Υπνοδωμάτιο Ιδέες διακόσμησης

Εάν είστε στο βλέμμα έξω για μερικές καλές υπνοδωμάτιο ιδέες διακόσμησης, αυτό το άρθρο μπορεί να σας δώσει μερικές καλές. Το υπνοδωμάτιο ιδέες διακόσμησης δίνονται παρακάτω είναι γενικό και μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας ύφος διακόσμησης, ανάλογα με το γούστο και τον προϋπολογισμό σας. These ιδέες διακόσμησης των δωματίων είναι επίσης εύκολο αυτοί, που μπορούν εύκολα να κανονιστεί να δώσει την κρεβατοκάμαρά σας μια εντελώς νέα εμφάνιση και αισθητική.
Υπνοδωμάτιο Διακόσμηση Ιδέες: Wall Decor Ιδέες? Ζωγραφική στους τοίχους του δωματίου σας μπορεί να αποδειχθεί ο γρηγορότερος και ευκολότερος τρόπος για να ζωντανέψει το υπνοδωμάτιό σας. Επίσης, είναι σχετικά προσιτές σε σύγκριση με κάποιες άλλες ακριβά έπιπλα κρεβατοκάμαρας και αξεσουάρ. Ζωγραφική απαιτεί προσεκτική σχεδιασμός ωστόσο, καθώς η σκιά του χρώματος και τη δωρεάν δίνει έμφαση μπορεί να κάνει ή να σπάσει το δωμάτιό σας. Choose ουδέτερο, απαλά χρώματα για την κρεβατοκάμαρά σας, δεδομένου ότι κρατούν το σώμα και το μυαλό χαλαρή και ήρεμη. Αν όπως δυνατός χρώματά σας, φροντίστε να τις εξουδετερώσουμε με δωρεάν αποχρώσεις, όπως τονίζει. τοίχο σας είναι το πρώτο πρόσωπο της κρεβατοκάμαράς σας και γι 'αυτό δίνει μια κάνουν πάνω είναι εξίσου αποτελεσματικό κρεβατοκάμαρα ιδέα διακόσμησης.
Υπνοδωμάτιο Διακόσμηση Ιδέες: Παράθυρο Πρότυπα και άκρες? Αν έχετε καλές, τα μεγάλα παράθυρα γαλλικού τύπου στην κρεβατοκάμαρά σας, να ξέρετε ότι είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό να το κάνουμε πάνω. Μικρότερες, συμπαγής παράθυρα μπορούν επίσης να γίνουν για να αυξηθεί η συνολική υπνοδωμάτιο διακόσμηση. Τα πλαίσια παραθύρων και σοβατεπί μπορούν να χρωματιστούν με δωρεάν χρώματα. ομορφιά τους μπορεί να ενισχυθεί με την προσκόλληση αμπέλια και αναρριχητικά φυτά, που δεν είναι πολύ πυκνά. Καλό, μαλακό κουρτίνες μπορούν να προσθέσουν μια αιθέρια αίσθηση στην κρεβατοκάμαρα. Ό, τι κι αν κάνετε, φροντίζουν ώστε να μην παρεμποδίζουν το φως, ούτε ο εξαερισμός. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε πακέτο από το δωμάτιο, για την πιο ανοικτή στην αίθουσα αισθάνεται, τόσο πιο όμορφο θα φαίνεται. , Το παράθυρο μπορεί να γίνει επίσης να δείχνουν καλά, χρησιμοποιώντας vintage σχέδια κιγκλίδωμα χρησιμοποιώντας χυτό ή επεξεργασμένο σίδηρο. Αν προσπαθείτε αυτό έξω, βεβαιωθείτε ότι τα παράθυρα σας είναι αρκετά μεγάλη, για τα σχέδια αυτά δεν φαίνονται καλά σε μικρά παράθυρα.
