Δέντρο Killer Root

Υπάρχουν πολλά είδη των δολοφόνων ρίζας διαθέσιμα στην αγορά, αλλά, ενώ επιλέγοντας ένα δολοφόνο ρίζα δένδρου, πρέπει να ληφθεί μέριμνα. Αυτό συμβαίνει διότι, σχεδόν σε όλα τα διαθέσιμα προϊόντα είναι χημικών προϊόντων με βάση και το λάθος χρήση μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφικές συνέπειες. Από το δέντρο επιπτώσεις ρίζες στο έδαφος μπορεί να είναι μακράς διαρκείας, καλή φροντίδα του εδάφους πρέπει να ληφθούν. Να διαβάζετε πάντα τις οδηγίες που αναφέρονται στο πλαίσιο που του δολοφόνου ρίζα δέντρου προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε.
Τώρα, ερχόμαστε στο πιο σημαντικό ερώτημα στο άρθρο της, πώς να αφαιρέσει τις ρίζες δέντρων; Θα μπορούσατε να τους αφαιρέσει από ζωντανά δέντρα, ή θα μπορούσατε να τους σκοτώσει πριν από την εκρίζωση. Έτσι, αντί να εργάζονται σκληρά για τα ζώντα ρίζες των δέντρων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους τρόπους και τα μέσα τα οποία θα σας βοηθήσει να αποφευχθεί η μωρολογία της χειρωνακτικής εργασίας. Χρήση χημικών ουσιών εγγυάται μια γρήγορη επιτυχία, αλλά μπορεί να καταλήξουν να βλάπτουν το χώμα σας. Οι παραδοσιακές μέθοδοι μπορούν επίσης να σκοτώσουν τις ρίζες δέντρων, αλλά πρέπει να έχετε υπομονή για αυτό. Τελικά θα πρέπει να απομακρύνετε τις ρίζες δέντρων σωματικά, αλλά βοηθάει όταν είναι νεκρά.
Τύποι Δολοφόνοι ρίζας δέντρων
Roundup? Roundup είναι ένα χημικό προϊόν δολοφόνος ρίζα δένδρου, το οποίο έχει το πιο δημοφιλές δολοφόνος ρίζα δένδρου σε όρους πωλήσεων, από το 1980. Το κύριο συστατικό του Roundup είναι το glyphosate άλας ισοπροπυλαμίνης. Μόλις Roundup εφαρμόζεται σε κούτσουρο δέντρου (σύμφωνα με τις οδηγίες), τα φύλλα αρχίσουν κιτρίνισμα εντός 48 ωρών. Roundup σκοτώνει συστηματικά το φυτό από το εσωτερικό.
RootX? Το κύριο συστατικό της RootX is υδρόβιων dichlobenil ζιζανιοκτόνο. Παρά το γεγονός ότι, RootX είναι χημική στη φύση, να μην βλάπτονται σωλήνες σας, ή σηπτικών δεξαμενών ή οιασδήποτε μορφής σύστημα αποχέτευσης. RootX είναι ο κύριος ανταγωνιστής της Roundup. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και ασφαλές για χρήση.
Θειικού χαλκού? Πριν από την έλευση του Roundup and RootX, θειικός χαλκός χρησιμοποιήθηκε για τον καθαρισμό όλες τις γραμμές σωληνώσεων. Παρά το γεγονός ότι, θειικός χαλκός ήταν πολύ αποτελεσματικό στην unclogging τους σωλήνες και σκοτώνοντας ρίζες δέντρων, είχε πολλές δαπανηρές παρενέργειες. θειικός χαλκός, είναι όξινο χαρακτήρα, αντέδρασε με τους σωλήνες και σταθερά τους διαβρώνεται. Σκότωσε τα βακτήρια στο σηπτικό σύστημα αποχέτευσης, καθώς και. Του διαβρωμένου σωλήνες θα μπορούσαν τελικά να ραγίσει και διαρροή χημικών ουσιών που βρίσκονταν μέσα. Σύγχρονη πλαστικών σωλήνων ημέρες έχουν ανοχή στη θειικό χαλκό, αλλά τα βακτήρια δεν έχουν, έτσι χρήση θειικού χαλκού δεν συνιστάται.
Άζωτο Λιπασμάτων Υγρά? Ναι ξέρω, αυτό είναι μια αντίφαση. Το άζωτο αποτελεί ένα λίπασμα, δεν είναι ρίζα δέντρου δικαίωμα δολοφόνος; Η χρήση αυτού του δολοφόνου ρίζα δέντρου είναι αρκετά περίεργο, όπως περιγράφεται πιο κάτω:? Drill 10 με 15 τρύπες σε κούτσουρο δέντρου. Θα πρέπει να είναι περίπου 10 βαθιά? Τώρα ρίξτε το αζωτούχο λίπασμα υγρό σε αυτές τις τρύπες. ? Το λίπασμα αζώτου (η οποία είναι υπεύθυνη για την αύξηση των δένδρων όταν αναμειγνύεται με το χώμα), αρχίζει να διαβρώνει το κούτσουρο δέντρου από το εσωτερικό. ? Αυτή η διαδικασία είναι αργή και δεν είναι αξιόπιστες. Αν το σύστημα αποχέτευσης είναι τελείως φραγμένη από τις ρίζες των δέντρων, χρήση αζωτούχων λιπασμάτων να βγάλει από το αδιέξοδο δεν είναι σκόπιμο.
