Αποτρίχωση Extension

Οι επεκτάσεις τρίχας είναι αξεσουάρ για τα μαλλιά που μπορούν να προσθέσουν μια αφή της γοητείας και chicness ακόμη και σε κακή μαλλιά. Έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή τα τελευταία χρόνια, καθώς πολλοί άνθρωποι επιλέγουν για να πάρουν διαφορετικούς τύπους επεκτάσεων τρίχας διαφορετικών αποχρώσεων του. Είναι επίσης μια μεγάλη επιλογή για τους ανθρώπους που έχουν πολύ λεπτή ή λιγοστά μαλλιά ή σε εκείνους που πάσχουν από τριχόπτωση. Για την πρόληψη των φυσικών μαλλιών σας από τη ζημία, είναι απαραίτητο να αφαιρείτε τις επεκτάσεις μαλλιά σας μετά από περίπου τρεις μήνες. Ακριβώς όπως επεκτάσεις τρίχας πρέπει να επιτίθεται με μία συγκεκριμένη μέθοδο, αφαιρώντας τις επεκτάσεις τρίχας, επίσης, θα πρέπει να γίνει μετά από μια συγκεκριμένη μέθοδο. Αποτρίχωση επέκταση απαιτεί κάποια ποσότητα υπομονή και είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, αλλά μπορεί να σώσει τα μαλλιά σας από πολλή πιθανή βλάβη των μαλλιών και απώλεια μαλλιών. Που αναφέρονται παρακάτω είναι ένας οδηγός βήμα-προς-βήμα για το πώς να αφαιρέσετε τις επεκτάσεις τρίχας.
Πώς να αφαιρέσει Hair Extensions? Η μέθοδος που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση επέκταση μαλλιά θα εξαρτηθεί από την τεχνική επέκταση μαλλιών που χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή τους. Είναι καλύτερα να πάρετε τις επεκτάσεις τρίχας σας αφαιρεθεί σε ένα σαλόνι ομορφιάς από επαγγελματία στιλίστα τρίχας, αλλά αν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να διαχειριστείτε την αφαίρεση επεκτάσεις τρίχας από τον εαυτό σας, τότε εδώ είναι πώς μπορείτε να πάτε για αυτό.
Κατάργηση επεκτάσεις τρίχας-ραμμένη στις επεκτάσεις? Υλικά που απαιτούνται? Ψαλίδι? Μαλλιών εργαλείο κατάργησης παράταση (προαιρετικά)? Wide οδοντωτή χτένα? Σαμπουάν και conditioner
Μέθοδος? Ραμμένη στα μαλλιά επεκτάσεις θα μπορούσαν να πάρουν ένα κομμάτι περίπλοκο και δύσκολο να αρθούν και θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει μεγάλη απώλεια μαλλιών, αν δεν γίνει συστηματικά. Έτσι, είναι πολύ προσεκτικοί όταν πρόκειται να αφαιρέσετε και ραμμένη στις επεκτάσεις τρίχας. For ραμμένη στην αποναρκοθέτηση επέκταση μαλλιά, θα πρέπει να προσδιορίσει και να εντοπίσει το νήμα που έχει ραφή στο φυσικό μαλλιά σας. Μόλις εντοπίσετε το νήμα, προσεκτικά κόβουμε με τη χρήση των ψαλίδι, χωρίς κόψιμο από τα φυσικά μαλλιά σας. Βγάλτε την επέκταση τρίχα από τα φυσικά μαλλιά σας χρησιμοποιώντας το δάχτυλό σας ή μια επέκταση μαλλιά εργαλείο αφαίρεσης. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για όλες τις επεκτάσεις τρίχας. Μετά από αυτό, χτενίστε τα μαλλιά σας καλά χρησιμοποιώντας μια ευρεία οδοντωτή χτένα μέχρι να είναι εντελώς detangled. Μην να είναι σκληρή ή να κάνουν χρήση βίας για τα μαλλιά σας. Μόλις το σύνολο των μαλλιών είναι detangled εντελώς, σαμπουάν και τα μαλλιά σας όπως συνήθως.
