Σπιτική μάσκες Ακμή

Τίποτα δεν είναι μεγαλύτερο εμπόδιο για την καλή εμφάνιση από δερματικά προβλήματα όπως την ακμή και τα σπυράκια. Δεν είναι μόνο αυτά τα άσχημα, αλλά είναι πάρα πολύ επώδυνη. Αυτό που είναι ακόμη χειρότερο είναι ότι αφήνουν πίσω ακμή ουλές που χρησιμεύουν ως οδυνηρή υπενθύμιση ακόμα και πολύ μετά που έφυγε. Έτσι ψάχνετε για την αποτελεσματική προϊόντα φροντίδας του δέρματος ακμής; Υπάρχουν πολλά από αυτά με φανταχτερά ονόματα, ακόμη και πιό φανταχτερό τιμές. Τι συνδυασμός για την καλοσύνη των φυσικών προϊόντων μέσω μερικές αποτελεσματικές μάσκες ακμής σπιτικό; Εδώ είναι μερικές μεγάλες μάσκα προσώπου σπιτικό για την ακμή.
Σπιτική Ακμή Μάσκα με μαγειρική σόδα? Πλένετε το πρόσωπό σας με ένα καθαριστικό. Κατόπιν αναμίξτε κάποια μαγειρική σόδα (δεν έχει μπέικιν πάουντερ), σε ένα μπολ. Εφαρμόστε αυτό το μίγμα ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο. Αφήστε το να στεγνώσει ενώ εσείς απλά ξεκούραση ή να κάνετε κάποιες δουλειές του σπιτιού. Μόλις το μείγμα έχει στεγνώσει το ξεπλύνετε με νερό. Νιώστε την μαλακή, αναζωογονημένη αίσθηση του δέρματός σας. Τι άλλο; Αυτό το σπιτικό μάσκα για την ακμή είναι τόσο απλή όσο και αποτελεσματική. Εφαρμόστε αυτήν την μάσκα 3 φορές την εβδομάδα.
Σπιτική Ακμή Μάσκα με μέλι και η Apple? Τρίβουμε ½ ένα μήλο και ανακατέψτε το με το 3 έως 4 κουταλάκια του γλυκού μέλι. Εφαρμόστε αυτό το μίγμα σε όλο το πρόσωπο ή στις πληγείσες περιοχές. Αφήστε το για περίπου 20 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με κρύο νερό. Αυτό λειτουργεί μεγάλο για τα σπυράκια και την ακμή, αλλά και δίνει στο δέρμα μια όμορφη λάμψη.
Σπιτική Ακμή Μάσκα με ασπράδι αυγού? Αφαιρέστε τη μορφή κρόκο ενός αυγού. Κτυπήστε το ασπράδι μέχρι να γίνει ωραία και αφρώδη. Μόνο αυτά; σπιτικό ακμή μάσκα προσώπου σας είναι έτοιμο. Με την εφαρμογή καθαρά χέρια αυτού χτυπημένη μέχρι ασπράδι αυγού. Αφήστε το για περίπου 20 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Δεν είναι μόνο αυτό μια αποτελεσματική θεραπεία ακμής, αλλά ασπράδι αυγού σφίγγει επίσης το δέρμα. Ωστόσο, αυτά είναι αλλεργικοί στο αυγό πρέπει να είναι προσεκτικοί με ασπράδι αυγού.
Σπιτική Ακμή Μάσκα με κρόκο αυγού? Βιταμίνη Α στον κρόκο του αυγού είναι αποτελεσματικό στην αφαίρεση σημαδιών ακμής. Για να χρησιμοποιήσετε αυτή ως μια φυσική θεραπεία ακμής, θα πρέπει να μαστίγιο μέχρι τον κρόκο του αυγού. Στη συνέχεια, εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο και αφήστε το για 20 λεπτά. Ξεπλύνετε με κρύο νερό. Σύμφωνα με τους επικριτές της μεθόδου αυτής υπάρχει η δυνατότητα αλίευσης σαλμονέλας από κρόκο αυγού. Κάνετε κάποια έρευνα πριν από την προσφυγή σε αυτή τη μέθοδο της ακμής θεραπείας.
Σπιτική Ακμή Μάσκα με πλιγούρι βρώμης? Άλλο ένα εύκολο θεραπεία κουζίνα για την πρόληψη ακμής. Πάρτε ½ φλιτζάνι αλεύρι βρώμης και τα βράζουμε σε νερό. Αφήστε το να κρυώσει. Στη συνέχεια, απλώστε μια παχιά στρώση της σε όλο το πρόσωπο. Αφήστε το για 15 έως 20 λεπτά και ξεπλύνετε με κρύο νερό. Εδώ είναι μία από τις πολλές αποτελεσματικές μάσκες σπιτικό για την ακμή.
Σπιτική Ακμή Μάσκα με καρότο? Πάρτε 500 γραμμάρια του καρότου. Καθαρίστε το και το φλερτ. Αναμείξτε το με 5 γραμμάρια αλεύρι. Εφαρμόστε αυτό το μίγμα στο πρόσωπο μία φορά κάθε 2 ημέρες. Στην περίπτωση που η πάστα είναι πολύ κολλώδες προσθέσετε λιγότερο από αλεύρι ή προσθέστε λίγο ανθόνερο σε αυτό. Ας είναι αυτό πάστα παραμείνει στο πρόσωπο για 10 λεπτά και μετά ξεπλύνετε με κρύο νερό. This σπιτικό ακμή μάσκα προσώπου κάνει θαύματα για την αφαίρεση ουλές και μείωση των ρυτίδων, καθώς και.
Σπιτική Ακμή Μάσκα με Αγγούρι? Crush μισό αγγούρι σε ανθόνερο οποία στο ποσό που θα ήταν κατάλληλο για να γίνει λεία πάστα. Ανακατέψτε το μείγμα αυτό σωστά και το εφαρμόσετε στο πρόσωπο γενναιόδωρα. Αφήστε το για 20 λεπτά, στη συνέχεια πλένεται μακριά με το κρύο νερό. Αυτό είναι ένα από τα ακμής μάσκες σπιτικό που δείχνουν γρήγορη ανακούφιση από την ακμή.
Εκτός από τις σπιτικές μάσκες ακμή που εξετάστηκαν μέχρι στιγμής, υπάρχουν και άλλες θεραπείες που βοηθούν στην ακμή ελέγχου, καθώς και τη θεραπεία. Ωστόσο, ο καλύτερος τρόπος για την αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος είναι να έχουμε μια σωστή διατροφή, επαρκή ανάπαυση και τακτική άσκηση.