Πώς να χειριστείτε Ζήλεια

Κάποιος πρέπει να γνωρίζει για το γεγονός ότι, συχνά, η μεγαλύτερη καύσιμο για η ζήλια ζήλια, η ίδια. Να βρείτε τον εαυτό σας πηδώντας σε ακραία συμπεράσματα σχετικά με τυχαίο γεγονός; Φαντάζεστε όλοι στόχευση σας όλη την ώρα; Στη συνέχεια, μπορείτε ακριβώς να είναι χρονίως ζηλιάρης. Σε αυτή την κατάσταση, θα βρείτε τον εαυτό σας ως επί το πλείστον yourself οδήγησης, καθώς και τους κοντινούς και αγαπητούς αυτούς σας, παράφρων. Συχνά, υπάρχει η πεποίθηση ότι η ζήλια τομέα της γυναίκας, όμως, οποιοσδήποτε μπορεί να ζηλέψει. Έτσι, για χάρη της λογικής, ας δούμε πώς να ασχοληθεί με ζήλια.
Πώς να χειριστείτε με ζήλια τον εαυτό σου? Η ενασχόληση με ζήλια για τον εαυτό σας μπορεί συχνά να είναι μια πρόκληση. Το πρώτο βήμα στην πορεία είναι η αναγνώριση και παραδέχθηκε το γεγονός ότι είστε ζηλιάρης. Αν έχετε αμφιβολία όλους όσους είναι κοντά σας, ή να βασανίζω για ένα μόνο καθυστέρηση στην απάντηση, μπορεί να σας ζηλεύουν. Ας δούμε πώς να ασχοληθεί με ζήλια, για τη δική σας. ? Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να ελέγξετε τον εαυτό σας. Life δείχνει κάθε πολλούς λόγους να ζηλέψει. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε λόγος μπορεί να είναι μια δικαιολογία για τη χρόνια ζήλια. Έτσι, κατά κύριο λόγο, θα πρέπει να είναι σε θέση να έχουν τον έλεγχο των συναισθημάτων και τις σκέψεις σας, για να αποφύγει να ζηλέψει. ? Το δεύτερο πιο σημαντικό από τους τρόπους για την αντιμετώπιση ζήλια είναι, να έχουμε μια καλή αυτοεκτίμηση. Μπορείτε να αρέσει όταν το πω, αλλά κατ 'ανώτατο όριο ζηλεύει τους ανθρώπους να έχουν πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτές οι εύκολοι στόχοι για τον ιό ζήλια. Έτσι, αν χρειαστεί να μείνει μακριά από τη ζήλια, θα πρέπει να μπορούν να αισθάνονται καλά για τον εαυτό σας. Με αυτό τον τρόπο, οι ικανότητες άλλο ατόμου δεν θα σας επηρεάσει αρνητικά. ? Ο τρίτος τρόπος για την αντιμετώπιση των ζήλια είναι να αποφευχθεί το άλμα σε συμπεράσματα. Έσπευσε απαντήσεις είναι συχνά ο λόγος για αύξηση της ζήλιας. Δώσει στους ανθρώπους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Μην άλμα σε αρνητικά συμπεράσματα, σε πρώτη φάση. Δείτε τις δύο πλευρές του νομίσματος και να εξετάσει όλους τους δυνατότητες. Οχι μόνο θα καθυστερήσει τη ζηλότυπη συναίσθημα για σας, αλλά θα ηρεμήσει επίσης να σας κάτω με θετική ενέργεια. ? Ζήλια θα μπορούσε να είναι ένα καλό πράγμα. Αυτό το σημείο discusses αυτό το ενδεχόμενο. Ναι, ζήλια μπορεί να οδηγήσει σε ένα πρόσωπο να έχει την τόλμη και αποφασιστικότητα και τη φωτιά για να επιτευχθεί κάτι περισσότερο από το αναμενόμενο στη ζωή. Αυτό είναι όπου ο θετικός αντίκτυπος της ζήλιας μπαίνει στο παιχνίδι. Ωστόσο, εάν αυτό πηγαίνει από το χέρι, τα αρνητικά μπορεί να περάσει στο τελικά. Έτσι, να είστε προσεκτικοί και έχοντας επίγνωση της ζήλια σας και χρησιμοποιήστε το βέλτιστο δυνατό τρόπο. ? Επικοινωνία είναι το κλειδί. Δεν προσπαθώ να κηρύττουμε. Αλλά το γεγονός παραμένει, ότι μια ανοιχτή καρδιά συζήτηση μπορεί να ματαιώσει το σκουλήκι ζήλια δεν χρόνου. Σε περίπτωση που θέτουν σε αμφισβήτηση το σύντροφό σας για απιστία, μην ζηλέψει και άγχος. Απλά το συζητήσουμε έξω με τους ανοιχτά. Η συνομιλία δεν θα φέρει μόνο τη ζήλια σας στην αντίληψή τους, αλλά θα είναι σαφές, επίσης, τις αμφιβολίες σας και να ενισχύσει τη σχέση σας. ? Όλα αυτά αποτελούν βήματα που μπορεί κανείς να ακολουθήσει απλά για να αποφύγει από το συναίσθημα ζηλότυπο.