Κατάργηση επεκτάσεις τρίχας-Micro Κύλινδρος / Micro Ring? Υλικά που απαιτούνται? Μαλλιά επέκταση Removal Tool-πένσες και Ring remover? Wide οδοντωτή χτένα? Σαμπουάν και conditioner
Μέθοδος? Αυτός ο τύπος επέκταση μαλλιά, επίσης, χρειάζεται πολλή προσοχή κατά την αφαίρεση επέκταση μαλλιά. Για την αφαίρεση επεκτάσεις τρίχας αυτού του τύπου, κατ 'αρχάς, θα χρειαστεί να εντοπίσετε το σημείο όπου οι επεκτάσεις έχουν επισυναφθεί ή πτυχωτά επάνω τα μαλλιά σας. Μόλις που βρίσκεται, αν το δαχτυλίδι της επέκτασης δεν είναι κατεστραμμένο, χρησιμοποιήστε ένα Πένσα to uncrimp και αποσυνδέστε την επέκταση από τα φυσικά μαλλιά σας. Αν ο δακτύλιος είναι κατεστραμμένο, χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο αφαίρεσης δαχτυλίδι για να αφαιρέσετε τις επεκτάσεις τρίχας. Όταν όλοι οι επεκτάσεις είναι ανενεργές, χτένα που τα μαλλιά, σαμπουάν και καλά κατάσταση.
Κατάργηση επεκτάσεις τρίχας-Κολλημένο-In Extensions? Υλικά που απαιτούνται? Μαλλιών αφαίρεσης επέκταση / Κόλλα διαλυτοποιητής? Wide οδοντωτή χτένα? Σαμπουάν και conditioner
Μέθοδος? Αυτό το είδος της αφαίρεσης επέκταση μαλλιά μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά για τα μαλλιά, έτσι, θα πρέπει να είναι πραγματικά ευγενής και προσεκτικοί κατά την αφαίρεση επέκταση μαλλιά της κολλημένα-στον τύπο. Αρχίστε με την εφαρμογή της αφαίρεσης επέκταση μαλλιά / διαλυτοποιητής κόλλα στη βάση των επεκτάσεων τρίχας. Οι εργασίες επάνω για ένα λεπτό και ένα μισό, μέχρι να αρχίσετε να αισθάνεστε η χαλάρωση από τις επεκτάσεις τρίχας. Χρησιμοποιήστε μια ευρεία οδοντωτή χτένα για να αφαιρέστε απαλά τις επεκτάσεις μέσω του μήκους των μαλλιών σας. Επαναλάβετε τη διαδικασία για όλες τις επεκτάσεις και στη συνέχεια χτενίστε καλά τα μαλλιά σας αφού ολοκληρωθούν όλες οι επεκτάσεις έχουν αφαιρεθεί. Το ακολουθήστε επάνω με λούσιμο και κλιματισμού.
Αφαίρεση τρίχας Επεκτάσεις-Θερμικών και Cold Fusion Επεκτάσεις? Υλικά που απαιτούνται? Μποντ Remover? Wide οδοντωτή χτένα? Μποντ σαμπουάν και conditioner αφαίρεση
Μέθοδος? Αυτό το είδος της αφαίρεσης επέκταση μαλλιά γίνεται καλύτερα σε ένα ινστιτούτο αισθητικής. Για να το κάνετε στο σπίτι, θα πρέπει να εφαρμόσει τις αφαίρεσης ομολόγων στη βάση της επέκτασης τρίχας, το έργο αυτό επάνω καλά και αφήστε το επάνω για περίπου δέκα λεπτά μέχρι να χαλαρώνει ομολόγων. Στη συνέχεια, χτένα τις επεκτάσεις με μια ευρεία οδοντωτή χτένα σαμπουάν με ένα σαμπουάν απομάκρυνση ομολόγων και συνέχεια με ένα εδαφοβελτιωτικό αφαίρεσης ομολόγων.
Κατάργηση επεκτάσεις τρίχας-κλιπ σε επεκτάσεις? Αυτό το είδος της αφαίρεσης επέκταση μαλλιά είναι το πιο εύκολο να κάνουμε στο σπίτι. Απλά πρέπει να εντοπίσετε την παράταση, αναίρεση του clip και σύρετέ το από τα μαλλιά σας. Περισσότερα σχετικά με το πώς να αφαιρέσετε τις επεκτάσεις τρίχας.
Θα χρειαστεί να ακολουθήσετε μια σωστή αγωγή περιποίησης μαλλιών, με τη χρήση κατάλληλων προϊόντων περιποίησης μαλλιών, μετά την αφαίρεση επέκταση μαλλιά. Αυτό είναι απαραίτητο για την πρόληψη ζημιών και τη διατήρηση της ποιότητας των φυσικών μαλλιών σας.