άλλη πλευρά, ένα καλά διακοσμημένο θαλαμίσκο γραφείο αντανακλά την προσωπικότητά σας. Επίσης, η καμπίνα ιδέες διακόσμησης δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ jazzy, όπως είναι το εργασιακό σας δεν είναι και ένα δωμάτιο στο σπίτι σας. Περνάτε σχεδόν δώδεκα ώρες την ημέρα και στο γραφείο. Μια καλά διακοσμημένο καμπίνα μπορεί να κάνει το χώρο εργασίας σας ένα άνετο χώρο ο οποίος, επίσης, βοηθά στην αύξηση της παραγωγικότητας της εργασίας σας. Γραφείο διακόσμηση δεν περιλαμβάνει τη διακόσμηση του θέση με νεωτερισμούς που θα γεμίζουν τον τόπο. Στην πραγματικότητα, η καμπίνα γραφείο πρέπει να είναι διακοσμημένα τέτοια που θα πρέπει να αντικατοπτρίζουν προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντά σας. Εδώ είναι μερικά από τα θαλαμίσκων διακοσμώντας τις ιδέες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε το χώρο εργασίας σας.
Cubicle Αξεσουάρ? Ας δούμε μερικά από τα θαλαμίσκων αξεσουάρ που θα σας βοηθήσουν να διακοσμήσετε το θαλαμίσκους. Τα περισσότερα από αυτά τα εξαρτήματα είναι διαθέσιμα σε προμηθειών γραφείου κατάστημα.
Mouse pads? Φυτά? Στυλό περίπτερα? ΔΕΛΤΙΟ συμβούλια? Λάμπες? Ημερολόγιο? Θαλαμίσκος Διακόσμηση Ιδέες? Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να ελέγξει εάν οι αρχές του γραφείου σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε θαλαμίσκο σας. Στη συνέχεια, ξεκινήστε με απλές οδηγίες, όπως, αλλαγή της προφύλαξης οθόνης σας ή με ένα εξατομικευμένο φανό που είναι ακριβώς ψαλιδίζεται στο θαλαμίσκο σας. Προφύλαξη οθόνης είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο που μπορεί να κάνει το γραφείο σας πιο ευχάριστη. Η προβολή διαφανειών είναι επίσης μια καλύτερη επιλογή στο θαλαμίσκο ιδέες διακόσμησης.
Κατάλληλες ρυθμίσεις φωτισμού στο γραφείο σας βοηθήσει να ξεπεραστούν οι καταπόνηση των ματιών. Αλλά τα περισσότερα από τα γραφεία είναι φωτεινά με λαμπτήρες φθορισμού. Αυτή η φθορίζουσα φωτισμός είναι συχνά σκληρή για τα μάτια και θα πρέπει να καταφέρει να πάρει έμμεσο φως με την αλλαγή θαλαμίσκο σας. Μια σκιά λάμπα ή ένα επιτραπέζιο φωτιστικό είναι μια καλή ιδέα να το πράξει.
Ένα άλλο εξάρτημα που μπορείτε να προσθέσετε στο θαλαμίσκο διακόσμηση σας είναι ένα πίνακα ανακοινώσεων. Ο πίνακας ανακοινώσεων μπορεί να τοποθετηθεί έξω από την καμπίνα. Και αν είστε ο επικεφαλής της κάποιο τμήμα, μπορείτε να προσθέσετε τις πρόσφατες προθεσμίες που πρέπει να ολοκληρωθούν, επερχόμενα γεγονότα και τα έργα που πρόκειται να ολοκληρωθεί, γι 'αυτό. Αυτός ο πίνακας ανακοινώσεων μπορεί να διακοσμηθεί με τη βοήθεια των διαφορετικών χρωμάτων και θεμάτων. Θέματα που μπορούν να ποικίλουν ανάλογα με την εποχή. Επίσης, ένα ημερολόγιο στο θαλαμίσκο σας που έχει δικές του προθεσμίες σας φέρουν μπορούν να κρατηθούν.
Ένα από τα επόμενα θαλαμίσκων διακοσμώντας τις ιδέες είναι να προσθέσουμε μερικές φωτογραφίες στο θαλαμίσκο πρόχειρο σας. Αυτές οι φωτογραφίες θα περιλαμβάνουν φωτογραφίες της οικογένειάς σας, τους φίλους ή κατοικίδια ζώα. Επίσης, εάν έχουν γίνει σε κάποιο προορισμό των διακοπών σας, μπορείτε να προσθέσετε αυτές τις θραύσεις στο πρόχειρο σας. Εκτός από το πρόχειρο, μπορείτε επίσης να έχετε διακοσμητικές κορνίζες φωτογραφιών. Όμορφα γραπτή εμπνευσμένα αποσπάσματα μπορεί να συνδεθεί to θαλαμίσκο σας για να προσθέσει την ομορφιά του θαλάμου.
Ένα πιάτο καραμέλα απεικονίζει ένα χαριτωμένο δείτε θαλαμίσκο σας. Μπορείτε να μοιραστείτε την καραμέλα με τους συναδέλφους σας. Στη συνέχεια, έρχεται η εσωτερική φύλλωμα να κάνει το θαλαμίσκο πιο ζωηρή. Αρχικά, να αποφασίσει τον τόπο όπου πρόκειται να κρατήσει τα φυτά. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν θέλετε μια πραγματική μονάδα ή σε faux φυτό στο γραφείο σας. Τέλος, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας, να αγοράσετε ένα εγκαταστάσεων για θαλαμίσκο σας. Μερικές από τις εγκαταστάσεις γραφείου είναι Κρότωνα, Αμαρυλλίς, μικρά κάκτοι, ο κρίνος της ειρήνης, εγκαταστάσεις αραχνών και τροπικό φυτό. Διαβάστε περισσότερα
Ιδέες για τη διακόσμηση του γραφείου θαλάμων? Γραφείο που διακοσμεί τις ιδέες? Αρχική σελίδα Ιδέες διακόσμησης γραφείο? Αυτά είναι μερικά από τα θαλαμίσκων διακοσμώντας τις ιδέες να κάνουν το χώρο εργασίας σας ένα ζεστό και άνετο χώρο για να εργαστούν in καλύτερο της τύχης για διακόσμηση.