Πώς να χειριστείτε με ζήλια για σχέσεις? Συχνά σε μια σχέση, ζήλια μπορεί να λειτουργήσει ως το κακό. Είτε πρόκειται για τον άνδρα ή τη γυναίκα, εάν είτε το ένα είναι ζηλιάρης από τη φύση, η σχέση θα μπορούσε να είναι καταδικασμένη από την αρχή, είτε το ξέρεις είτε όχι. Έτσι, ας δούμε πώς να ασχοληθεί με ζήλια σε μια σχέση. ? Μην άλμα στο συμπέρασμα ότι κάθε φίλος του συντρόφου σας είναι το χτύπημα σε αυτούς. Υπάρχει η πιθανότητα ότι πολλά από αυτά, και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο σύντροφός σας είναι επίσης ενδιαφέρονται για αυτά, έτσι; Συχνά οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν καν από τους φίλους τους που έχουν αισθήματα γι 'αυτούς. Έτσι, μην άλμα στο συμπέρασμα αμέσως. ? Ανοικτή επικοινωνία είναι ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσει μια σχέση ασφαλή από ζήλια. Το γεγονός σχετικά με ζήλια είναι, ότι μπορεί να παρεισφρήσουν σε μια σχέση σε οποιοδήποτε σημείο του χρόνου. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια μικρή ρωγμή της προβληματικής επικοινωνίας και διαρροή αρχίζει. Έτσι, προσέξτε, έχουν συνομιλίες και συζητήσεις και να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε καλά ο ένας τον άλλον. Αυτό μπορεί να έχει δύο φορές συνέπειες, πρώτον, δεν θα υπάρξει κάτι άγνωστο για την προώθηση της ζηλέψει τα συναισθήματα και, δεύτερον, το un-ζηλεύει πρόσωπο θα πρέπει να γνωρίζει τη φύση ο ζηλιάρης ατόμου και η μετάβαση μπορεί να αρχίσει. ? Μια άλλη προϋπόθεση για την οποιαδήποτε σχέση για την αποφυγή ζήλια είναι η εμπιστοσύνη και η τιμιότητα. Αυτές είναι οι μέθοδοι σίγουρος φωτιά για να αποφευχθεί η ζήλια εντελώς. Οποιαδήποτε σχέση που αναπτύσσεται στους πυλώνες της ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης, θα είναι μακριά από τη ζήλια, απλά επειδή δεν υπάρχει καμία άγνωστη. Ακριβώς όπως ο φόβος του σκοταδιού, ζήλια ευδοκιμεί στο άγνωστο. Ειλικρίνεια και η εμπιστοσύνη είναι οι πυρσοί που αφαιρούν το σκοτάδι και την εξάλειψη του ζήλια. ? Δίνοντας σε κάθε άλλη χρονική στιγμή είναι εξαιρετικά σημαντικό να αποφευχθεί η ζήλια. Έρευνες έχουν δείξει, ότι τα ζευγάρια που δεν καταφέρνουν να περνούν το χρόνο τους μεταξύ τους, συχνά είναι πιο επιρρεπείς στη ζήλια. Στην περίπτωση αυτή, η ζήλεια μεγαλώνει to απίστευτο εκτάσεις και οδηγεί το ζευγάρι των τρελών, που οδηγεί σε μια κακή κακή αποσύνθεση. Έτσι, για να αποφευχθεί το δράμα, απλά φροντίστε να περάσετε ποιοτικό και οικεία χρόνο μαζί. Εάν σε μια μεγάλης απόστασης σχέση, μιλούν ο ένας στον άλλο τακτικά και να επισκέπτονται ένας τον άλλο όσο το δυνατόν συχνότερα. ? Quiet ώρα είναι συχνά μια πολύ καλή λύση στο πρόβλημα ζήλια. Έτσι, αν η σχέση σας είναι επιρρεπής σε πολλές μάχες, λόγω ζηλεύει τη συμπεριφορά, βεβαιωθείτε ότι και οι δύο από σας περάσετε λίγο χρόνο και να αναλύσει την κατάσταση. Ναι, αυτό είναι μια μέθοδος διαχείρισης θυμού, αλλά λειτουργεί επίσης για τη διαχείριση ζήλια. Έτσι, είναι ήσυχο τη στιγμή που η ζήλια εκρήγνυται και να του δώσετε χρόνο για να εγκατασταθούν, προτού να μιλήσετε. ? Ειρωνικά, σε μια σχέση, ζήλια can απόσταση συχνά το ίδιο το πρόσωπο από εσάς, τον οποίο αγωνίζονται για να κρατήσει πιο κοντά.
Ναι αφεντικό, ζήλια είναι μια απειλή, μια μάστιγα από την παράδεισος της ειρήνης, που μπορεί να καταστρέψει ό, τι είναι καλό και το αληθινό. Έτσι, μείνετε μακριά από αυτό. Πιό έτσι, ζήλια είναι η πλέον αρνητική ενέργεια που κάποιος μπορεί να βάλει έξω στο σύμπαν, έτσι μπορείτε να φανταστείτε τι θα πάρετε από αυτό (hint: αρνητικότητα). Αυτό είναι που υπογράφει! Μείνετε υγιής και μείνετε ευχαριστημένοι! Εις υγείαν!