Πώς να αφαιρέσει από Mold Υπόγειο

Πολύ συχνά, ιδιαίτερα το χειμώνα και όταν βρέχει, θα δούμε ότι υπόγειο μας καλούπια σε αυτό. Καλούπια είναι μικροσκοπικά μικροσκοπικοί οργανισμοί που ανήκουν στην οικογένεια των μυκήτων. Όταν στη φύση, αυτό το μύκητες βοηθά στην αποσύνθεση τα νεκρά φύλλα και τα φυτά. Όμως γίνονται ένα πρόβλημα όταν κάνουν υπόγειά μας τα σπίτια τους. Συνήθως υπόγεια παρέχουν την υγρασία, το οποίο είναι ακριβώς αυτό το μύκητα ανάγκες. Υπάρχουν πολλές τοξικές μαύρες κινδύνους για την υγεία μούχλα, και θέτουν σε κίνδυνο τους ανθρώπους, ιδίως σε άτομα που πάσχουν από άσθμα. Εξ ου και χρησιμοποιούν τις άκρες αφαίρεσης φορμών που αναφέρονται στο πώς να αφαιρέσει μούχλα από υπόγειο και να κάνει μούχλα σπίτι σας ελεύθερο και φρέσκο.
Συμβουλές για την Κατάργηση Mold από Υπόγειο? Υπάρχουν πολλές μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για υπόγειο αφαίρεση φορμών. Πότε θα δεσμεύονται να εξαλείψουν κάθε μαύρο ή λευκό μούχλα στο υπόγειο, να θυμάστε να φορέσει μια μάσκα. Καλούπια αφήσει έξω σπόρια και υπάρχουν πιθανότητες ότι θα τα εισπνεύσουν, ενώ πρόκειται να αφαιρέσετε και λευκό ή μαύρο καλούπι. Η άλλη απλή συμβουλή είναι να αμβλύνει τη φόρμα προτού να αρχίσετε πραγματικά την καταργήσετε. Αυτό ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες της φόρμας εξαπλώνεται στον αέρα και τελικά σε ολόκληρο το σπίτι σας. Αν έχετε γεμίσει το χαρτί τοίχου ή χαλί στους τοίχους, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το αφαιρέσετε εντελώς να απαλλαγούμε από καλούπια. Διαβάστε σχετικά με την περαιτέρω να βρουν τους τρόπους για την άρση των καλουπιών.
Bleach: Αναμείξτε ένα μέρος χλωρίνη με τέσσερα μέρη νερού. Χρησιμοποιήστε αυτό το μίγμα και τρίψτε των περιοχών που επλήγησαν με μούχλα. Αφήνουμε το μείγμα να παραμείνουν στον τοίχο για τουλάχιστον 15 λεπτά πριν αρχίσουμε να εργαζόμαστε για τους τοίχους. Αυτό θα διασφαλίσει ότι οι τοίχοι απολυμαίνονται κατάλληλα. Βεβαιωθείτε ότι καθαρίζετε όλη την περιοχή καλά. Ρίξτε μια ματιά στο υπόγειο καθαρισμό αφαίρεση φορμών και συμβουλές πρόληψης για καθοδήγηση. Όταν χρησιμοποιείτε το μείγμα χλωρίνη, βεβαιωθείτε ότι έχετε γάντια χέρι ελαστικό, ταυτόχρονα φροντίζει ώστε το δέρμα σας δεν έρχεται σε επαφή με το μίγμα χλωρίνη.
Σφραγίστε τα ρωγμές: Αν παρατηρήσετε ότι η μούχλα επανεμφανίζεται ακόμη και αν αφαιρέσετε μούχλα στο υπόγειο, μπορείτε να δοκιμάσετε τη σφράγιση των ρωγμών στο υπόγειο τοίχους. Υπάρχουν ενώσεις στεγάνωση διατίθενται για το σκοπό αυτό. Διατίθενται σε όλα τα καταστήματα υλικού. Οι ενώσεις αυτές έρχονται συνήθως με όλες τις οδηγίες για το πώς να τα χρησιμοποιούν. Έτσι δεν θα έχετε κάποιο πρόβλημα με αυτό. Αν το υπόγειο είναι βρεγμένο λόγω του νερού που στάζει από τα τείχη, τότε μπορείτε να αδιάβροχη τους τοίχους του υπογείου, ώστε να μην αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα και πάλι.
Αερίστε: Συνήθως υπόγεια έχουν μούχλα, δεδομένου ότι δεν είναι καλά αεριζόμενο. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να αερίζετε την υπόγειο καλά πάντα. Ακόμα και μετά από υπόγειο αφαίρεσης φορμών, μην ξεχάσετε να αερίσετε το υπόγειο. Αυτό θα βοηθήσει επίσης την άρση των μυρωδιά μούχλας από το υπόγειο. Αν υπάρχει κάποια έπιπλα στο υπόγειο, αφαιρέστε το εξωτερικό, καθαρίστε το και να το διατηρήσει στον ήλιο για λίγο. Ίδια είναι η περίπτωση με χαλιά, καθώς έτσι ώστε να καταστούν φόρμα ελεύθερη.
Αφυγραντήρας: Εάν το υπόγειό σας παίρνει προσβληθεί από μούχλα πολύ συχνά, είναι σκόπιμο να εγκαταστήσετε ένα αφυγραντήρα. Αυτό θα διασφαλίσει ότι η υπερβολική υγρασία αφαιρείται από το υπόγειο και καλούπια δεν διαμορφώνονται.
Αν, παρά τη χρήση συμβουλές που αναφέρονται στο πώς να αφαιρέσει καλούπι από υπόγειο, δεν μπορείτε να καταργήσετε μούχλας στο υπόγειο, θα πρέπει να αναζητήσουν επαγγελματική βοήθεια. Υπάρχουν ορισμένα προϊόντα αφαίρεσης φορμών, οι οποίες είναι διαθέσιμες για υπόγειο αφαίρεση φορμών. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτά τα προϊόντα να δουν αν μπορούν να σας βοηθήσουν να λύσετε το πρόβλημά σας μούχλα.