Υπνοδωμάτιο Διακόσμηση Ιδέες: Τα σεντόνια και Υφάσματα? Υπάρχουν τόσα πολλά κρεβατοκάμαρα διακοσμώντας τις ιδέες που μπορείτε να δοκιμάσετε με το ύφασμα. Κουρτίνες που ρέουν κάτω από τα κεφαλάρια κρεβατιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια πολύ καλή ιδέα υπνοδωμάτιο διακόσμηση, εάν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο, ή θέλετε να αποκρύψετε μερικές άσχημες κηλίδες μούχλας στις κρεβατοκάμαρα τοίχο σας. Choose φωτεινά και χαρωπός χρώματα για την κρεβατοκάμαρα και τα παπλώματα coverlets σας. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα μεγάλο μαξιλάρι αντί για δύο ή περισσότερα μικρότερα, δεδομένου ότι δίνει μια ματιά συνοπτικότερη στο κρεβάτι. Λευκό σατέν λειτουργεί πολύ καλά για υπνοδωμάτια.
Υπνοδωμάτιο Διακόσμηση Ιδέες: Έπιπλα και λοιπός εξοπλισμός? Η κρεβατοκάμαρα πρέπει να έχει πάντα ήσυχος φωτισμού. Ένα ή δύο ισχυρές προβολείς μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάγνωση κομοδίνου. Καλή λάμπες μπορούν να αγοραστούν σε φτηνές τιμές από τις υπαίθριες αγορές. Σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε καινοτόμα αυτά, αν δεν σκάβω πραγματικά αντίκες. Κατά την τελευταία μου ταξίδι στην Νότιο Αφρική, αγόρασα ένα σκαλισμένα από αυγό στρουθοκαμήλου από την υπαίθρια αγορά Bruma. Πίστεψέ με, είναι η τέλεια νύχτα λαμπτήρα για την κρεβατοκάμαρα μου, για το περίπλοκες γλυπτικές απελευθέρωση ακριβώς τη σωστή ποσότητα φωτός. Μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι σαν αυτό, ή κάποια περίπλοκη εργασία ξύλο, για μερικά μόνο όμορφα σύγχρονα αμπαζούρ, γιατί δεν είναι αυτό που χρησιμοποιείτε, είναι για το πώς να το χρησιμοποιήσετε. Έπιπλα για την κρεβατοκάμαρα, επιλέξτε εύρωστη ντουλάπες, τα οποία είναι ευρύχωρα και όμως δεν καταναλώνουν πολύ χώρο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κάποιες καρέκλες με υφασμάτινη ταπετσαρία ή ένα σαλόνι πολυθρόνα to άνετα το δωμάτιό σου. Όποια και αν είναι τα έπιπλα που θα επιλέξετε, σχεδιαστής ή vintage, βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει με το υπόλοιπο των πραγμάτων στην κρεβατοκάμαρά ιδέα σας διακόσμηση.
Υπνοδωμάτιο Διακόσμηση Ιδέες: Αξεσουάρ? Αξεσουάρ Απλό, όπως τα φρέσκα, κλασικό λουλούδια, πλαισιωμένη από φωτογραφίες και κεριά και κηροπήγια, μπορεί να δώσει ότι η προστιθέμενη αφή της κατηγορίας στην κρεβατοκάμαρά σας. Σε γλάστρες φυτά εσωτερικού χώρου μπορούν επίσης να προσθέσουν στο ταμπλό του πράσινου στην κρεβατοκάμαρά ιδέα σας διακόσμηση. Όμορφη απαγχονισμών τοίχο και ψηλό ποτήρι κομμά δούμε πραγματικά ωραίο στα υπνοδωμάτια. Παρόλο που accessorizing κρεβατοκάμαρά σας, να αξιοποιήσουμε όλα τα σκουπίδια στο σπίτι σας. Να είστε δημιουργικοί και να κάνουν τις όμορφες αριστουργήματα από αυτά. Συγκεκριμένη ανακύκλωση δεν είναι μόνο φιλικό προς το περιβάλλον, αλλά δίνει επίσης την κρεβατοκάμαρα ενός μοναδικότητά σας, που ξέρετε ότι κανένας άλλος δεν έχει.
Δοκιμάστε αυτές τις απλές υπνοδωμάτιο ιδέες διακόσμησης. Αυτές οι ιδέες διακόσμησης των δωματίων θα αλλάξει σίγουρα την κρεβατοκάμαρά σας. Αν έχουν κάποια σας υπνοδωμάτιο ιδέες διακόσμησης, που δεν αναφέρονται σε αυτό το άρθρο, παρακαλώ ενημερώστε με. Θα είμαι βέβαιος να τις ενσωματώσει στο επόμενο άρθρο μου.