Σχέσεις Break Up Συμβουλές

Το άρθρο αυτό στοχεύει στο να δώσει κάποια αναγκαία σχέση διάσπαση συμβουλές σε πολλούς που έχουν φθάσει σε αυτό το σταυροδρόμι στη σχέση τους, και είναι αναγκασμένοι να κάνουν μια επιλογή. Από όλα τα προβλήματα στη σχέση, ένα διάλειμμα είναι μέχρι το πιο σκληρότερο ένα.
Έτσι είστε ένας από εκείνες τις ψυχές, που είναι σε μια σχέση, η οποία έχει χτυπήσει ασταθής νερά και σκέφτεται για την εγκατάλειψη του; Δηλαδή, σκοπεύετε της διάλυσης; Πρέπει να υπάρχει μεγάλη σύγχυση, η ενοχή και η αγωνία για την πραγματοποίηση αυτής της απόφασης. Θα σας βοηθήσει να βάλουμε τα πράγματα σε μια σαφέστερη προοπτική. Προτού προχωρήσουμε, ας διερευνήσουν τι κάνει ένα έργο σχέση και τι μπορείτε να καλέσετε μια υγιή σχέση. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει στο να καταλήξει σε απόφαση.
Τι κάνει μια εργασία σχέσης;
Είναι πάντα μια μεγάλη εμπειρία για να είναι σε μια σχέση. Οι σχέσεις είναι επίσης μια πολύ σκληρή δουλειά. Η «ευτυχώς πάντα μετά από το« τελειώνει συμβαίνει μόνο στα παραμύθια! Τι διασκέδαση θα υπάρξει σε μια σχέση, χωρίς την περιστασιακή ενάγοντες και διαφωνίες. Είναι ευκαιρίες να γνωριστούν καλύτερα! Ποιες είναι οι πιθανότητες δύο διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικές εμπειρίες τους, συμπαθεί, αντιπαθεί, φιλοδοξίες και τις πεποιθήσεις έρχονται μαζί και να διαμορφώσει μια σχέση ενός χρόνου ζωής; Λοιπόν, οι πιθανότητες είναι στοιβάζονται πολύ υψηλό πράγματι. Ακόμα, πώς οι άνθρωποι έχουν τόσο μεγάλη σχέσεις; Είναι το ιδανικό ταίρι; Πιστέψτε με, δεν υπάρχει τίποτα σαν μια τέλεια σχέση ή το τέλειο ταίρι! Η τελειότητα, πρώτα απ 'όλα είναι βαρετή και δεν υπάρχει τίποτα σαν μια τέλεια σχέση ή το ιδανικό ταίρι.
Μια μεγάλη σχέση είναι πλαστά υποθέτω, μέσα από αμοιβαίο σεβασμό, την ανοχή για τις ελλείψεις των άλλων, την κατανόηση και με το εν λόγω σημαντικό συστατικό που ονομάζεται αγάπη άνευ όρων. Το πιο σημαντικό, μια υγιή σχέση έχει άνευ όρων αγάπη και από τις δύο πλευρές! Δεν μπορεί να είναι ότι το ένα συνεχίζει να θυσιάζει and θέτει σε κίνδυνο για το άλλο από την αγάπη και το άλλο δεν το κάνει. Το συναίσθημα πρέπει να είναι αμοιβαία. Δηλαδή, αυτό που κάνει ένα έργο σχέση.
Σχέσεις Break Up Συμβουλές για τη Γυναίκα
Τώρα που έχω δώσει την ιδέα μου για το τι κάνει μια εργασία σχέσης, μπορούμε να ερευνήσουμε το πώς ενδέχεται να μην λειτουργούν έξω και να σας οδηγήσει να κάνουμε αυτή την αναπόφευκτη την απόφαση του χωρισμού. Κανείς δεν μπορεί να σας συμβουλεύσει σχετικά με αυτό το θέμα μια διάσπαση. Είναι ένα θέμα μεταξύ σας δύο. Αν είστε σε αίνιγμα το αν θα χωρίσει ή μη, ρωτήστε τον εαυτό σας τις ακόλουθες ερωτήσεις, οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν να καταλήξουμε σε μια απόφαση.
Είστε οι δύο Είμαστε Ευτυχισμένοι;? Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Σχέσεις ξινή μέχρι οφείλεται σε εξωπραγματικές προσδοκίες από τον άλλον. Για μια σχέση στην εργασία, είναι σημαντικό ότι και οι δύο από σας είναι στην ευχάριστη θέση σε αυτό. Αν κάποιος από εσάς είναι να θέτει σε κίνδυνο όλα ο τρόπος για να κάνουν αυτό το έργο το πράγμα, είναι καιρός να σταματήσει, όσο οδυνηρό και αν είναι.
Το γέλιο και κοινής χρήσης υπάρχουν;? Ένα ζευγάρι που γελάει μαζί, μένει μαζί. Γέλια και μοιράζονται μαζί μας επικοινωνήσετε τίποτα άλλο δεν ήθελα. Το γέλιο διατηρεί το ρομαντισμό στη ζωή. Υπάρχει κάτι για το χιούμορ, η οποία διατηρεί μια σχέση φρέσκο ​​και ένα άτομο, διασκεδαστικό να είναι μαζί. Αν το γέλιο έχει πεθάνει έξω και θέση του έχει αναληφθεί από όλο και πιο πικρό σαρκασμό, ο χρόνος του να σταματήσουν το κάπνισμα για το καλό και των δύο.