Αλάτι? Απλή σαφές παλαιό αλάτι, θα κάνει το κόλπο. Κάντε ένα από υψηλό βαθμό συγκέντρωσης αλατούχο διάλυμα, και ρίξτε το στο χώμα γύρω από το κούτσουρο δέντρου. Θα πρέπει να το κάνετε αυτό, τουλάχιστον πέντε φορές την ημέρα, έως ότου όλες οι ρίζες του δέντρου είναι νεκροί. Σύμφωνα με την επιστήμη του εδάφους με τη χρήση αλατιού, είστε καθιστώντας την περιοχή εντελώς άγονη.
Asafoetida? Είναι ένα παραδοσιακό ινδικό, χαμηλό κόστος, εύκολη στη χρήση και χρονοβόρα δολοφόνος ρίζα δέντρου. Αλλά γενιές και γενιές αγροτών έχουν αποδείξει την εν λόγω μέθοδο δέντρο ρίζα θανάτωσή τους, να είναι εξαιρετικά αποτελεσματική. Έχετε να γεμίσει το κούτσουρο δέντρο με κομμάτια Asafoetida, όσο μπορείτε, και όσες φορές μπορείτε. Ανοίξτε τις τρύπες και πράγματα με Asafoetida. Θα βρείτε Asafoetida σε οποιοδήποτε κατάστημα τροφίμων. Asafoetida διαρκεί τουλάχιστον δύο εβδομάδες ή και ακόμη περισσότερο για να σκοτώσει ρίζες των δέντρων. Υποστηρίζει, επίσης, την υφή του εδάφους, και δεν έχει καμία παρενέργεια (εκτός φυσικά από το κούτσουρο δέντρου).
Καυστική σόδα? Κάνετε ένα διάλυμα καυστικού νατρίου και του νερού (ένα μέρος καυστική σόδα και τα δύο μέρη νερό), και την εφαρμογή αυτής της λύσης τρεις έως τέσσερις φορές στο κούτσουρο. Σταδιακά, αυτό θα σκοτώσει το κούτσουρο και στη συνέχεια να πάει για να σκοτώσει τις ρίζες επίσης. Αλλά οι ρίζες μπορεί να χρειαστεί να πραγματοποιηθεί η φυσική παραλαβή.
Compost στοιβαγμένοι σε Δέντρο Stump? Κόψτε το δέντρο με τέτοιο τρόπο ώστε κούτσουρο του είναι στο ισόγειο. Κάντε ένα μεγάλο σωρό λιπάσματος στο κούτσουρο δέντρου. Οι χημικές ουσίες από το λίπασμα βοηθά να σκοτώσει το κούτσουρο και τελικά οι ρίζες επίσης. Αλλά λιπασματοποίηση πρέπει να γίνει, μόνο αν δεν είσαι σε μια βιασύνη.
Μαγειρική σόδα και ξύδι? Εφαρμόστε ένα παχύ στρώμα μαγειρικής σόδας στις ρίζες και χύστε περίπου ένα γαλόνι του ξιδιού στο κούτσουρο. Μην ανησυχήσετε από το άφρισμα. Είναι αποτέλεσμα της χημικής αντίδρασης. Αυτό το μείγμα είναι επίσης ένα αποτελεσματικό δολοφόνος ρίζα δέντρου.
Χέρι-Χειροβομβίδα? Αν δεν συντρέχει καμία από τις παραπάνω τρόπους να σκοτώσει ρίζες των δέντρων σας, εργοστάσιο μια χειροβομβίδα, πάρτε το pin μακριά και να τρέξει για τη ζωή σας. Ακριβώς ένα αστείο, παιδιά! Αστειεύομαι. Μη διανοηθείτε να επιχειρήσει κάτι τέτοιο.
Όλα τα προαναφερθέντα δολοφόνους ρίζα δέντρου θα πρέπει να γίνεται με προσοχή, καθώς και κατάλληλες οδηγίες πρέπει να ακολουθούνται. Πάντα να χρησιμοποιείτε λαστιχένια γάντια όταν χειρίζεστε ένα χημικό δολοφόνος ρίζα δέντρου. Ελπίζω ότι οι παραπάνω μέθοδοι βοηθούν τους αναγνώστες στο να απαλλαγούμε από τις ρίζες δέντρων από τη γη τους και αποχετευτικό σύστημα.