Cowboy ντους μωρών

Η παράδοση του ντους μωρών ξεκίνησε από μια γερμανική εμπορική Franz Schauer τον 18ο αιώνα. Η γέννηση ενός παιδιού γιορτάζεται με την ευκαιρία της ένα μωρό ντους. Το ντους μωρών είναι μια δραστηριότητα που προέρχονταν από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και έχει στην πράξη στην Ευρώπη και σε ορισμένες περιοχές της Ασίας και της Αφρικής.
Συμβουλές για ένα ντους μωρών Cowboy
Οι προσκλήσεις, τα τρόφιμα, διακοσμήσεις και τα παιχνίδια είναι αναπόσπαστο μέρος του ντους μωρών. Τα ντους μωρών με ένα θέμα καουμπόη γνωστή ως ντους μωρών καουμπόη. Κάποιος μπορεί να εφαρμόσει ορισμένες ιδέες ντους μωρών σε ένα ντους μωρών καουμπόη.
Προσκλήσεις: Οι προετοιμασίες για κάθε είδους εκδήλωση ξεκινά με κάνει με τα σχόλια λίστα και προσκλητήρια. Για το σχεδιασμό ένα μωρό ντους με ένα θέμα καουμπόη, τα προσκλητήρια πρέπει να διακοσμηθεί ανάλογα. Η διακόσμηση ενός ντους μωρών προσκλητήριο με το σκίτσο ενός τυπικού καπέλο ή απλά μια εικόνα ενός καουμπόη θα καθιστούσε αρκετά ενδιαφέρον.
Φαγητό: Οι συνταγές παιδικές τροφές ντους με θέμα καουμπόη θα πρέπει να αντανακλούν τη γεύση της Νοτιοδυτικής λιχουδιές. Τα στοιχεία των τροφίμων για τέτοιου είδους εκδηλώσεις περιλαμβάνει θραύσματα και βουτιά, quesadillas, λίγο smokies, chalupas, tacos μίνι, κλπ. Το κέικ μπορεί επίσης να είναι διακοσμημένο με ένα θέμα καουμπόη. Μπορεί να είναι σχεδιασμένο με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως ένα λάσο, καπέλο, μπότες, κ.λπ. Ένα χαρακτηριστικό «Δυτική Horse τούρτα» μπορεί να προετοιμαστεί με τον πρώτο ψήσιμο 13x9x2 (ίντσες) τούρτα. Κάποιος θα απαιτήσει ένα φλιτζάνι λευκό ζαχαροαλοιφή και 3 φλιτζάνια σοκολάτα που παγώνει για αυτό το κέικ ντους μωρών. Αυτό το άλογο σε σχήμα καφέ κέικ θα πρέπει να είναι διακοσμημένο με ένα λευκό πάγωμα που μοιάζει με το «χαίτη» του αλόγου. Για το χαλινάρι και χαλινάρια του αλόγου, γλυκόριζα θα πρέπει να είναι πλεγμένες. Για τα μάτια, πηνίο μαύρο γλυκόριζα θα πρέπει να χρησιμοποιείται.
Διακόσμηση: Το μωρό ντους ιδέες διακόσμησης περιλαμβάνει αφίσες, τα κεντρικά για πίνακες και πολλά άλλα στοιχεία. Ταριχευμένα ζώα όπως οι αγελάδες και τα άλογα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διακόσμηση του σπιτιού. Αφίσες με τις εικόνες των μωρών δημιουργούν το αποτέλεσμα και το περιβάλλον, για ένα τέλειο μέρος ντους μωρών.
Παιχνίδια: Τα παιχνίδια που έχουμε γενικά παίζουν σε μέρη θα μπορούσαν να τροποποιηθούν για τα ντους μωρών καουμπόη. Το θέμα καουμπόη θα μπορούσαν να ενσωματωθούν στο πλαίσιο των ομάδων ντους μωρών ώστε να είναι ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική. Το παιχνίδι της μαντέψουν τα ονόματα των καουμπόικες ταινίες, θα δώσει μια ξεχωριστή νότα. Μπορεί κανείς να δοκιμάσει οποιοδήποτε John Wayne ταινία ή άλλα ταινίες όπως «ασυγχώρητο», «Tombstone», «Dawn Rider», κλπ. Το παιχνίδι του roping τα αντικείμενα μπορούν να παιχτούν χρησιμοποιώντας ένα θέμα καουμπόη. Αντικείμενα, όπως καπέλα, τα γεμισμένα ζώα (αγελάδες και άλογα), μπότες, σπιρούνια, σέλες κ.λπ., πρέπει να χρησιμοποιηθεί για τέτοια παιχνίδια ντους μωρών. Ένα παιχνίδι αγωνίζονται λέξη μπορεί να παίξει σε τέτοια μέρη. Συνήθως χρησιμοποιούνται οι λέξεις καουμπόη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παίξει τέτοια παιχνίδια. Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει «Λεξικό κάουμποϋ του Μπομπ» ως σημείο αναφοράς, ενώ παίζει το παιχνίδι. "Musical μπουκάλι Αγώνας», ένα παιχνίδι που είναι παρόμοιο με μουσικά καρέκλα μπορεί να παίξει σε τέτοια μέρη. Η ελαφρά διαφορά μεταξύ αυτών των δύο παιχνίδια είναι ότι στην πρώην ένα, τρία μπουκάλια μωρών που γεμίζουν με ορισμένα ποτά κυκλοφορούν μεταξύ των παικτών. Το πρόσωπο που κατέχει το μπουκάλι τη στιγμή η μουσική σταματά, παίρνει πιασμένο. Έχει να στη συνέχεια να συμμετάσχουν στον αγώνα πόσιμο. Η απώλεια του αγώνα πίνοντας τον πετάει έξω από το παιχνίδι. Το πρόσωπο που επιβιώνει μέχρι το τέλος κερδίζει το παιχνίδι.
Cowboy ντους μωρών θα μπορούσε να γίνει ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική με τις διάφορες ιδέες που αναφέρθηκαν παραπάνω. Κάποιος μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία του, ενώ σχεδιάζει ένα μωρό ντους. Εν ολίγοις, τα ντους μωρών σημαίνουν για έχοντας μια καλή στιγμή και πρέπει κανείς να το απολαύσετε στο έπακρο.