Είσαι να είσαι ο εαυτός σε αυτή τη σχέση;? Είστε υποχρεωμένοι να είναι κάποιος που δεν είναι απόλυτα, να κερδίσει την αγάπη του συντρόφου σας; Εάν η απάντηση είναι ναι, τότε αυτό δεν είναι πραγματικά σκόπιμη. Εάν ο σύντροφός σας αρνείται να σας δεχτεί για αυτό που πραγματικά είστε, είστε ζωντανός ένα ψέμα. Τελικά, θα έχετε την ευκαιρία να είναι δυσαρεστημένοι. Έτσι, σκεφτείτε το.
Αισθάνεστε ασφυξία σε αυτή τη σχέση;? Συμβαίνει μερικές φορές ότι ο φίλος αγόρι ή φίλη σας δεν σας δίνει πολύ χώρο. Δεν έχετε χρόνο για να περάσουν χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά σας. Ναι, ο φίλος ή φίλη σας είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας, αλλά υπάρχουν και άλλα άτομα, επίσης, τους οποίους θα πρέπει να φροντίσει! Εάν ο σύντροφός σας δεν καταλαβαίνει αυτό και θέλει όλα για τον ίδιο ή την ίδια, η ζωή είναι τελικά θα είναι δύσκολο για σας.
Υπάρχει συνεχής Διαξιφισμούς;? Υπάρχει συνεχής διαμάχη μεταξύ των δυο σας; Έχετε συνεχώς να υπενθυμίσω και να συγκρίνουν πόσο κάθε ένας από εσάς κάνει ένας για τον άλλον; Είναι ένα σημάδι ενός θεμελιώδους δυσαρέσκειας σε μια σχέση. Θα πρέπει να συζητήσετε και να μιλήσουν μεταξύ τους. Να είστε ειλικρινείς μεταξύ τους, αυτό βοηθάει.
Αν είστε σε μια καταχρηστική σχέση, και δεν θα τηρούνται από το σύντροφό σας, ο χρόνος του για μια διάσπαση! Δεν χρειάζεται να είναι οποιεσδήποτε δεύτερες σκέψεις σε αυτή την περίπτωση.
Είστε γκαρνταρόμπα εκεί, τρέξιμο μακριά από την ενοχή;? Είστε ακόμα σε αυτή τη σχέση επειδή αισθάνεστε ότι αν χωρίσει, φίλος αγόρι και η φίλη σας θα καταρρεύσει; Δηλαδή, αν είστε κρέμονται εκεί επειδή δεν μπορείτε να τον δείτε ή να την πειράξεις τότε επιτρέψτε μου να σας πω, μην το κάνετε. Όπως τότε ούτε εσείς, ούτε ο συνεργάτης σας πρόκειται να είναι ευτυχισμένη. Ναι, αν χωρίσει, αυτό θα βλάψει, αλλά μόνο μία φορά. Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να γίνει. Θυμηθείτε, η αγάπη είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορεί να κατασκευαστεί, εφόσον υπάρχει του, του εκεί. Αν δεν της, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι 'αυτό.
Μπορείτε να αισθανθείτε ακόμα;? Το ένα πράγμα που μπορεί να κάνει ή να σπάσει η σχέση σας είναι η αγάπη. Αν υπάρχει αυτό, δεν έχει σημασία πόσο πολλές διαμάχες συμβεί αυτό, θα μείνουμε μαζί. Ωστόσο, εάν δεν αισθάνεστε σαν ο πιο τυχερός άνθρωπος στη γη για να έχετε το σύντροφό σας με σας, οι πιθανότητες είναι ότι η αγάπη έχει εξασθενίσει. Είναι εκείνο το συναίσθημα που παίρνετε, όταν βλέπεις αυτόν ή κάθε φορά της. Η καρδιά σας πηδά κτύπησε και αισθάνεστε ότι μπορείτε να πάρετε για τίποτα στη ζωή μέχρι το άτομο αυτό είναι μαζί μου! Αν αυτή η αίσθηση δεν είναι εκεί, είναι πάνω.
Αυτό ήταν κάποια ενδοσκοπική συμβουλές διάλυση σχέση για σένα. Ελπίζω να σας βοηθά να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας και να κάνει μια έντιμη απόφαση. Τερματισμός μιας σχέσης είναι πάντα μια δύσκολη απόφαση και μία από τις πιο οδυνηρές αυτές ποτέ. Ωστόσο, μερικές φορές πρέπει να ληφθούν για το καλό και των δύο. Προχωρώντας μετά από ένα διάλειμμα είναι μια άλλη σκληρή εργασία, η οποία παίρνει πολύ χρόνο. Μερικές φορές ο πόνος είναι αναπόφευκτος. Σας ενισχύει και σας διδάσκει πολλά.